Expert Gulvservice

4.7 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Expert Gulvservice

Expert Gulvservice

– Din garanti for professionelt gulvarbejde, når det passer dig!

Er stuegulvet falmet og slidmærkerne blevet lidt for tydelige? Eller drømmer du om at få behandlet det flotte plankegulv i en lysere eller mørkere nuance? Så kan Expert Gulvservice få dine gulve til at skinne på ny. Vi er nemlig erfarne eksperter i afslibning og behandling af alle slag gulvtyper i boligen, i erhvervslokalerne, hos institutionerne eller på kælderarealerne i boligforeningen.

Vores team af kompetente gulvmænd kører nemlig ud på gulvopgaver, store som små, i hele Københavnsområdet samt i Midt- og Nordsjælland, hvor de også er klar til at hjælpe dig med: 

  • Gulvafslibning og behandling
  • Trapperenovering
  • Polishbehandling af eksisterende vinylgulve  

Glade kunder er vores speciale

Hos Expert Gulvservice siger vi, at vi samler på glade kunder, og dem har vi heldigvis mange af. Vi sætter nemlig altid dig som kunde først. Det betyder, at din tilfredshed med processen og arbejdet er vores fornemmeste opgave at værne om. Og du kan derfor trygt regne med, at vi først afslutter din gulvopgave, når du er fuldt ud tilfreds med resultatet. 

Når man afsliber gulve kan det naturligvis svine en del og derfor er det også en fast del af vores service, at vi altid sikrer, at dit hjem er lige til at flytte ind i, når vi er færdige med arbejdet. Vi rydder altså pænt op og polerer gerne vinduerne, så du ikke skal bekymre dig om støv og snavs, men blot kan nyde dine nye kvalitetsgulve

Et fleksibelt firma: Vi rykker også ud i weekenden 

Kontakter du Expert Gulvservice, så får du altid et hurtigt svar, da vores telefon er åben alle ugens dage – selv i weekenden. Vi har nemlig prioriteret at være fleksible og arbejder derfor også i weekenden og om aftenen. Find et tidspunkt, der passer dig, så kommer vi forbi og selvfølglig altid med et smil på læben.

Skal Expert Gulvservice også hjælpe dig? Så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi er klar med alt fra rådgivning til et uforpligtende tilbud på din næste gulvopgave. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring på telefon: 5240 5251, så vender vi hurtigt retur. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Expert Gulvservice senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Daniel Sandvær
Daniel Sandvær indehaver
52 40 ** **
kontakt@***.dk
Expert Gulvservice Herlev Hovedgade 155 2730 Herlev
CVR: 34292256
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Expert Gulvservice
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu