Expert Gulvservice

– Din garanti for professionelt gulvarbejde, når det passer dig!

Er stuegulvet falmet og slidmærkerne blevet lidt for tydelige? Eller drømmer du om at få behandlet det flotte plankegulv i en lysere eller mørkere nuance? Så kan Expert Gulvservice få dine gulve til at skinne på ny. Vi er nemlig erfarne eksperter i afslibning og behandling af alle slag gulvtyper i boligen, i erhvervslokalerne, hos institutionerne eller på kælderarealerne i boligforeningen.

Vores team af kompetente gulvmænd kører nemlig ud på gulvopgaver, store som små, i hele Københavnsområdet samt i Midt- og Nordsjælland, hvor de også er klar til at hjælpe dig med: 

  • Gulvafslibning og behandling
  • Trapperenovering
  • Polishbehandling af eksisterende vinylgulve  

Glade kunder er vores speciale

Hos Expert Gulvservice siger vi, at vi samler på glade kunder, og dem har vi heldigvis mange af. Vi sætter nemlig altid dig som kunde først. Det betyder, at din tilfredshed med processen og arbejdet er vores fornemmeste opgave at værne om. Og du kan derfor trygt regne med, at vi først afslutter din gulvopgave, når du er fuldt ud tilfreds med resultatet. 

Når man afsliber gulve kan det naturligvis svine en del og derfor er det også en fast del af vores service, at vi altid sikrer, at dit hjem er lige til at flytte ind i, når vi er færdige med arbejdet. Vi rydder altså pænt op og polerer gerne vinduerne, så du ikke skal bekymre dig om støv og snavs, men blot kan nyde dine nye kvalitetsgulve

Et fleksibelt firma: Vi rykker også ud i weekenden 

Kontakter du Expert Gulvservice, så får du altid et hurtigt svar, da vores telefon er åben alle ugens dage – selv i weekenden. Vi har nemlig prioriteret at være fleksible og arbejder derfor også i weekenden og om aftenen. Find et tidspunkt, der passer dig, så kommer vi forbi og selvfølglig altid med et smil på læben.

Skal Expert Gulvservice også hjælpe dig? Så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi er klar med alt fra rådgivning til et uforpligtende tilbud på din næste gulvopgave. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring på telefon: 5240 5251, så vender vi hurtigt retur. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Læs mere

Kontakt os her

Daniel Sandvær
Daniel Sandvær indehaver
52 40 ** ** Vis nummer
52 40 52 51

Expert Gulvservice

Herlev Hovedgade 155

2730 Herlev

CVR: 34292256

Læs vores seneste anmeldelser

0
87 anmeldelser
google.com 6 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 70 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 11 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Vi har brugt firmaet før til en trappe i et flerfamilieshus. Flot arbejde. Derfor kontaktede vi dem igen.
Lidt dyrt, men det er tiderne. Resultatet er det værd.

Jesper, 25 okt, 2022

God kommunikation undervejs, superflot resultat og en absolut fair pris.

Dorthe Daugaard, 12 okt, 2022

Fast and efficient! Good job! Very good communication!

Miriam, 01 aug, 2022

Lidt for dyrt for 2 times arb. Manglede også lidt faglig vejledning om at neutral olie blir mørkt og ikke neutral. Ellers pænt lavet.

Tina Bucci, 29 jul, 2022

Professionelt og imødekommende firma / Daniel. Arbejdet blev gjort hurtigt, flot, perfekt og effektivt.
Fik fantastisk vejledende og brugbar information.
Kan klart anbefale Expert Gulvservice v/ Daniel.
Skal bruge dem igen snart.

Tina, 29 jun, 2022

Utrolig venlig og imødekommende kommunikation. Fleksibelt i forhold til udsættelse og hurtig udførelse af opgaven.
Meget hjælpsom og rigtig flot resultat!

Emma , 19 jun, 2022

Rigtig fin dialog, let samarbejde, fleksibel i opgaveløsningen og pænt resultat

Kristine , 13 jun, 2022

Lejlighed har fået slebet gulvet og fået 3x lak. Rigtig fint arbejde af firmaet og nem at få kontakt med inden opgaven. Dog har det været noget sværere at få fat på dem, efterfølgende. Opfølgning på en mindre fejl, har været svær at få aftalt.

MN, 24 maj, 2022

Da vi fortalte Daniel, at vi gerne ville have gulvet behandlet så det blev så lyst som muligt, undersøgte han mulighederne. Han fandt et nyt produkt på markedet, og resultatet er helt perfekt og lige som vi ønskede det.

Charlotte, 17 maj, 2022

Kontaktede Daniel fordi jeg havde fået ham anbefalet af en ven. Der var hurtig og nem kommunikation hele vejen igennem og han var fleksibel og nem at aftale tider og dage med hvor arbejdet skulle udføres.
Selve arbejdet var også utrolig flot og lækkert. Jeg er meget tilfreds med hele processen.

Sebastian Keller, 05 maj, 2022

Alt blev udført som aftalt, Daniel er yderst professionel-samt rigtig god til at vende tilbage, ved spørgsmål etc.

Thomas Kjellman, 25 apr, 2022

Alt skete hurtigt og fleksibelt. Gulv var blevet ødelagt af anden leverandør, men Expert Gulvservice vidste straks, hvad der skulle gøres og arbejdet blev udført perfekt. God service hele vejen igennem.

Navn: Irene Rekling, 19 apr, 2022

Rigtig flot arbejde, nem at koordinere med. Dog har det været svært at få planlagt en mindre reparation efter arbejdet. Kan stadig anbefale Daniel.

Mads, 07 apr, 2022

Virkelig god og positiv oplevelse fra start til slut. Yderst venlig og professionel tilgang til opgaven, og jeg kan på det varmeste anbefale Expert Gulvservice til andre.

Margot Engelhardt, 22 mar, 2022

Min oplevelse af samarbejdet med Expert Gulvservice i forbindelse med slibning og lakering af gulve (inkl. småreparationer) har været excellent fra start til slut. Jeg hørte tilbage på min hen...

Min oplevelse af samarbejdet med Expert Gulvservice i forbindelse med slibning og lakering af gulve (inkl. småreparationer) har været excellent fra start til slut. Jeg hørte tilbage på min henvendelse lynhurtigt og fik med det samme aftalt dato for arbejdet, som endda blev rykket frem. Så efter kun 5 dage fra første henvendelse, står jeg nu med meget flotte nyslebne og -lakerede gulve i min lejlighed - tilmed til en meget flot pris. Kæmpe anbefaling herfra og stort TAK til Daniel Sandvær og teamet.

Læs mere

Christina, 19 mar, 2022

Super god service og fantastisk flot resultat.

Ingibjørg Thomsen, 03 mar, 2022

Daniel sleb gulvet i min lejlighed og jeg havde bedt om at få det behandlet med hvidpigmentering og lakering. Det blev et super flot resultat og der blev næsten ikke efterladt noget støv. Så helt klart en anbefaling.

Thomas Jørgensen, 03 mar, 2022

Flot arbejde, overholdt alle aftaler.

Britt Poulsen, 03 mar, 2022

Fik anbefalet Expert Gulvservice af en ven. Jeg forhørte mig flere steder men Daniel fra Expert Gulvservice kom med den bedste pris og sendte mig samtidig billeder fra tidligere opgaver, som viste...

Fik anbefalet Expert Gulvservice af en ven. Jeg forhørte mig flere steder men Daniel fra Expert Gulvservice kom med den bedste pris og sendte mig samtidig billeder fra tidligere opgaver, som viste tydeligt hvor godt et arbejde de leverer. Gulvene blev ligeså pæne som forventet, der var helt ryddeligt efter arbejdet og kommunikationen var helt i top. Skal jeg have lavet gulve igen er det uden tvivl Expert Gulvservice jeg ringer til. Kæmpe anbefaling herfra!

Læs mere

André Viking Andersen, 25 feb, 2022

Rigtig flot arbejde. Holdt aftalerne. Expert gulvservice har hele vejen været meget imødekommende og behagelig at samarbejde med, kan kun give den varmeste anbefaling med herfra.

Mie, 23 feb, 2022

Alt er fungeret super fint med Daniel. Nem kommunikation og han var endda så rar at komme ud en aften inden igangsættelse, så vi var enige om, hvad der skulle laves. Og han kom med præcise og g...

Alt er fungeret super fint med Daniel. Nem kommunikation og han var endda så rar at komme ud en aften inden igangsættelse, så vi var enige om, hvad der skulle laves. Og han kom med præcise og gode råd til, hvilken lak vi skulle vælge etc. Og de - ganske, ganske små - ting, der var efterfølgende, fik vi lynhurtigt fundet en god løsning på. Fuld anbefaling herfra!

Læs mere

Uffe Jespersen, 20 feb, 2022

Daniel er super behagelig og tillidsvækkende at samarbejde med. Han var ekstremt lydhør overfor vores ønsker og gik langt for at imødekomme dem. Blandt andet lavede han farveprøver, så vi kun...

Daniel er super behagelig og tillidsvækkende at samarbejde med. Han var ekstremt lydhør overfor vores ønsker og gik langt for at imødekomme dem. Blandt andet lavede han farveprøver, så vi kunne vælge det helt rigtige udtryk, blandede den helt rigtige farve og gav oven i løbet et gulv en ekstra behandling uden mer-beregning, blot fordi vi på bagkant ønskede os en tone lysere. Resultatet blev super flot og vi er meget tilfredse kunder!!

Læs mere

Vibeke, 10 feb, 2022

Vi ønskede at få slebet gulve i vores lejlighed og stødte tilfældigt på Expert Gulvservice. Vi spurgte hurtigt om en uforpligtende vurdering og tilbud og valgte at takke ja til dette. Opgaven ...

Vi ønskede at få slebet gulve i vores lejlighed og stødte tilfældigt på Expert Gulvservice. Vi spurgte hurtigt om en uforpligtende vurdering og tilbud og valgte at takke ja til dette. Opgaven blev udført akkurat som ønsket og gulvene i vores lejlighed har lysnet hele lejligheden op og givet et helt nyt indtryk, så snart man træder ind.

Udover at få slebet gulvene er det også lykkedes at få vores gulve til at stoppe med at knirke, som de ellers i høj grad gjorde tidligere.

Vi er meget tilfredse med arbejdet og kommunikationen har også været i top. Uanset hvornår på døgnet vi har skrevet til Expert Gulvservice, har vi hurtigt fået svar og der har aldrig været tvivl om, hvad næste skridt i processen var.

Læs mere

Rasmus Hultquist, 27 jan, 2022

Daniel er super imødekommende og var godt til at lytte på hvad vores ønsker, forestillinger og forventninger var. Han var god til at komme med en klar anbefaling ud fra vores ønsker, og resul...

Daniel er super imødekommende og var godt til at lytte på hvad vores ønsker, forestillinger og forventninger var. Han var god til at komme med en klar anbefaling ud fra vores ønsker, og resultatet er lige i skabet!
Alle aftaler er overholdt, og han har været informativ under hele forløbet.

Træet havde rejst sig i to værelser, hvilket han kom og rettede inden for en uge ude bøvl - igen super nemt og trygt.

Læs mere

Nicklas Sahl Antoft, 14 jan, 2022

Virkelig god oplevelse tak

Bjarke, 16 aug, 2021

Hurtig, venlig og god service. Resultatet er også blevet rigtig pænt.

Solveig, 03 maj, 2021

Vores opgave er afsluttet. Vi valgte Expert Gulvservice. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Steen, 07 maj, 2020

Expert Gulvservice er et meget professionel firma, resultatet er meget tilfredsstillende. Kan varmt anbefales.

Henrik, 05 maj, 2020

Daniel er en meget sød og god håndværker. Dog havde vi lidt udfordringer med hensyn til vores gulv. Det var ikke godt efter første slibning den 7-8 Maj. Vi kontakter ham, og han kommer lørdag...
Daniel er en meget sød og god håndværker. Dog havde vi lidt udfordringer med hensyn til vores gulv. Det var ikke godt efter første slibning den 7-8 Maj. Vi kontakter ham, og han kommer lørdag den 9 Maj, hvor han giver det en gang lak mere. Dette hjalp desværre ikke, så han kommer og kigger på det tirsdag den 12 Maj, og erkender, at det er bare ikke er godt nok. Sliber om og giver lak den 12-13 Maj. Vi syntes stadig, at der er lidt mangler, så min mand ringer til ham den 14 Maj kl. 07.00. Daniel siger, at han vil ringe tilbage med et tidspunkt, hvor han kan komme og kigge på det. Han ringer først til mig omkring 16.30. Jeg orkede ikke mere, så skrev til ham, at han ikke skulle komme. Det sidste han sagde, da han forlod os den 13 Maj, var at vi endelig skulle ringe, hvis der var det mindste. Vi har betalt hans fulde beløb, og er tilfredse med det meste af gulvet. Hilsen Anne
Læs mere

Anne, 29 apr, 2020

En meget god oplevelse med god kommunikation, arbejde udført lige efter aftalte plan og meget fint resultat.

Jan, 23 apr, 2020

vi er meget tilfredse med Expert Gulvservices arbejde.

Paolo, 21 feb, 2020

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Expert Gulvservice senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

1 uge siden
Afslibning og behandling af gulv 2300 København S
2 uger siden
Afslibning og behandling af gulv 2400 København
2 uger siden
Gulvafslibning af trægulv 2300 Copenhagen S
1 måned siden
Afslibning og behandling af trægulv 2200 København N
2 måneder siden
Afslibning af gulv 2300 København S
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Expert Gulvservice