Energy Group ApS

Energy Group ApS er en virksomhed, som går ind for grønne løsninger. Vores kernekompetencer er el-installationer, og vores ydelser og service omfatter et bredt integreret udvalg fra installationsløsninger og energioptimering til sikkerhedsløsninger.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Energy Group ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Energy Group ApS

- Vi går hele vejen for dig og dit projekt

Energy Group ApS er din leverandør af tekniske løsninger til private hjem, erhverv, foreninger og offentlige institutioner. Vores team af højt specialisede medarbejdere udfører kvalitets el-arbejde, stort som småt, i Midtjylland, men vi kører gerne i hele landet. Med mange års erfaring i branchen er vi blandt andet eksperter i:

 • El-installationer i nybyg
 • Renovering af nuværende el
 • Belysning og el til industribygninger
 • El-eftersyn
 • Trådløst netværk og data-anlæg
 • Antenneinstallationer
 • Energiløsninger
 • Professionel rådgivning
 • Dertil er vi specialister i energioptimering, hvor vi tilbyder varmepumpeløsninger, solceller samt isoleringsopgaver. Vi skaber også tryghed ved at installere sikkerhedssystemer og tyverialarmer. Som det fremgår, har vi kompetencerne til at løfte en bred vifte af el- og energiopgaver, hvilket vi altid gør med kvalitet og kundeservice i højsædet.

  Mere end din sædvanlige håndværker

  Vi arbejder stålfast efter mottoet ’vi går hele vejen for dig og dit projekt’. Det betyder, at kunderne kommer i første række hos os. Vi er din loyale og kompetente partner gennem hele projektet og vi går aldrig på kompromis med den kvalitet, vi leverer. Du kan regne med os og det garanterer vi!

  Energy Group tilbyder professionel rådgivning, så du får præcis den løsning, der passer til dig og dit energiforbrug. Hvad end du står overfor en lille renoveringsopgave eller et større energioptimerings-projekt er vi klar til at hjælpe! Kontakt os for en uforpligtende snak eller et tilbud på din el- eller energiopgave. Kontakt os på tlf.: 53541225 eller tryk på konkakt-knappen her på siden.

  Referencer

  Energy Group ApS har blandt andet udført opgaver for:

  • Grejsdalen - 4 lejligheder
   Vejle
  • Auktionshuset GASA Kolding AmbA
   Kolding
  • Dagli' Brugsen
   Rask Mølle
  • Kolding Fysioterapi
   Kolding
  Kontakt Energy Group ApS for et uforpligtende tilbud

  Her finder du Energy Group ApS

  Hovedkontor

  Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

  Sådan anmelder kunderne Energy Group ApS

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

  Energy Group ApS

  Energy Group ApS er en virksomhed, som går ind for grønne løsninger. Vores kernekompetencer er el-installationer, og vores ydelser og service omfatter et bredt integreret udvalg fra installationsløsninger og energioptimering til sikkerhedsløsninger.

  Hovedkontor

  Skovhusevej 8
  8700 Horsens

  CVR: 36538007

  Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen