Djboringer ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Djboringer ApS

Djboringer ApS

“Vi elsker, når vi skal opfinde den dybe tallerken”

For Djboringer ApS, også kendt som specialisterne Dan og Jan, er ingen opgave for stor, kompliceret eller kompleks. Vi er 4 ansatte og hjælper både private og erhvervskunder. Vores hovedbeskætigelse er jordbundsundersøgelser til geoteknik og miljø, men vi hjælper også med:

  • Miljø- og forureningsboringer
  • Hydro- og geologiske boringer
  • Efterfundering eksempelvis i ældre lejligheder i København

Lillebror, Djskruefundament

Djskruefundament er en del af Djboringer ApS. Her tager vi større opgaver ind, hvor vores hovedbeskæftigelse består i at bore stabiliserende skruer til byggerier - store som små. Med et skruefundament fra os kan du altid være sikker på et miljøvenligt og stabilt fundament til terrassen, sommerhuset eller skuret.

Kvalitet og service kommer først i køen

For os er høj kvalitet og god service nøglen til tilfredse kunder og stolte medarbejdere. Vi er specialister inden for boringer, jordbundsundersøgelser og skruefundamenter, derfor leverer vi altid et stykke arbejde, som vi selv kan stå på mål for. Med en jordbundsundersøgelse fra os, kommer du eventuelle problematikker i forkøbet, da du med garanti ved, at forarbejdet er blevet udført til punkt og prikke af Djboringer ApS. Vi oplever ofte, at vores privatkunder har behov for lidt ekstra rådgivning, og det er vi til enhver tid klar til at give.

Vi elsker de komplekse opgaver

Hos Djboringer ApS nyder vi at tage os af de opgaver, der kræver ekstra omtanke. Vi er specialister, og netop derfor synes vi, det er fedt at bruge vores viden i praksis og blive udfordret med komplekse opgaver. Vi mener, at der aldrig er noget, der er lige til, og derfor skal vi opfinde den dybe tallerken hver gang - og det virker!

Skal vi hjælpe dig?

Står du overfor et byggeprojekt og mangler en jordbundsundersøgelse, inden du kan komme videre? Vi står klar til at varetage opgaven og hjælpe dig videre i processen! Brug kontaktknapperne her på siden, eller ring til os på tlf.: 53510800.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit behov! 

Kontakt os her
Dan Holm Madsen Indehaver
53 51 ** **
[email protected]***.dk
Djboringer ApS Østtoften 20 4040 Jyllinge
CVR: 39253577
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Djboringer ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Djboringer ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

Djboringer ApS har blandt andet udført opgaver for

Cowi København
MOE København