Snedkermester Zach Østerbro 

– Skræddersyede snedkerløsninger til din bolig 

Snedkermester Zach Østerbro er en enkeltmandsvirksomhed, hvor jeg Zach Sebastian Østerbro, er den stolte indehaver. Jeg kører ud på hele Sjælland, hvor jeg hjælper boligejere trygt i mål med renoverings- og byggedrømmene. Jeg er snedkermester med stort S, hvorfor jeg værner om detaljen i arbejdet og sikrer den flotte finish på projekter, store som små.

Snedkermester Zach Østerbro hjælper med:

  • Speciallavede skabsløsninger
  • Terrasser – også de overdækkede
  • Plankeborde
  • Montage- og renoveringsarbejde
  • Diverse reparationer

Om dit projekt er udendørs eller inde i boligen kommer jeg altid gerne forbi og besigtiger opgaven. Jeg ser mig selv som en problemløser, hvilket betyder, at du ikke skal tøve, hvis du står overfor en kompleks opgave, der kræver et fagligt blik og en professionel hånd.

Lever af glade kunder 

Med mig som snedkermester på opgaven er du garanteret kvalitet fra start til slut. Jeg lever af at lave ordentlige løsninger, der gør kunderne glade – og derfor går jeg aldrig på kompromis med hverken håndværk eller kundeservice. Det betyder også, at jeg stolt kan sige, at mine kunder kommer igen og gerne anbefaler mig til andre.

Tager altid hurtig kontakt

Jeg mener, at det mest præcise tilbud gives, hvis jeg besigtiger opgaven samt afstemmer kundens ønsker inden. På den måde ved jeg, hvilken løsning, der matcher netop din bolig og dit behov. Med Snedkermester Zach Østerbro på opgaven kan du derfor altid regne med, at din opgave tages seriøst og er i professionelle hænder under hele processen. Ligesom at du får en smilende og engageret håndværker på besøg.

Skal jeg også hjælpe dig?

Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring på telefon: 2074 4133, så tager vi en god snak om næste skridt.  

Læs mere

Kontakt os her

Zach Sebastian Østerbro Indehaver
20 74 ** ** Vis nummer
20 74 41 33

Snedkermester Zach Østerbro

Cecilievej 3

4040 Jyllinge

CVR: 40268146

Læs vores seneste anmeldelser

0
7 anmeldelser
google.com 1 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 1 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 5 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Jeg var meget tilfreds med Zach. Han udførte opgaven tidligere end forventet, tidsestimatet på to dage holdt og var behagelig at omgås.

Ida, 13 jul, 2021

Super tilfreds med kort ventetid og udførelse / overdragelse til aftalt tid. Giver mine bedste anbefalinger.

Dorte, 28 jun, 2021

Super flot udført! Klart en håndværker jeg kan anbefale.

Sofie, 04 jun, 2021

Juhuu! Super oplevelse!!

Vi havde hyret Snedkermester Zach Østerbro til at lave et højskab, et skab med låger, to karme til vinduerne samt en kasse rundt om køleskabet i vores køkken.
Og ikke ...

Juhuu! Super oplevelse!!

Vi havde hyret Snedkermester Zach Østerbro til at lave et højskab, et skab med låger, to karme til vinduerne samt en kasse rundt om køleskabet i vores køkken.
Og ikke bare resultatet, men hele oplevelsen omkring har bare været fantastisk positiv! Så vi kan varmt anbefale Snedkermester Zach Østerbro.

Zach var ude og se på opgaven, inden han gav tilbud, hvor han spurgte klogt ind til og kom med gode råd til løsningen. Præcis som vi havde håbet på, da ingen af os har nogen form for håndværksmæssig indsigt.

Hans efterfølgende tilbud var konkurrencedygtigt uden at være billigst, men vi valgte ham først og fremmest, fordi vi havde fået et rigtigt godt indtryk af hans professionelle tilgang til tingene.

Det indtryk viste sig at holde stik hele vejen igennem, hvilket faktisk er første gang, vi har oplevet det med en håndværker.

Han kom altid på det aftalte tidspunkt, havde styr på sine ting, spurgte løbende ind til vores tilfredshed med kvaliteten i hans arbejde. Og han rettede selv de mindste ting, hvis vi bare spurgte om det var muligt (eller hvis vi ændrede mening undervejs, hvilket skete et par gange). Og altid med super humør, serviceminded tilgang og med øje for detaljerne.

Hans tidsplan og priser holdt hele vejen, og kvaliteten var over, hvad vi forventede.

What’s not to like

Helt sikkert at vi vil bruge ham igen og igen, hvis vi får brug for flere opgaver af den slags. (Så lad være med at tale for højt om hans kvaliteter, da han så vil blive booket alle andre steder hen).

Læs mere

Rune Fick Hansen, 16 maj, 2021

Juhuu! Super oplevelse!! Vi havde hyret Snedkermester Zach Østerbro til at lave et højskab, et skab med låger, to karme til vinduerne samt en kasse rundt om køleskabet i vores køkken. Og ikke ...
Juhuu! Super oplevelse!! Vi havde hyret Snedkermester Zach Østerbro til at lave et højskab, et skab med låger, to karme til vinduerne samt en kasse rundt om køleskabet i vores køkken. Og ikke bare resultatet, men hele oplevelsen omkring har bare været fantastisk positiv! Så vi kan varmt anbefale Snedkermester Zach Østerbro. Zach var ude og se på opgaven, inden han gav tilbud, hvor han spurgte klogt ind til og kom med gode råd til løsningen. Præcis som vi havde håbet på, da ingen af os har nogen form for håndværksmæssig indsigt. Hans efterfølgende tilbud var konkurrencedygtigt uden at være billigst, men vi valgte ham først og fremmest, fordi vi havde fået et rigtigt godt indtryk af hans professionelle tilgang til tingene. Det indtryk viste sig at holde stik hele vejen igennem, hvilket faktisk er første gang, vi har oplevet det med en håndværker. Han kom altid på det aftalte tidspunkt, havde styr på sine ting, spurgte løbende ind til vores tilfredshed med kvaliteten i hans arbejde. Og han rettede selv de mindste ting, hvis vi bare spurgte om det var muligt (eller hvis vi ændrede mening undervejs, hvilket skete et par gange). Og altid med super humør, serviceminded tilgang og med øje for detaljerne. Hans tidsplan og priser holdt hele vejen, og kvaliteten var over, hvad vi forventede. What’s not to like 😊 Helt sikkert at vi vil bruge ham igen og igen, hvis vi får brug for flere opgaver af den slags. (Så lad være med at tale for højt om hans kvaliteter, da han så vil blive booket alle andre steder hen).
Læs mere

Rune, 29 apr, 2021

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Snedkermester Zach Østerbro senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

2 uger siden
Opsætning af hegn og tætning af termoplast tag 3650 Ølstykke
3 uger siden
Udvidelse af træterrasse inkl. overdækning 3310 Ølsted
1 måned siden
Udskifte tag på udestue 3650 Ølstykke
1 måned siden
Udskiftning af gavle 3550 Slangerup
1 måned siden
Udskiftning af tag og loftisolering på sommerhus 4050 Skibby

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Snedkermester Zach Østerbro