Din Tagrens ApS

– Grundighed er vores varemærke 

På Sjælland og Fyn kører Din Tagrens ApS ud til en bred vifte af afrensnings- og behandlingsopgaver hos den private boligejer. Vi er et firma, der sætter kvalitet og grundighed i højsædet. Om dit projekt er stort eller småt garanterer vi derfor effektive og kvalitetssikre resultater, der holder mange år ud i fremtiden. Vi står nemlig fuldt ud på mål for de løsninger, vi leverer – og værner om den professionelle tilgang på hver enkel opgave, vi udfører.

Hos Din Tagrens ApS er vi eksperter i:

  • Tagrens og tagmaling
  • Algebehandling
  • Fliserens 
  • Facaderens og -behandling

Farvel til skidt og møg

Med en afrensning og behandling sikrer vi kosmetisk flotte tage, belægninger og facader. Vi fjerner alt skidt og møg og styrker samtidig overfladerne med coating, så du kan nyde det flotte resultat i mange år frem. Vi er fagmænd med stort F og har derfor en stor viden i branchen. Ønsker du vejledning eller rådgivning, står vi derfor altid klar til en god dialog om dine ønsker.

Et firma du kan regne med

Hos Din Tagrens ApS har vi stor respekt for vores kunder. Det betyder, at vi naturligvis ankommer på opgaven som aftalt og udfører arbejdet præcis som planlagt og til en fast pris. For os er den gode kunderelation utrolig vigtig, og vores serviceniveau er derfor i top fra den første kontakt til den endelige finish.

Skal vi også hjælpe dig?  

Om det er et konkret tilbud eller rådgivning du søger, så kontakt Din Tagrens ApS i dag. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring til os på telefon: 71 74 74 70. Vi glæder os til at høre fra dig!  

Læs mere

Kontakt os her

Jonas Albrekt Hansen
Jonas Albrekt Hansen Indehaver
71 74 ** ** Vis nummer
71 74 74 70

Din Tagrens og Isolering ApS

Østre Alle 30

4200 Slagelse

CVR: 42697567

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Din Tagrens og Isolering ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Rens og maling af tag 4700 Næstved
3 dage siden
Rens og maling af asbesttag 4800 Nykøbing F
3 dage siden
Rensning og maling af tag 7130 Snaptun
4 dage siden
Rens og maling af tag med asbest 7130 Juelsminde
4 dage siden
Rens og maling af tag 4750 Lundby
5 dage siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
83 anmeldelser
anmeld-haandvaerker.dk 78 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 5 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Vi fik i 2022 renset og malet tag af dintagrens.dk.
Alt virkede fint til en start. De virkede søde og dygtige. Men deres maskiner gik i stykker og det træk ud - uheldigt tænkte vi. Da de blev f...

Vi fik i 2022 renset og malet tag af dintagrens.dk.
Alt virkede fint til en start. De virkede søde og dygtige. Men deres maskiner gik i stykker og det træk ud - uheldigt tænkte vi. Da de blev færdige, troede vi alt var godt. Da det blev vinter finder vi ud af de, som ellers aftalt, ikke har tætnet tagryggen. Vi er i kontakt med dem, de er ubehagelig og vil ikke svare. Vi håbede det blev ved det.
Men nu afskaller malingen, som de ellers har lovet 5 års garanti på. Vi kan stadig ikke komme i kontakt med Jonas, enten får vi at vide at han er i møder og vender aldrig tilbage ellers får vi telefonsvareren. Nu har vi en advokat på sagen. Så hold jer væk fra dette firma!

Læs mere

Emilie Ursem, 03 jun. 2024

Særdeles grundige, meget høflige, informative og hjælpsomme håndværkere

Eva Kjærgaard, 02 jun. 2024

Tilbage i foråret 2023, sagde vi ja til tilbuddet om tagrens- og maling af Din Tagrens. Først i maj 2024 er opgaven blevet færdiggjort. Dette skyldes naturligvis vejrforhold, hvilket din Tagrens...

Tilbage i foråret 2023, sagde vi ja til tilbuddet om tagrens- og maling af Din Tagrens. Først i maj 2024 er opgaven blevet færdiggjort. Dette skyldes naturligvis vejrforhold, hvilket din Tagrens ikke kan gøre for, men det handler også om dårlig planlægning og måske for mange kunder i bogen, når det skal tage et år at få afsluttet en så simpel opgave at få renset og malet sit tag.

Kommunikation og aftaler undervejs har været ok, men internt virker det til at administrationen ikke taler synderligt sammen med de udførende. Da vi fik renset tag, sprøjtede de så meget vand nær vores udluftning, at det kom vand ind i huset flere steder og røde plamager både inde og ude. Dertil kom der så meget vand, at vores elektriske udluftning i badeværelset slog gnister og blev brændt totalt af. Det undrer mig, at Din Tagrens - med deres erfaring - ikke tager forbehold for den slags - enten ved at forventningsafstemme om det er en risiko eller ved at dække bedre af.
Derudover skulle taget efterses inden maling, og uden aftale beslutter de sig for at rense taget en ekstra gang. Da vi ikke var informeret om dette, havde vi ikke dækket af, så vi kom hjem fra arbejde og blev mødt af skidt og snavs overalt rundt om huset - inkl. på vores nyrenset trapeztag på vores overdækket terrasse. Virkelig træls at skulle bruge de næstkommende weekender på at rengøre havemøbler, rense fliser, rense trapez tag og alle andre løse genstande rundt om huset. Noget vi lige havde gjort.

Alt dette kunne have været undgået, hvis vi blot var blevet informeret om ændringerne inden.

Resultatet er vi heller ikke super glade for. Med forskellige tagsten op vores tag, har malingen fremhævet forskelligheden yderligere. Det kunne have være super fedt, at vi var blevet gjort opmærksom på, at malingen ville tage sig forskelligt ud på de forskellige sten. Årsagen til at vi valgte at få opgaven udført i første omgang, var blandt andet at få et mere ensartet tag.

Til slut runder Din Tagrens af med at sende faktura med fejl. De fik hurtigt rettet op på det, men forløbet afsluttes dermed med samme mistillid og fornemmelse for manglende styr på tingene, som vi også har oplevet undervejs.

Læs mere

Mette Miller Larsson, 10 maj 2024

Rigtig god oplevelse med at bestille opgaven og få rådgivning omkring, hvad der skulle laves. Desværre oplevede vi manglende grundighed i udførelsen i form af at få sprøjtet glasuld ind på v...

Rigtig god oplevelse med at bestille opgaven og få rådgivning omkring, hvad der skulle laves. Desværre oplevede vi manglende grundighed i udførelsen i form af at få sprøjtet glasuld ind på vores loft.
Oprydningen var ikke-eksisterende og efter at have været rundt med industristøvsuger selv af to omgange ligger der stadig glasuld, som er blevet blæst uden for huset.

Læs mere

Morten Al-Neaimy Skov, 20 apr. 2024

Utroværdigt skulle have malet tag, ville have en vurdering om det kunne lade sig gøre fået 2-3 forskellige vurderinger efter rens vælger at få det renset og skrotter det gamle tag efter samtal...

Utroværdigt skulle have malet tag, ville have en vurdering om det kunne lade sig gøre fået 2-3 forskellige vurderinger efter rens vælger at få det renset og skrotter det gamle tag efter samtale med medarbejder, bliver ringet op 3/4 år efter får flabet svar og stor regning for dårligt arbejde i forhold til sftale

Læs mere

Ingrid Bergsten, 24 mar. 2024

Faktisk ret tilfreds
De er super flinke og nemme at snakke med og godt humør
oprydning næsten i top
Fugerne matcher ikke så godt men ellers ingen klager herfra

Lotte Holte, 11 mar. 2024

Blev hurtigt kontaktet, efter jeg havde reageret på en annonce fra dem, og havde en rigtig behagelig samtale med Christina. :-)
Fik en masse historier om andre der havde fået isoleret hulmur, hvo...

Blev hurtigt kontaktet, efter jeg havde reageret på en annonce fra dem, og havde en rigtig behagelig samtale med Christina. :-)
Fik en masse historier om andre der havde fået isoleret hulmur, hvor de hurtigt kunne mærke forskellen, og må tilstå jeg tænkte: "jaja... så hurtigt kan det ikke mærkes!"
Men næste morgen blev jeg noget chokeret da jeg stod op, for behøvede ikke at tage tøj på for ikke at fryse. :-D
Så må sige det var NOGET af en forskel, positivt! <3

Jeg kørte købet igennem resursbank og ville gerne have en proforma-faktura, da jeg gerne ville betale INDEN de gik i gang, og DET var bestemt ikke noget problem.
Jeg fik den og sendte den videre, og jeg mener det var dagen efter den var betalt, var de her og fik isoleret hulmuren. :-)

Det efterladte arbejde var faktisk rigtig flot, selvom der ligger meget lidt isolering rundt omkring, men det kan jo ikke undgås 100% når det er sådan noget levende noget, man har med at gøre.
Hullerne var kun i fugerne og ALLE er lukket fint igen. Borestøv blev også vasket væk, kan jeg se.

Alt i alt har jeg kun at sige, at jeg glæder mig til de kommer igen og algebehandler mit tag, når tid er til det, og jeg skal have loft og skunk isoleret af dem også, når min pung siger god for det. ;-)
Så kan varmt anbefale at give dem et kald og snakke med de søde mennesker, og få et tilbud.

Tak, Din Tagrens og Isolering ApS, jeg er meget tilfreds!!!

Læs mere

Andreas Lindegaard, 04 mar. 2024

Alt udført som aftalt

Kirsten Panton, 26 feb. 2024

En God håndværkere

Sune, 23 feb. 2024

Håndværkerne har udført det arbejde, som er blevet bestilt - meget behageligt møde.
Telefonisk og skriftlig kontakt med kontoret - er verdensklasse - professionelt, fagligt, holder hvad der loves, med smil i stemmen.

Ålborgvej 10, 21 feb. 2024

Op til aftalen var der virkelig go service.
Opgaven udført men desværre uden tilstrækkelig info om det der ikke var muligt. Og disse spots er iøvrigt heller ikke nævnt på certifikatet hvilket...

Op til aftalen var der virkelig go service.
Opgaven udført men desværre uden tilstrækkelig info om det der ikke var muligt. Og disse spots er iøvrigt heller ikke nævnt på certifikatet hvilket jeg finder mærkeligt.
Efter håndværkeren forlod vores ejendom var der ikke ryddet op - styren kugler og isolering i store mængder hele vejen rundt om huset.

Læs mere

Hele Lyngby Nielsen, 19 feb. 2024

Super dygtigt mand der var ude hos mig

Jesper Rugh, 17 feb. 2024

Dejligt med håndværker som er nemme at tale med rydder op og overholder aftaler.
Super nem kommunikation og hurtig udførelse af arbejdet.
God oplevelse

Jacob Buren, 13 feb. 2024

Lidt forsinkede iht. aftale. Godt udført arbejde og fin oprydning.

Kenneth Skovdam, 13 feb. 2024

Jeg kunne ikke ringe dem op efter jeg havde sagt ja til tilbuddet. Jeg ville ringe og afmelde da jeg fandt ud af at huset var isoleret.. da de så ringer og siger de holder der vil jeg så fortæll...

Jeg kunne ikke ringe dem op efter jeg havde sagt ja til tilbuddet. Jeg ville ringe og afmelde da jeg fandt ud af at huset var isoleret.. da de så ringer og siger de holder der vil jeg så fortælle jeg har prøvet at ringe til dem for at sige jeg ikke er intraseret, det koster så 8.000 for forgæves kørsel så man er tvunget til at lade dem gøre arbejdet…. Da de så er færdige er der på ingen måde ryddet op efter dem selv selvom det står i rapporten

Læs mere

Jacob Olsen, 11 feb. 2024

Først møde utroligt behagligt h’et fik jeg forklaret forløbet når de kom mange af de ting som jeg fik af vide de ville gjorde, lavede de ikke intet video tjek i hulmuren som jeg var forklare...

Først møde utroligt behagligt h’et fik jeg forklaret forløbet når de kom mange af de ting som jeg fik af vide de ville gjorde, lavede de ikke intet video tjek i hulmuren som jeg var forklaret. Dertil vsr jeg glad for jrg vsr hjemme da de kom da fe ellers havde boret i de forkerte vægge hvis jeg ikke havde nået sf stoppe dem. Skrev samme dag jeg fik det klaret de samme ting jeg skriver her men har ikke hørt et eneste ord fra dem.

Læs mere

Niklas Bredsgaard, 08 feb. 2024

Så et opslag på Facebook så fik jeg en opringning og fik et godt tilbud og det gik stærkt de var her som aftalt .. og der ikke mange virksomheder der giver besked om de har modtaget pengene men...

Så et opslag på Facebook så fik jeg en opringning og fik et godt tilbud og det gik stærkt de var her som aftalt .. og der ikke mange virksomheder der giver besked om de har modtaget pengene men det gør de her så kan kun varmt anbefale dem og havde tænkt mig bruge dem en anden gang jeg skal ha isoleret mit loft

Læs mere

Christian Erik Stegmann, 06 feb. 2024

Super god service og rådgivning, samt godt udført arbejde

Johnny Bendix Gregersen, 01 feb. 2024

God information igennem hele forløbet. Absolut fint udført arbejde.

Mikael Vestergren Henriksen, 04 jan. 2024

God og professionel

Patrick Grove, 01 jan. 2024

Overordnet god oplevelse.

Kasper Sørensen, 25 dec. 2023

Super gode fra første snak til jobbet blev lavet .

Patrick Grove, 25 dec. 2023

TILFØJET/OPDATERET: 21-12-2023
Kom til tiden, sød og arbejdsom håndværker, og god kundeservice.

--------------------------------------------------
OPRINDELIG ANMELDELSE:
Dato: 20-12-2023
Karak...

TILFØJET/OPDATERET: 21-12-2023
Kom til tiden, sød og arbejdsom håndværker, og god kundeservice.

--------------------------------------------------
OPRINDELIG ANMELDELSE:
Dato: 20-12-2023
Karakter: 2.80
Det var aftalt, at så meget af hulmursisoleringen som muligt skulle klares udefra, men det vidste håndværkeren ikke så det hele blev klaret indefra. Der var ikke ryddet pænt op. Han havde ingen støvsuger med, og jeg døjer stadig med byggestøj indenfor. MEGET var galt med den oplevelse. Håndværkeren var dog en ganske flink fyr, men de slipper ikke for en halv skuffende anmeldelse.

Læs mere

Kasper Sørensen, 20 dec. 2023

Fik et godt tilbud og en aftale hurtigt efter . Men de kom ikke som aftalt , så måtte vente 7 dage mere end aftalt . Men søde håndværkere

Patrick Grove, 18 dec. 2023

Super service med god kommunikation. Hurtig udførelse. Arbejdet bestilt mandag og udført fredag.

Bodil, 13 dec. 2023

Oprydningen kunne være bedre der ligger borestøv og mørtel mange steder

John Buller Bager Nielsen, 03 dec. 2023

Rigtig fin dialog og kommunikation omkring hulmurisolering og efterfølgende hurtigt tilbudafgivelse og igangsættelse omkring reperation af utætte taghætter.

Virkelig god oplevelse fra start til slut og kan anbefales.

Vh.

Ian Cemann, 01 dec. 2023

Efterisolering.

Bo Johansen, 01 dec. 2023

de var flinke nok . jeg måtte selv gøre opmærksom på at taget ikke var renset godt nok første gang. så de måtte komme igen. Maling er klumpet på den ene side af taget. der er kommet en ut...

de var flinke nok . jeg måtte selv gøre opmærksom på at taget ikke var renset godt nok første gang. så de måtte komme igen. Maling er klumpet på den ene side af taget. der er kommet en utæthed omkring et tagvindue. som de prøvede at lave dog uden held. da de ikke kunne finde ud af hvor der kom vand ind. det har jeg selv fundet ud af. så alt i alt har der desværre ikke været en god oplevelse.

Læs mere

pia, 27 nov. 2023

Leverancen indeholdt alt hvad der var lovet, derfor den ideelle leverance, firma kan absolut anbefales

Kim Ibsen, 18 nov. 2023

Vi fik kontakt til Din Isolering på en messe og en konsulent besøgte os ugen efter.
Tilbud afgivet og vi accepterede.
Ca. to uger senere kom de og udførte opgaven med indblæsning af papiruld i ...

Vi fik kontakt til Din Isolering på en messe og en konsulent besøgte os ugen efter.
Tilbud afgivet og vi accepterede.
Ca. to uger senere kom de og udførte opgaven med indblæsning af papiruld i skunke.
På dagen aftalte vi, hvor det var mest praktisk, at lave de små indblæsningshuller og efter aftale står vi selv for udbedring/maling af hullerne.

Læs mere

Henrik, 16 nov. 2023

Alt i alt en dårlig oplevelse. Firmaet havde påtaget sig at udskifte ca. 25 eternitskifferplader i forbindelse med rensning og maling af tag. Det viste sig imidlertid, at de ikke kunne klare opga...

Alt i alt en dårlig oplevelse. Firmaet havde påtaget sig at udskifte ca. 25 eternitskifferplader i forbindelse med rensning og maling af tag. Det viste sig imidlertid, at de ikke kunne klare opgaven, da skifferne var kittet. Det vidste de dog godt, da de havde besigtiget taget inden de afgav tilbud. Resultatet blev, at taget efterfølgende var utæt. De forsøgte 3 gange at gøre taget tæt, men uden resultat. Det endte med, at de opgav og vi indgik et forlig med refusion af kr. 4.000, hvorefter jeg selv skal forestå reparation af utæthederne.
Selve afrensning og maling af taget, vil heller ikke være noget, der går over i historiebøgerne. Det kunne være gjort meget bedre og jeg står i dag med et resultat, jeg på ingen måde er tilfreds med. Mit råd skal være: Find et andet firma, der benytter sig af rigtige og dygtige håndværkere og ikke amatører.

Læs mere

Poul Erik Andreasen, 14 nov. 2023

Jack som i havde sendt ned til mig og blæse isolering ind på mit loft ,udførte bare et fint stykke arbejde.
Mange tak for det.

Jan Christensen, 13 nov. 2023

Behagelige gutter der isolerede

Rene Pedersen, 07 nov. 2023

2 Mand kom tidligt og gik igang med det samme.
Grundet min sygdom, havde jeg ikke fået ryddet loftet, men det fik håndværkerne hurtigt klaret.
Alt i alt super udført

Bo Blæsbjerg, 29 okt. 2023

Yderst troværdigt firma - Alt er blevet udført efter aftale og samtidigt til et rent UG/13/12 i karakter

Morten Holck, 27 okt. 2023

de var flinke

Pia Larsen, 18 okt. 2023

Vi har været meget tilfreds med Din Tagrens ApS
Der opstod et knæk på vores vejer til skorstenen
Intet problem fra firmaet det blev hurtigt løst
Det er med stor glæde at kunne anbefale dette firma

Christina Laustsen, 05 okt. 2023

god flinke folk

Bruno Hans Carl Larsen, 20 sep. 2023

Nemt hurtigt og effektivt. Super god kontakt og smilende og glad håndværker

Kim Svane Pedersen, 19 sep. 2023

Der kom 2 mand af 2 omgange, og de knoklede R…. ud af bukserne, KÆMPE søde

Jørgen Olsen, 10 sep. 2023

Gode og dygtige medarbejdere.

Pehr Appelquist, 10 sep. 2023

TILFØJET/OPDATERET: 07-09-2023
Alge behandling

--------------------------------------------------
OPRINDELIG ANMELDELSE:
Dato: 06-09-2023
Karakter: 3.20
Jeg bad om et tidspunkt for sprøjtningen. Det fik jeg. Senere fik jeg besked om at det allerede var udført tidligere på dagen.

Sonja Christensen, 06 sep. 2023

Fuldt ud tilfreds.

Michael Ytting Hviid, 28 aug. 2023

Fik ved besigtigelse af min ejendom et tilbud fra DinTagrens på rens af tag, udskiftning af 2-3 plader der var revnet, udskiftning af samtlige rygningsplader med skumbølgeklodser.
Der blevet gjor...

Fik ved besigtigelse af min ejendom et tilbud fra DinTagrens på rens af tag, udskiftning af 2-3 plader der var revnet, udskiftning af samtlige rygningsplader med skumbølgeklodser.
Der blevet gjort meget ud af at fortælle om deres asbestgodkendelse, miljø mv. og at der kom en tømmer og udskiftede tagplader og rygninger!
Min oplevelse af forløbet med DinTagrens kunne jeg godt have været foruden, og det vil derfor være et firma jeg ikke vil benytte mig af fremover og på ingen måde kan anbefale.
Forløbet var at kommunikation har de ikke styr på. Af 2 gange, først inden de skulle komme og udskifte rygningsplader, før rens af taget og da de skulle male det kom der 10-12 enslydende standard mailbeskeder.
Første proces var udskiftning af plader og rygninger, her var det ejer selv der kom og udførte dette og ikke en tømmer, og i første omgang blev det rygninger der blev skiftet.
I forbindelse med tagrensningen blev der ikke foretaget nogen form for afdækning af facader eller vinduer, disse blev dog højtryksrenset efterfølgende sammen med udenoms flise arealer.
Dagen efter rensning, var man forbi og tjekke rensningen og for defekte plader. Her reklamerede jeg over dårlig rensning, bl.a. var der en helt bredde under skorsten der ikke var renset, samt flere andre pletter, samtidig udtrykte jeg min utilfredshed med arbejdet i forbindelse med udskiftning af rygningsplader, hvor ilagte skumklodser, enten var trykket ind, lå ned eller uden for pladen.
Reklamation blev taget til efterretning og der blev taget billeder der skulle komme sammen med en rapport, en rapport jeg så aldrig har set.
Nu går jeg så og afventer at få rettet de fejl der er ifølge reklamation.
Efter 8-10 dage ringer min lejer (det er en udlejningsejendom) at der står et par unge mennesker og vil male tag. Jeg indfinder mig på adressen, og jo der holder en alm bil, i øvrigt uden noget cvr. nr. på, og med en havetrailer efter med noget udstyr på.
Forespurgt om hvad de skal fortæller de at de skal skifte 2 revnede plader og male taget. Jeg må så fortælle dem at de godt kan pakke sammen, fordi skumklodser under rygningsplader skal første rettes/udskiftes, og det manglende rens af taget skal udføres.
Efter at de har været i kontakt med kontoret, fortæller de at de kører hjem og henter renseudstyr til taget og at det selvfølgelig skal renses før maling.
Da de kører forventer jeg ikke de er tilbage før om en halvanden times tid og kører hjem. Men allerede efter en ½ time ringer min lejer at de nu er tilbage.
Jeg kører retur og kan nu konstatere at man allerede har fået renset det manglende på taget, dette er gjort med en højtryksrenser som de lige havde lånt i nabolaget.
Da jeg spørger til miljøgodkendelsen, er de helt uforstående, og mener ikke det er et problem at bruge højtryksrenser på asbesttage, og i øvrigt havde den ene jo malet over 700 tage.
Jeg overværer en del af rettelsen af bølgeklodserne, og gør opmærksom på at jeg ikke er tilfreds med resultatet. Jeg har ikke tid til at blive, men returnerer sidst på eftermiddagen da de er færdige med malingen og de pakker sammen, og er ikke oven ud tilfreds med det jeg kan se nede fra.
Efter et par dages regn kan jeg komme taget og lave kontrol, og kan konstatere at skumklodser stadig ligger hulter til bulter, og at der ligger en hel del nullermænd, op til 5-6 cm i diameter, på taget. Disse er så bare malet over, og det kan ses af de 2 foregående dages regn har løsnet nogen af dem.
Endnu en reklamation sendes afsted, og med besked om at faktura ikke betales før rettelse er foretaget. Der svares henholdsvis med en mail og tlf. opringning at der vil blive foretaget rettelse og faktura selvfølgelig ikke skal betales før færdigmelding.
Der går et stykke tid og pludselig en dag ringer min lejer, at nu er ham maleren der igen! Jeg kører der over og har en samtale med ham, og må så bare konstatere at vi taler ikke samme sprog, og jeg kører der fra med et håb om at han ikke ødelægger mere. Efterfølgende fik jeg ikke nogen melding om at alt var udbedret og sagen afsluttet.
Jeg har nu kontrolleret taget og har selv måtte rette en del af skumklodserne i rygningen og konstaterede at i forbindelse med udskiftning af en af de revnede plader, har man så knækket den tilstødende plade op til skorstenen. Den er så efterfølgende tætnet/limet!

Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse med DitTagrens, med dårligt håndværk, generelt svineri af vinduer og facader, manglende overholdelse af miljøregler, så 0 stjerner her fra.

Læs mere

Jørgen Peterson, 27 aug. 2023

....... ... ......

Henrik Rydiander, 25 aug. 2023

Bad om tilbud og de ringede dagen efter, de skulle vende retur 3 uger efter og det gjorde de på dagen
alle aftaler er overholdt, da det regnede blev vi ringet op tidligt om der ikke kunne males me...

Bad om tilbud og de ringede dagen efter, de skulle vende retur 3 uger efter og det gjorde de på dagen
alle aftaler er overholdt, da det regnede blev vi ringet op tidligt om der ikke kunne males men de kom 2 dage efter
og det gjorde de
Alt er virkelig kørt snore lige og servicen er fantastisk

Vi er virkelig glade mennesker lige nu :)

Læs mere

Rene, 08 aug. 2023

God kommunikation med kontoret/administrationen.
Folkene som rensede taget var flinke og dækkede af der hvor de skulle, men var ikke så gode til at rengøre efterfølgende.
Malerne var flinke og ...

God kommunikation med kontoret/administrationen.
Folkene som rensede taget var flinke og dækkede af der hvor de skulle, men var ikke så gode til at rengøre efterfølgende.
Malerne var flinke og velinformerede om opgaven. Dog kom der maling på terrasse og øvrige bygningsdele som ikke skulle have været berørt. Er glad for at vi selv havde lavet en delvis afdækning af bla. træterrassen.
Jeg kan godt anbefale Din Tagrens ApS, men der skal være lidt mere klarhed omkring afdækning, efterfølgende rengøring mm.

Læs mere

Jesper Dehs, 22 jul. 2023

Det har været en rigtig god oplevelse at samarbejde med firmaet.
Fra vi indgik aftale om isolering af loft, maling af tag samt algerens af fliser fik vi indtryk af et firma som er interesseret i a...

Det har været en rigtig god oplevelse at samarbejde med firmaet.
Fra vi indgik aftale om isolering af loft, maling af tag samt algerens af fliser fik vi indtryk af et firma som er interesseret i at gøre det så godt som muligt for kunden.
Arbejdet blev udført fint og fagligt godt og fuldstændig som aftalt, og da der efterfølgende opstod et problem med taget som firmaet ikke var skyld i, var de også meget hjælpsomme med at løse det.
Så alt i alt er vi mere end tilfredse med det udførte arbejde og den behandling vi har fået af firmaet og de håndværkere det har været hér.

Læs mere

Jesper Overgaard, 20 jul. 2023

Meget i møde kommede, holdt vores aftaler.
Flot stykke arbejdet

Tina Nielsen, 16 jul. 2023

Alt lige fra sekretariatet kommunikation til medarbejderde ved afrensning af taget og medarbejderne der malede taget giver jeg min bedste anbefaling.
Venlige og ihærdige. Nem aftale med sekretari...

Alt lige fra sekretariatet kommunikation til medarbejderde ved afrensning af taget og medarbejderne der malede taget giver jeg min bedste anbefaling.
Venlige og ihærdige. Nem aftale med sekretariatet som blev overholdt professionel håndbærkere. Ingen mos oprydning overhovedet samt efektive. Alle var gode til at rydde op efter sig samt var utrolig ihærdige. Igen tilbage til sekretariatets mundtlige aftale med jf citat: 'mine drenge er effektive og ansvarsfulde. Dette kan jeg kun også ytre at jeg i den grad er enig i.
Mbh Anna Gasbjerg

Læs mere

Anna Gasbjerg, 13 jul. 2023

I april måned kontaktede jeg Din Tagrens. Herefter kom Christoffer ud og der blev efterfølgende sat igang med tagrensningen. Undervejs støtte de på steder hvor de gjorde mig opmærksom på omr...

I april måned kontaktede jeg Din Tagrens. Herefter kom Christoffer ud og der blev efterfølgende sat igang med tagrensningen. Undervejs støtte de på steder hvor de gjorde mig opmærksom på områder hvor jeg kunne forbedre mit tag og loft. Jeg ville gerne have det bedste tag muligt - da det er sted som skal spille 100 %. Efter at have korresponderet med både Christoffer og Jonas fik de virkelig sat gang i processerne og jeg må erkende at deres serviceniveau er udover enhver form for kundeoplevelse jeg før har haft. De er der for en og følger hele projektet til dørs. Jeg står nu med et super stærkt og flot tag, samt et loft der også lige fik et nøk op med granulat. Jeg er ovenud tilfreds og ser frem til deres Topservice de næste 10 år, da jeg naturligvis også har valgt at få lavet algerens årligt så det står snorlige :) .

Læs mere

Michael Plahn, 08 jul. 2023

Meget tilfreds med de håndværkere der var her.

Ove Vester, 25 jun. 2023

Det har været en meget professionel oplevelse at handle med firmaet
De bar hurtig til at melde tilbage på de spørgsmål jeg havde og resultatet er meget flot og vel udført

LIsbeth Mortensen, 24 jun. 2023

Ikke malet ordenligt, så måtte tage og sende billeder af det og bruge meget tid på at skrive frem og tilbage, samt maling på vores fliser i indkørsel og stige som de havde lånt.

Kim Tot Pedersen, 12 jun. 2023

En rigtig god oplevelse på udførelsen af det pågældende arbejde.

Arne Larsen, 06 jun. 2023

Absolut god kommunikation og flexibilitet

QWC ApS, 15 maj 2023

TILFØJET/OPDATERET: 12-05-2023
Fint og godt udført arbejde som er fagligt godt udført. God aflevering af projektet

--------------------------------------------------
OPRINDELIG ANMELDELSE:
Dato: 12-05-2023
Karakter: 4.80
Godt udført arbejde

Carl Edward Tronhjem, 12 maj 2023

Vi er rigtigt tilfredse med resultatet.
Vi var dog lidt overraskede da de troppede uanmeldt op kl 7.50 på en helligdag.

Dbh
Jesper

Jesper Kristensen, 09 maj 2023

TILFØJET/OPDATERET: 08-05-2023
Jeg fik en meget venlig og løsningsorienteret behandling efter nogle spørgsmål vedrørende opgaven. Jeg er ikke i tvivl om at Din Tagrens ønsker glade og tilfred...

TILFØJET/OPDATERET: 08-05-2023
Jeg fik en meget venlig og løsningsorienteret behandling efter nogle spørgsmål vedrørende opgaven. Jeg er ikke i tvivl om at Din Tagrens ønsker glade og tilfredse kunder.

--------------------------------------------------
OPRINDELIG ANMELDELSE:
Dato: 06-05-2023
Karakter: 2.60
Albehandling af tag. Det der bruges til algebehandlingen af taget har ramt vinduer, dør, husets facade, min cykel, planter og blomster (som er gået ud efterfølgende). Det kan være det ikke kan undgås, men jeg er slet ikke blevet oplyst om denne "risiko".
Ikke tilfreds desværre.

Læs mere

Esben Tougaard, 06 maj 2023

Godt gået er super tilfreds flot arbejde

Carsten Knudsen, 04 maj 2023

Arbejde udført som aftalt til lovet tid og pris.

Niels Kring, 04 maj 2023

Meget tilfreds med det udførte arbejde.

Henrik Petræus, 03 maj 2023

Venlig behandling. Alle aftaler er holdt. Pænt arbejde. Vi lod os overtale til yderligere at få skiftet rygningen på taget før maling, efter anbefaling fra Din Tagrens. Det blev udført som aft...
Venlig behandling. Alle aftaler er holdt. Pænt arbejde. Vi lod os overtale til yderligere at få skiftet rygningen på taget før maling, efter anbefaling fra Din Tagrens. Det blev udført som aftalt. Det var dog nødvendigt at kontakte firmaet da mange skruer fra rygningen ikke sad fast i lægten. Din tagrens anerkendte problemet og har udbedret det til vores fulde tilfredshed.
Læs mere

Bjarne M., 01 maj 2023

TILFØJET/OPDATERET: 30-04-2023
Jeg har d.d. Talt med Jonas og der er sket flere mis forståelser.
Firmaet har ikke læst mine mails de lå i spam.
Jonas sagde at han ville slette regning og vi ska...

TILFØJET/OPDATERET: 30-04-2023
Jeg har d.d. Talt med Jonas og der er sket flere mis forståelser.
Firmaet har ikke læst mine mails de lå i spam.
Jonas sagde at han ville slette regning og vi skal se tiden an om algebehandling virker i løbet af 8 uger .
Jeg ændre så til til god behandling og afslutning på sagen

--------------------------------------------------
OPRINDELIG ANMELDELSE:
Dato: 30-04-2023
Karakter: 1.00
2021 fik vi fliserens imod flisepest og imprægnering med årlig genbehandling/imprægnering
2022 høre vi intet
2023 for vi en sms med at de kommer og laver årlig algebehandling
Medarbejder siger at det ikke er imprægnering men algebehandling ( vi har ikke bestilt algebeh)
Han siger også pesten en kommet igen og skal gen behandles , hvor er garanti vi fik i 2021
Han siger også at det han laver er gratis, da det er med i prisen fra 2021
Der kommer dog en faktura på 600kr for 5 min behandling .
Vi har to gange skrevet mail til firmaet for en forklaring. Men vi har intet svar fået

Læs mere

Hanna Bech, 30 apr. 2023

Fantastisk service fra start til slut.

Helene Tornøe, 29 apr. 2023

Godt arbejde.

Henrik Pedersen, 29 apr. 2023

Super god. Vi var ikke hjemme, men vi kunne efterfølgende ser på overvågningen at han havde været der. Vi kunne også se han havde været grundig i sit arbejde, flyttet tørrestativ og sko der ...

Super god. Vi var ikke hjemme, men vi kunne efterfølgende ser på overvågningen at han havde været der. Vi kunne også se han havde været grundig i sit arbejde, flyttet tørrestativ og sko der stod i vejen for ham.
Vi kan nu se 5 dage efter at alge og mos visner ned og forsvinder.
Det skal nok blive godt.

Tak for hjælpen

Læs mere

benjamin thye, 27 apr. 2023

Hurtigt og effektivt arbejde

Doris Jensen, 25 apr. 2023

Håndværker kom lørdag formiddag kl 9.15 og beklagede at vi ikke havde fået besked på at han ikke kunne nå det fredag.
Det var Ok at de kom lørdag. Han gik hurtigt i gang og var færdig på 2...

Håndværker kom lørdag formiddag kl 9.15 og beklagede at vi ikke havde fået besked på at han ikke kunne nå det fredag.
Det var Ok at de kom lørdag. Han gik hurtigt i gang og var færdig på 20 min. Svarede høfligt på alle spørgsmål og var hurtigt videre samtidig med at arbejdet var grundigt udført.

Læs mere

Birgitte Hansen, 25 apr. 2023

Rensning og maling af tag :D

Simon sulbæk, 24 apr. 2023

Tagrens har udført et rigtig godt arbejde. De kom til tiden, var høflige og kompetente og ryddede pænt op efter sig . Resultatet var virkelig pænt. De kan varmt anbefales .

Jeannette Olsen, 23 apr. 2023

Fint arbejde og flinke mennesker. Manglede dog mere kommunikation i form af hvornår arbejdet skulle udføres og oprydning samt håndtering af asbeststøv.

Ole Wilstrup, 22 apr. 2023

Super god oplevelse. Kan varmt anbefale dem

Jakob Horstmann, 20 apr. 2023

Super godt arbejde

Jesper Brun Christensen, 19 apr. 2023

Meget professionel virksomhed fra kommunikation til at udføre arbejdet. Vi er meget glade for vores tagrensning og maling. Tak Jonas.

John Limmo, 17 apr. 2023

Rødt tegl tag, var blevet nærmest sort af skidt , mos og alger. Efter nogle timers arbejde, var taget nærmest som nyt at se på.
Forholdsvis god og grundig oprydning efterfølgende.

Dirch, 16 apr. 2023

Rensning af 210 m2 tag samt maling

Jesper Hovgesen, 15 apr. 2023

God kontakt, alle aftaler overholdt og flot stykke arbejde

Erling Jensen, 31 mar. 2023

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Din Tagrens og Isolering ApS

Send en forespørgsel til Din Tagrens og Isolering ApS