Spektrum Vinduer ApS

4.8 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Spektrum Vinduer ApS

Spektrum Vinduer ApS

Siden 1986 har Spektrum Vinduer ApS monteret og leveret kvalitetsvinduer og kvalitetsdøre til privatkunder, erhverv og foreninger. Vi leverer og monterer alle typer døre og vinduer blandt andet dannebrogsvinduer, facadedøre, sidepartier og terrassedøre. Vi udfører også dør- og vinduesservice. Spektrum Vinduer ApS er beliggende i Slagelse men vi har fået vokseværk og dækker nu hele Sjælland. 

Kvalitetsarbejde til en fair pris 

Hos Spektrum Vinduer ApS er kvalitetshåndværk i højsædet. Vi sikrer at dine nye vinduer og døre bliver leveret og monteret af kvalificerede medarbejdere. For os er det vigtigt, at lave et veludført kvalitetsarbejde til en fair pris. 

Det er vores kvalitetshåndværk og vores gode service der har gjort, at vi i dag leverer og monterer vinduer og døre på hele Sjælland. 

Vi samler på tilfredse kunder

Spektrum Vinduer ApS samler på tilfredse kunder, derfor er det vigtigt for os at yde en kompetent rådgivning. Hos Spektrum Vinduer ApS tjener vi på glade og tilfredse kunder, derfor rådgiver vi altid ud fra dine behov. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave og søger altid, at finde den løsning der er bedst for dig. 

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 38746969 eller på [email protected] Vi ser frem til, at høre fra dig. 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Vinduer
Tømrerfirmaer
Døre
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2018
Ambassadør 2017
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Spektrum Vinduer ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Michael Lund Hansen Indehaver
38 74 ** **
[email protected]***.dk
Spektrum Vinduer ApS Brydes Allé 1 4200 Slagelse
CVR: 25359623
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Spektrum Vinduer ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu