Dansk Tagbearbejdning A/S

Dansk Tagbearbejdning har mange års erfaring i afrensning, efterbehandling og maling af eternit- og skifertage samt tage af betontagsten i hele Danmark. Vi tilbyder en serviceordning, hvor vi med mellemrum, og efter aftale, kommer og udfører renhold.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Dansk Tagbearbejdning A/S

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Dansk Tagbearbejdning v/ Kristian Ulsøe

- Dit tag er vores visitkort

Hos Dansk Tagbearbejdning har vi mange års erfaring med at renholde, isolere og male tagene på de danske boliger landet over. Derudover afrenser og imprægnerer vi også facader, samt renser boligens tagrender. Dansk Tagbearbejdning blev grundlagt tilbage i 1989 og vi har derfor en høj faglighed og stor viden indenfor branchen. Med stor professionalisme kan vi derfor servicere og vedligeholde dit tag, og sikre det mod vind og vejr.

Garanti for et godt stykke arbejde

Kunden er i centrum hos Dansk Tagbearbejdning. Vi plejer og værdsætter vores kunderelationer, og gør en dyd ud af en god kundekontakt fra start til slut. Hos os er kunderne i sikre og trygge hænder, og derfor er vi også medlem af Byg Garanti. Vi er et landsdækkende firma, og har derfor en portefølje af tilfredse og glade kunder hele landet over. Hos Dansk Tagbearbejdning yder vi altid en kompetent service ligegyldig størrelsen på opgaven – og vi afslutter ikke en opgave, førend kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet. Vi er blandt andet eksperter i:

 • Renholde tag – miljøvenlig afrensning, algebehandling med mere
 • Maling af tag
 • Isolering – både papiruld og mineraluld
 • Facaderens og imprægnering
 • Rensning af tagrender
 • God vejledning
 • Alt sammen tiltag, der vil forlænge tagets levetid og sikre boligen mod varme, kulde, sol, regn og hvad det danske vejr ellers byder på.

  Uddannede medarbejdere, der giver kompetent vejledning

  Hos Dansk Tagbearbejdning er vi stolte og glade for vores arbejde. Vi værner om vores fag og arbejder for at sikre kvalitetsarbejde til gode priser. For at kunne yde kvalitetsarbejde på højeste niveau, uddanner vi løbende vores medarbejdere og holder os opdateret med de nyeste materialer og teknikker. Sådan sikrer vi, at vi kan tilbyde de bedste produkter og en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

  Ønsker du at gøre brug af vores faglige kunnen, og søger du et firma, der er veletableret på markedet – er vi de rette at kontakte. Ring for en uforpligtende snak eller et tilbud på telefon: 97141219 eller kontakt os via formularen her på siden.

  Vi ser frem til at hjælpe dig godt videre!

  Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

  Garanti
  Kontakt Dansk Tagbearbejdning A/S for et uforpligtende tilbud

  Her finder du Dansk Tagbearbejdning A/S

  Hovedkontor

  Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

  Sådan anmelder kunderne Dansk Tagbearbejdning A/S

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?