Byggeringen.DK ApS

Tømrer- og snedkerfirmaet Byggeringen.dk kan tilbyde alsidigt tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med nybygninger, tilbygninger eller renoveringer i alle kroge af huse.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Byggeringen.DK ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Byggeringen.dk ApS

- Håndværk der holder

Byggeringen.dk er en erfaren tømrer- og snedkervirksomhed, der kan klare alle opgaver, store som små, for både privatpersoner, erhverv og boligforeninger. Vi har adresse i Herlev, men vi stiller vores ekspertise til rådighed i hele Storkøbenhavn.

Et væld af erfaring

Manden ved roret er Steen Andersen, som gennem 40 år har leveret et hav af professionelle tømrer- og snedkerløsninger. De mange år i branchen har medført erfaring med både hovedentrepriser, totalentrepriser og fagentrepriser. Vi udfører også nybyg og renovering, og ønsker du selv at udføre det meste af arbejdet i byggeprocessen, kan vi sagtens bistå den del af processen, som kræver en professionel hånd.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Gulve og gulvvarme
  • Ombygninger
  • Lofter og tagkonstruktioner
  • Efterisolering og energioptimering

Og det er kun en brøkdel af de opgaver, vi kan hjælpe med.

Kompetent og grundig vejledning

Hos Byggeringen.dk sætter vi pris på at vejlede vores kunder til den rette løsning. Vælger du derfor Byggeringen.dk kan du være sikker på at få grundig og velovervejet rådgivning. Steen Andersen er certificeret Velfac vinduesmester, Velux dagslys-rådgiver, Energispecialist og Troldtekt akustik-fagmand. Der er med andre ord næsten ikke den opgave, du ikke kan få et godt råd til.

Ønsker du et godt tilbud eller en uforpligtende samtale, er du velkommen til at klikke på kontakt-knappen.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

GarantiGaranti
Kontakt Byggeringen.DK ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Byggeringen.DK ApS

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne Byggeringen.DK ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?