Byg Og Bo Bedre V/ Bo Eduard Skavn

Byg Og Bo Bedre V/ Bo Eduard Skavn varetager alle former for tømrerarbejde med over 30 års erfaring. Vi sætter en stor ære i et færdigt produkt af højeste kvalitet. Kontakt os nærmere for info og et godt tilbud.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Byg Og Bo Bedre V/ Bo Eduard Skavn

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Byg Og Bo Bedre V/ Bo Eduard Skavn

Med sans for detaljer og en flot finish udfører Byg Og Bo Bedre tømrer- og snedkerløsninger af den bedste kvalitet. Med mere end 32 års erfaring i branchen har vi kompetencerne til at løfte en bred vifte af tømreropgaver, store som små. Byg Og Bo Bedre har nemlig et netværk af faste og dygtige samarbejdspartnere indenfor både el, VVS og murer, som vi løfter totalentrepriser med. Vi hjælp blandt andet med:

  • Vinduer og døre
  • Tilbygninger
  • Tagrenoveringer
  • Totalrenoveringer
  • Spær og tagrender
  • Skabe, borde og andre snedkeropgaver
  • Professionel rådgivning

Byg Og Bo Bedre udfører arbejde for både private boligejere, erhverv og boligforeninger. Vi er beliggende i Korsør, men dækker det meste af Sjælland.

Ingen opgave er for lille eller for stor for os

Vi mener det, når vi siger, at ingen opgave er for lille eller for stor for os. Vi bygger borde og opsætter skabe, men etablerer også store tilbygninger og udfører tagentrepriser. Uanset størrelsen på opgaven møder vi altid ind med en professionel tilgang og et stort smil på læben. Hos Byg Og Bo Bedre er vi nemlig stolte af vores arbejde og glade for vores kunder.

Kvalitet ned til den mindste detalje

Hos Byg Og Bo Bedre sættes en ære i det arbejde vi udfører. Vi har altid solide og holdbare tømrerløsninger i højsædet, og går aldrig på kompromis med kvaliteten af det endelige resultat. Ned til den mindste detalje får du godt håndværk, når Byg Og Bo Bedre er på opgaven.

Kontakt os i dag, hvis du søger dygtige håndværkere til din næste tømrer- eller snedkeropgave. Tryk på 'kontakt-knapperne' her på siden eller ring til Byg Og Bo Bedre på tlf.: 5126 2151. Så hjælper vi dig sikkert i mål med opgaven!

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Byg Og Bo Bedre V/ Bo Eduard Skavn for et uforpligtende tilbud

Her finder du Byg Og Bo Bedre V/ Bo Eduard Skavn

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne Byg Og Bo Bedre V/ Bo Eduard Skavn

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Byg Og Bo Bedre V/ Bo Eduard Skavn

Byg Og Bo Bedre V/ Bo Eduard Skavn varetager alle former for tømrerarbejde med over 30 års erfaring. Vi sætter en stor ære i et færdigt produkt af højeste kvalitet. Kontakt os nærmere for info og et godt tilbud.

Hovedkontor

Attekøbsvej 11
4220 Korsør

CVR: 25318390

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen