Billund VVS-Teknik ApS

4.3 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Billund VVS-Teknik ApS

Billund VVS

Billund VVS er et veletableret VVS-firma, der kan tilbyde dig kvalitetsløsninger, hvad end du ønsker en komplet renovering af badeværelset eller bare skal have skiftet en vandhane i køkkenet. Med adresse i Billund betjener mester Claus Fuglsang Herskind og vores to andre VVS’ere alle kunder i en 80 kilometers radius. Hvad end du repræsenterer en boligforening, et erhverv eller er privat, kan vi hjælpe dig med at finde en løsning på netop din udfordring.

Erfaring til at løfte enhver VVS-opgave

Billund VVS har eksisteret siden 1987, og vi er derfor en velkendt virksomhed i Billund og omegn. Mester Claus Fuglsang Herskind overtog sidste år virksomheden og under hans ledelse lever de oprindelige kerneværdier videre i bedste velgående. Selv har Claus over 35 års erfaring indenfor VVS-faget, mens vores to andre VVS’ere hver især har 5 års erfaring.

Uanset hvilken udfordring du møder, kan vi således være behjælpelige. Vi har blandt andet stor erfaring med både blik, varmeanlæg og renovering af badeværelser, men stiller selvfølgelig vores ekspertise til rådighed indenfor alle former for opgaver med Vand, Varme og Sanitet.

God service og grundig rådgivning

Hos Billund VVS bestræber vi os altid på at afdække dit problem bedst muligt gennem en grundig indledende dialog. Er det nødvendigt, kommer vi også gerne ud og besigtiger opgaven. Derfra ser vi det som vores opgave at stå til rådighed som en pålidelig samarbejdspartner og rådgiver gennem resten af byggeprocessen. På den måde finder vi i samarbejde frem til en løsning, der passer både dit behov og dit hjem.

Søger du en pålidelig samarbejdspartner til dit forestående projekt, er du mere end velkommen til at ringe på tlf 2032 2109 eller klikke på kontakt-knappen for en uforpligtende samtale.

Kontakt os her
Claus Fuglsang Herskind Indehaver
20 32 ** **
[email protected]***.dk
Billund VVS-Teknik ApS Smedevej 9 7190 Billund
CVR: 10910900
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Billund VVS-Teknik ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du Billund VVS-Teknik ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu