Din Kloakservice ApS

Din Kloakservice ApS er en mindre virksomhed med stor erfaring og ekspertise. Vi holder til i Grindsted og rykker ud i 75 kilometers radius for at hjælpe vores kunder – både planlagte besøg, men også de akut opståede, der kræver hurtig behandling. Vi løser et utal af forskellige kloakopgaver, dette dækker eksempelvis over opgaver som:

  • Kloakproblemer
  • Fugt
  • Rotter

Stor ekspertise og hurtig hjælp 

Af vores kunder får vi ofte ros for den store ekspertise, vi bidrager med. Derudover er vores fleksible arbejdstilgang noget, der hjælper vores kunder i mål med akut opståede problemer. Dette skaber en tryghed hos vores kunder.

God dialog og en rådgivende rolle

Er det en opgave, der ikke behøver akut hjælp, sørger vi altid for at indgå i en god dialog med kunden, da vi mener, at det skaber det bedste grundlag for vores videre arbejde. I den forbindelse påtager vi os også en rådgivende rolle, da flere af kloakløsningerne kan dækkes af forsikringen. Vi står i den forbindelse for at lave skitser og tegninger af projekt, og tilmed kontakte forsikringsselskabet, så du har en ekspert med hele vejen.

Vi glæder os til at høre fra dig

Så står du enten med et akut problem i din kloak, eller planlægger du en renovering, så skal du ikke tøve med at kontakte Din Kloakservice ApS. Med mere end 30 års erfaring i branchen, kan du være sikker på at få udført et kvalitetsrigt stykke arbejde. Du kan kontakte os på 2294 8405, eller på kontaktknapperne her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere

Kontakt os her

Brian Gry Hollænder
Brian Gry Hollænder Indehaver
22 94 ** ** Vis nummer
22 94 84 05

DIN KLOAKSERVICE ApS

Gl Grindstedvej 13A

7200 Grindsted

CVR: 42677329

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver DIN KLOAKSERVICE ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

50 opgaver vundet

Kloakseparering 7400 Herning
4 dage siden
Etablering af kloak til stald 6710 Esbjerg V
6 dage siden
Udbedring af mulig læk af nedsivningsanlæg 6857 Blåvand
1 uge siden
Etablering af dræn m.m. 6100 Haderslev
2 uger siden
Etablering af pileanlæg 7300 Jelling
2 uger siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
28 anmeldelser
google.com 1 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 27 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

God pris og han gør arbejdet godt

Peter H., 20 dec. 2023

Ingen slinger i valsen. Møder op. Vurderer sagen. Giver en god pris og udfører arbejdet som aftalt til tiden!

Rene L., 21 sep. 2023

Hurtig og nem

Mathias F., 26 apr. 2023

Efter dårlige oplevelser med den første Anlægsgartners slut produkt, valgte vi at få lagt græsplænen om. Vi er glade for at have fået dræn, og hjælpen vi fik til at flytte hækplaner omkr...
Efter dårlige oplevelser med den første Anlægsgartners slut produkt, valgte vi at få lagt græsplænen om. Vi er glade for at have fået dræn, og hjælpen vi fik til at flytte hækplaner omkring terrassen, der første gang ikke blev gjort professionelt nok. Lige nu er jeg lidt afventende med tildeling af stjerner vedr. græsplæne. Der er hjørner på plænen vi synes er afleveret sjusket, og vi tænker der skal rives manuelt, fjernes totter af den tidligere græsplæne, der ikke er blevet fræset godt nok. Mon vi skal have købt muldjord for at gøre det ordenligt... Om jorden synker, som lovet, ned til flisernes bundkant er vi stadig lidt skeptisk overfor. Plænen er lagt ud i samme højde som fliserne.
Læs mere

Martin P., 17 feb. 2023

Venlig og imødekommende. Arbejdet blev udført tilfredsstillende og jeg fik gode råd med på vejen.

Michelle P., 08 feb. 2023

Ikke helt tilfreds med afslutning på nedløbsrør

Michael L., 09 sep. 2022

Fin pris og service. Udførte hurtigt fejl/mangel uden problemer

Peter S., 12 jul. 2022

Absolut proffesionelt og veludført arbejde. Hurtig tilbagemelding og aftale om arbejdets udførelse. Det tog kun 14 dage fra start til slut. Udførlig skriftlig beskrivelse af vores kloaksystems t...
Absolut proffesionelt og veludført arbejde. Hurtig tilbagemelding og aftale om arbejdets udførelse. Det tog kun 14 dage fra start til slut. Udførlig skriftlig beskrivelse af vores kloaksystems tilstand og andre gode råd. Og så blev det billigere end det tilbudet først lød på. Så veludført arbejde og 5 stjerner. Ejerforeningen Skelvej
Læs mere

Annie C., 08 jul. 2022

Det han kalder rådgivning kalder jeg vildledning for efter han satte rottespærre op kunne det ikke løbe frit igennem og jeg kontakter ham og han siger at han har sagt det til min kone at det ikk...
Det han kalder rådgivning kalder jeg vildledning for efter han satte rottespærre op kunne det ikke løbe frit igennem og jeg kontakter ham og han siger at han har sagt det til min kone at det ikke var sikkert rottespærren passede til mit afløbsrør, og havde jeg den viden ville jeg have undersøgt det noget mere. Sket er sket men tænk jer om inden i siger ja tak til et tilbud fra ham, for jeg vil ikke bruge ham og fraråder alle til at bruge ham.
Læs mere

Henrik A., 04 jul. 2022

Arbejdet blev udført omhyggeligt og professionelt. Aftalt tid og tilbud overholdt fuldt ud. Rigtig godt tilfreds med arbejdet.

Ole T., 03 maj 2022

han var ikke glad for rådgivning der for børne er lavet ulovligt

., 26 apr. 2022

Super service. Og hurtig, gedigen udførsel.

Peter F., 30 mar. 2022

Super god service

Trine H., 22 mar. 2022

Møder som aftalt, ordner det efter aftale og melder tilbage som aftalt… alt var godt

Bertil L., 15 mar. 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du DIN KLOAKSERVICE ApS

Send en forespørgsel til DIN KLOAKSERVICE ApS