Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud på strømpeforing

Spar tid ved at sende din strømpeforingsopgave ind til 3byggetilbud – så modtager du tre gratis og helt uforpligtende tilbud på dit projekt fra dygtige kloakmestre i dit lokalområde.

  • Nemt – Indsend din opgave online
  • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
  • Gratis – 100 % uforpligtende
  • Specialister i strømpeforing i hele landet
Se hvor enkelt det er

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Strømpeforing – den økonomiske genvej til at få kloakken repareret

Problemer med kloakken kan hurtigt blive et mareridt for dig som husejer. Skal hele rørsystemet graves op, ender både have og indkørsel hurtigt med at ligne en scene fra skyttegravskrigen under Første verdenskrig – og regningen bliver enorm.

Samtidig tager det tid og oftest skal husets beboere flytte morgenbad og toiletbesøg ud i en til lejligheden lejet toiletvogn. Så det kan både blive både dyrt og gribe ret så forstyrrende ind i jeres hverdag.

Men heldigvis behøver det ikke nødvendigvis være sådan. For mange af de mest almindelige skader på kloaksystemet – som f.eks. utætte kloakrør – kan fikses, uden at der behøver blive gravet noget som helst op – og skal der graves, bliver det ikke særlig meget.

For med en såkaldt strømpeforing kan både utætte kloakrør i undergrunden og faldstammer i etagebyggerier nemt og hurtigt tætnes. Det foregår ved, at der lægges en ny inderside på det beskadigede sted i rørsystemet i form af en ”strømpe” af et særligt polyester-materiale, filt eller glasfiber. Strømpen hærder op og tætner det utætte rørstykke. Det koster ikke nær så meget, som hvis du skulle have gravet op og repareret kloakken på gammeldags facon.

Hvordan opdager jeg brud på kloakledningen

Et brud på kloakledningen eller faldstammen inde i huset, opdages oftest på grund af lugtgener eller mystiske vandpytter i nærheden af kloak eller faldstamme.

Udendørs er det straks lidt mere besværligt. Er utætheden tæt på grunden, kan den vise sig som fugt eller decideret – oftest ildelugtende – vand i kælderen. Er bruddet længere fra huset, kan det oftest ses på, at jorden over kloakledningen pludselig synker lidt ned eller – hvis det er rigtigt alvorligt – bliver fugtig og blød.

Skyldes utætheden, at rødder er trængt ned i kloakken, opdages det oftest ved, at kloakken stopper, fordi rødderne holder på større urenheder i afløbsvandet.

Strømpeforing af kloakken – sådan foregår det

Har du mistanke om, eller har du direkte bevis for, at kloakledningen er utæt, skal du have fat i en kloakmester, der kan gennemgå kloakledningen med et fjernstyret kamera. Det skydes ind i kloakledningen gennem en rensebrød ved hjælp af vandtryk. Via tv-signalet fra kloakken kan kloakmesteren inspicere kloakledningen og lokalisere eventuelle utætheder eller andre problemer.

Kan kloakmesteren finde en decideret utæthed, kan den tætnes med en strømpeforing. For at udføre strømpeforingen kræves der et specialmaskineri, der kan placere strømpeforingen over utætheden nede i kloakken og efterfølgende hærde strømpen op.

Det foregår således:

  1. Via den nærmeste rensebrønd indføres en ”strømpe” af polyester i kloakrøret. Strømpen er imprægneret med kunstharpiks, der dels klæber strømpen fast og dels hærder op, så utætheden tætnes.
  2. Når strømpen er på plads over det sted, hvor utætheden er, hældes der først kogende vand og derefter varm damp ned i kloakledningen. Det får kunstharpiksen til at sætte sig fast på rørets inderside og begynde at hærde op.
  3. Derefter belyses strømpen med ultraviolet lys i omkring et døgn. Det fremmer hærdeprocessen.
  4. Kloakledningen inspiceres igen ved hjælp af kloak-tv, for at se om strømpeforingen sidder som den skal, og er hærdet ordentligt op. Er det tilfældet, fungerer den hærdede strømpe som et nyt rør inden i den eksisterende kloakledning.

Hvad koster strømpeforing af kloakken?

Selv om strømpeforing af kloakken koster væsentligt mindre end en komplet opgravning, er det stadig en forholdsvis dyr proces, fordi den kræver en hel del specialudstyr. Så med mindre du har hyret et større kloakfirma til opgaven, bliver strømpeforingen oftest udført af et specialfirma, som ikke laver andet, der er underleverandør til kloakmesteren.

Priserne på strømpeforing kan variere en del. Derfor er det en god ide, altid at indhente mindst 3 tilbud på en strømpeforing af kloakken fra forskellige kloakmestre.

Hurtig og tryg genvej til en god pris på strømpeforing af din kloak

Desværre kan det hurtigt tage tid, at finde 3 firmaer som har tid til at tage din opgave. De fleste er oftest booket op et godt stykke tid ud i fremtiden eller har specialiseret sig inden for andre former for kloakarbejde. Så tit skal du ringe til en hel del firmaer, før du har 3, som vil give tilbud på din opgave.

Samtidig er du måske lidt uvant med, at skulle indhente tilbud, ligesom du kan være bekymret for, om de firmaer du får tilbud fra, nu også kan klare opgaven. For det er ikke sådan lige til at se for en lægmand, om den strømpeforing firmaet har udført, nu også holder og er så tæt som firmaet har lovet.

Det er her, vores tilbudstjeneste kan hjælpe dig. Både ved at spare dig for den tid, du bruger på at finde firmaer, som vil give tilbud og med at finde nogle firmaer, som du kan være tryg ved at give opgaven.

Vi har nemlig et fast samarbejde med kloak- og specialfirmaer over hele landet, som kan forestå din strømpeforing. Det er firmaer vi kender på forhånd og som vores brugere har anvendt og vurderet på lignende opgaver. Disse vurderinger indgår i vores udvælgelsesproces, når vi skal finde 3 firmaer i nærheden af dig til at give tilbud på strømpeforing af din kloak.

Det giver dig en større tryghed og sikkerhed for, at det rent faktisk er erfarne folk, der kommer og giver tilbud på din opgave. Den sikkerhed havde du ikke haft, hvis du selv skulle indhente tilbud.

Så skal du have foretaget strømpeforing af kloakken, betaler det sig på mere end en måde at bruge vores tilbudstjeneste her.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere