BC Energiservice ApS

- Din garanti for miljøvenlige og kvalitetsbevidste energiløsninger! 

BC Energiservice ApS er etableret af Bjørn Jespersen og Cuno Holmgaard, der har mange års erfaring inden for installationen af VVS og varmepumper. De har tidligere drevet Jysk Teknik og Cuno Holmgaard VVS, hvor de fik deres samarbejde og ekspertise inden for området. Med den rivende udvikling inden for varmepumpe-området indså Bjørn og Cuno behovet for en ny virksomhed, der kunne fokusere 100 % på området, og det var her BC Energiservice ApS blev til. Siden stiftelsen af BC Energiservice i 2019 er virksomheden vokset til 7 fastansatte, som arbejder dedikeret med salg, service og reparation af varmepumper og køleanlæg. Siden stiftelsen af virksomheden har vi solgt mere end 400 varmepumper og vi har endnu flere faste servicekunder.

Vi beskæftiger os blandt andet med:

  • Installation af luft til luft- og luft til vandvarmepumper
  • Installation af jordvarmeanlæg
  • Service og reparation af varmepumper
  • Service og reparation af oliefyr 
  • Installation af køleanlæg og frostrum
  • Service og reparation af køleanlæg 

Hos BC Energiservice ApS udfører vi opgaver for både private og erhvervskunder i hele Jylland og Fyn. Vores team består af 7 dygtige medarbejdere, der alle har ekspertise inden for energiløsninger.

Vi tager ansvar for miljøet

Vi er stolte over at være ISO 14001 certificeret hos BC Energiservice ApS. Det betyder, at vores arbejde altid er målrettet mod at minimere miljøpåvirkningen af vores projekter. Vi bruger kun de miljøvenlige materialer og teknikker, så du kan være tryg ved, at dit projekt bliver installeret på en bæredygtig måde.

Vælg os for kvaliteten 

Hos BC Energiservice ApS går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi sikrer, at vores installationer og service lever op til de højeste standarder. Vores fokus er altid på at levere energiløsninger, der er effektive, langtidsholdbare og skånsomme for både dig og miljøet. Kunderne vælger os, fordi vi er specialister inden for området og har de nødvendige certificeringer, herunder VE-godkendelse, KMO-certificering og ISO9001-certificering, som er et lovkrav for, at virksomheden må arbejde med større varmepumper.

Er du klar til den perfekte energiløsning? 

Så kontakt BC Energiservice i dag på 44101407 eller via kontaktknapperne her på siden. Vi er klar til et gratis og uforpligtende besøg hos dig, hvor vi rådgiver dig om produkterne, løsninger til din bolig og dine tilskudsmuligheder, så du får det bedst mulige projekt. Når vi har besøgt dig, udarbejder vi et skræddersyet tilbud til dig, hvori du får overblik over økonomi, energiforbrug og CO2-aftryk for den pågældende løsning. Vi glæder os til at arbejde sammen med dig. 

Læs mere

Kontakt os her

Steffan Carlsson Lohff Medejer
44 10 ** ** Vis nummer
44 10 14 07

BC Energiservice ApS

Kirkeby Alle 11

7260 Sønder Omme

CVR: 40974474

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver BC Energiservice ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Prisoverslag - Luft til vand varmepumpe 6800 Varde
1 uge siden
Prisoverslag - Jordvarmeanlæg 6800 Varde
1 uge siden
Luft til vand varmepumpe 8783 Hornsyld
2 uger siden
Prisoverslag - Jordvarme 8300 Odder
2 uger siden
Prisoverslag - Luft til vand varmepumpe (VE) 8300 Odder
2 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
7 anmeldelser
google.com 3 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 4 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Havde VVS’eren på besøg. Han lavede et hammer godt stykke arbejde! Servicen var i top, og da jeg selv kom til at lave en skade på vores gulvvarme, stod han der dagen efter og hjalp med at udbedre det. Stor anbefaling herfra!

Jan Christensen, 02 dec. 2023

Super god oplevelse med VVS afdelingen 👍🙌 Vi har selv været i gang med at lave gulvvarme og fået kompetent hjælp til det faglige der hvor vores egne kompetencer ikke ragte. Det blev super ...
Super god oplevelse med VVS afdelingen 👍🙌 Vi har selv været i gang med at lave gulvvarme og fået kompetent hjælp til det faglige der hvor vores egne kompetencer ikke ragte. Det blev super godt løst af BC energiservice med dialogen igennem processen og en god løsning det passer med det vi efterspurgte til huset 👍💪 Så tak for god service og hurtig respons 👍🙌🌞
Læs mere

Line Klara Ormstrup Christensen, 02 dec. 2023

Meget professionel virksomhed

Michael Augustinus, 02 jun. 2023

Meget professionelle både i tilbudsfasen og ved udførelse Kan anbefales

Kent L., 10 jan. 2023

Det har været en super god oplevelse, lige fra første møde med Stefan. Steen og Carsten, som installerede anlægget, var søde, rigtig dygtige og omgængelige. Og de to unge elektrikere var ogs...
Det har været en super god oplevelse, lige fra første møde med Stefan. Steen og Carsten, som installerede anlægget, var søde, rigtig dygtige og omgængelige. Og de to unge elektrikere var også rigtig dygtige og omgængelige. Et firma, vi kun varmt kan anbefale. Alt i forhold til tilbud, er overholdt til punkt og prikke. Vi maler hele holdet god vind fremover.
Læs mere

Axel F., 24 maj 2022

Super anlæg fungere helt perfekt god saglig indkøring

Lone J., 19 apr. 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du BC Energiservice ApS

Referencer

BC Energiservice ApS har blandt andet udført opgaver for

Billeschou A/S Vejle
Samn Forsyning Horsens
KA Interiør Grindsted
Grindsted Landbrugsskole Grindsted
Netselskabet N1 Flere
Billund Erhvervsudlejning Billund
Hoptrup Efterskole Hoptrup, Haderslev
Midtjysk Albyg Aulum
Koppenbjerg Emballage Haarby
Send en forespørgsel til BC Energiservice ApS