AT Riis

4.9 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

AT Riis

AT Riis

AT Riis er en professionel tømrervirksomhed med speciale i fugt, skimmelsvamp og radonsug. Med kvalitet og kundeservice i højsædet hjælper vi vores kunder, når de står overfor fugt- og skimmelproblemer i boligen. Vi gør en dyd ud af at løfte alle opgaver med stor seriøsitet og professionalisme, så vores kunder kan føle sig trygge i vores hænder. Hos AT Riis er vi også uddannede tømrere. Det betyder, at vi kan stå inde for hele renoveringen, både fra udbedring til genetablering af vægge, facader, gulv eller andet. Hos AT Riis har vi ligeledes et netværk af dygtige samarbejdspartnere, så vi kan løfte hele entreprisen – fra start til slut.

Vi er beliggende i Outrup, men kører i det meste af Jylland. Så giv endelig AT Riis et kald, hvis boligen skal husskadeudbedres eller trænger til et kærligt eftersyn.

Få kvalificeret rådgivning hos AT Riis

Vi udfører arbejde for både private, erhverv og foreninger. Hvad end det drejer sig om en mindre udbedringssag eller en større skimmelsvampssag, så yder vi altid kompetent service og vejledning.

Kvalificeret rådgivning og en god kundekontakt er, hvad vi altid vinder vores sager på. Vi tager os tiden til at præsentere kunden for flere forskellige løsningsforslag, så kunden har mulighed for at vælge, hvad der passer bedst til deres budget og bolig. Vi leverer altid kvalitetsløsninger og det er vigtigt for os, at løsningerne er holdbare - også længe efter arbejdet er udført.

AT Riis har mange års erfaring i branchen, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din fugt- eller skimmelopgave. Ring til os for en uforpligtende snak på tlf.: 22645808 eller skriv til os på: [email protected]

Vi har også døgnvagt på akutte skader!

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Thomas Riis Kontaktperson
22 64 ** **
[email protected]***.dk
AT Riis Lundtangvej 91 6855 Outrup
CVR: 20040904
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver AT Riis senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du AT Riis
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu