Asap ApS & Skimmelteam

5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Asap ApS & Skimmelteam

ASAP ApS & Skimmelteam

Hos ASAP ApS og Skimmelteam har vi den fornødne ekspertise til at udføre enhver form for skadeservice. Vi har siden 2006 taget os af alt fra opsporing og behandling af skimmelsvamp til vand- og brandskader. Vores 17 ansatte og vores skimmelsvampehund rykker ud hos både private, boligforeninger og erhverv og fixer jeres skade hurtigst muligt.

Det kan vi hjælpe med:

  • Opsporing og håndtering af skimmel
  • Vandskader
  • Brandskader
  • Afvaskning af sod
  • Vi er specialister i at finde skjult skimmelsvamp i konstruktionen

Fleksibilitet er vores varemærke

Vi ved, hvor frustrerende det er at opdage en skade og hvor vigtigt det er, at få det fixet hurtigt og ordenligt. Derfor lægger vi stor vægt på at være fleksible, så dit hjem hurtigt kan få et sundt og frisk indeklima igen. Vores medarbejdere sætter en ære i at levere høj kvalitet hver gang, da det ikke kun er ejendomme vi tager os af – det er hjem og arbejdspladser.

Sikkerheden er i første række

Hos ASAP ApS & Skimmelteam er sikkerheden alfa og omega. Det betyder, at vi altid sørger for at have masker og dragter på og sætter støvvægge og undertryksfiltre op, hvis det er nødvendigt. Det er vigtigt for os, at skaderne bliver afgrænset og vi får bugt med dem i første omgang. Vores skimmelsvampehund er med til at opspore skjult skimmelsvamp, som kan gemme sig inde i konstruktionen. Det har medført, at vores skadeservice er gået fra 80 procent til 100 procent fjernelse af skimlen.

Kundetilfredsheden er vores levebrød

Vi er bevidste om, at tilfredse kunder er altafgørende for vores service. Derfor skal vi hver gang leve op til kadencen og det gør vi glædeligt. En glad kunde vender nemlig sjældent dårligt tilbage, tvært i mod. Vi modtager de fleste af vores opgaver via anbefalinger og mund-til-mund-metoden, hvilket må være afspejlet i kundetilfredsheden. Hos ASAP ApS og Skimmelteam er kun det bedste godt nok – vi hader halvfærdigt arbejde. Derfor tager vi os også altid af eventuelle indvendinger eller tilføjelser, hvis det er nødvendigt.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Asap ApS & Skimmelteam senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Flemming Servais Direktør
60 16 ** **
[email protected]***.nu
Asap ApS & Skimmelteam Hørsvinget 5-7 2630 Taastrup
CVR: 27967116
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Asap ApS & Skimmelteam
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu