Vaillant

Siden grundlæggelsen i 1874 har Vaillant været en af Europas førende producenter inden for innovative opvarmnings- og varmtvandsløsninger. Det er i dag, nu næsten 150 år siden, og vi lægger nu yderligere vægt på energieffektiv og besparende drift med omtanke for miljøet ved optimal udnyttelse af vedvarende energi, samt brugervenlig betjening med app-baseret styring.

Varmepumper til det nordiske klima

Vaillants miljøvenlige kvalitetsvarmepumper er udviklet i Tyskland og fremstillet i Europa. De er tilpasset det nordiske klima, er ekstremt testet med lang holdbarhed og har et imponerende lavt lydniveau samt strømforbrug. Varmepumperne er perfekte uanset om du skal bygge nyt hus, eller modernisere din bolig, og du er altid sikret den højeste effektivitet og den bedste varmekomfort, med stor besparelse på varmebudgettet.

Vi er med hele vejen

Vores mange års erfaring fra branchen, er også din garanti for den bedste rådgivning og service – vi er med hele vejen.

 

Læs mere

Kontakt os her

David Simpson
David Simpson Nordic Marketing Project Manager
46 16 ** ** Vis nummer
46 16 02 00

Vaillant A/S

Dybendalsvænget 3

2630 Taastrup

CVR: 64132113

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Vaillant A/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Varmepumpe luft til vand 6771 Gredstedbro
5 dage siden
Luft til vand varmepumpe 4660 Store Heddinge
1 uge siden
Luft til vand varmepumpe 9480 Løkken
1 uge siden
Varmepumpe luft til vand 4683 Rønnede
2 uger siden
Erhverv - Luft til vand varmepumpe 8600 Silkeborg
2 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
448 anmeldelser
trustpilot.dk 356 anmeldelser
0
google.com 92 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Problemer med frem- og returløb fra/til solfanger for varmt brugsvand blev ikke løst.

Torben Thomen, 21 feb, 2024

Konstaterer kl 5.00 at varmepumpe ikke fungerer - ringer til Vaillant kl. 8.00 - Kl 11.00 har Vaillant Service tekniker været forbi og fjernet noget snavnt i en pumpe - anlægget kører igen - skal bemærkes at de er første stop/fejl på varmepumpen efter 30 mdr drift - Super

Bent Rasmussen, 17 feb, 2024

Service af luft til vand anlæg. Super fin service, og rar servicetekniker kan klart anbefales.

Kenneth Dyregaard, 17 feb, 2024

fejlfindingen virkede, og vi fik varme i huset igen. desuden fik vi en række gode råd - vejledning og advarsler, som er værdifulde for en nybagt varmepumpebruger.

erik bock, 14 feb, 2024

Problemfri og hurtig respons på reparation af gasfyr. Super service og kompetent og venlig serviceteknikker. Fremragende service organisation.

Reidar Rasmussen, 14 feb, 2024

nu efter en hel weekend og 2 dage har der ikke været flere nedbrud så undskyld mit hårde udfald mod jer ,var bange for at jeg aldrig ville slippe af med den dumme fejl. men det lader til at være i orden nu undskyld og tak.

Benny Laursen, 14 feb, 2024

Super kompetent vejledning gennem telefonen samt kompetent service efterfølgende. Lille minus var omstillingen, tog man den private del blev der lagt på når man ringede, men så tog erhverv sig af problemet.

Lars Jensen, 13 feb, 2024

Det er lidt svært at give flere end 1 stjerne, når problemet, der ledte til servicebesøget, ikke blev løst. Vi fik at vide, at det var en generel produktfejl og at der arbejdes på at fikse det...
Det er lidt svært at give flere end 1 stjerne, når problemet, der ledte til servicebesøget, ikke blev løst. Vi fik at vide, at det var en generel produktfejl og at der arbejdes på at fikse det. Så indtil det sker eller varmepumpen skiftes til anden, er larmen ulidelig for os, hvorfor vi ikke kan rate bedre - desværre.
Læs mere

Gon Brorson, 13 feb, 2024

Har fået installeret Vaillant varmepumpe (luft til vand) og den larmer ulideligt meget. Generer dagligdagen, nattesøvnen og desværre også naboerne, på trods af at den vender ud mod vejen og ik...
Har fået installeret Vaillant varmepumpe (luft til vand) og den larmer ulideligt meget. Generer dagligdagen, nattesøvnen og desværre også naboerne, på trods af at den vender ud mod vejen og ikke mod naboer. Både monteringsfirmaet og Vaillant selv har været på besøg for at løse problemet, dog uden held. Jeg får at vide, at de kender til problemet, da det sker hos mange andre kunder (med dette konkrete anlæg), og vil løse det, men indtil det sker eller de skifter den ud, kan det ikke blive til flere end 1 stjerne. For et sådan produkt er ubrugeligt.
Læs mere

Brorson, 12 feb, 2024

Hurtig, effektiv og behageligt besøg

kim Mandrup, 11 feb, 2024

Super god service hele vejen igennem, virkelig dygtig medarbejder der var ude hos os. Tak

Maria Mørck, 11 feb, 2024

Service tekniker kom til aftalt tid, arbejdet blev udført professionelt og personen var behagelig at tale med. Det eneste negative var tiden fra første kontakt til udbedring af fejl var næsten 2 måneder, (reservedel skulle bestilles, men alligevel)

Steen Henriksen, 11 feb, 2024

I forbindelse med vi har overtaget et hus med vaillant gasfyr, har vi været i tvivl om nogen indstillinger, og hvor ofte fyret skal gå på brænder spærre tid, og da vi har ringet ind til vailla...
I forbindelse med vi har overtaget et hus med vaillant gasfyr, har vi været i tvivl om nogen indstillinger, og hvor ofte fyret skal gå på brænder spærre tid, og da vi har ringet ind til vaillant, så bliver vi henvist til en service aftale, eller at vi skal kontakte vores lokale vvs’er. Det er da utroligt at man ikke engang kan ringe ind, og få hjælp til små ting, som at indstille sit gasfyr korrekt. De ønsker åbenbart ikke at hjælpe deres kunder, som har købt et dyrt produkt hos dem.
Læs mere

Anna Beatriz, 11 feb, 2024

ok

Aage Cordua, 11 feb, 2024

Gasfyr melder fejl på CO² censor, ringer til VVS selskab som giver beskeden videre til Vaillant. Bliver kort efter kontaktet af Vaillant og de sender en ud til os i løbet af en time. Super fin b...
Gasfyr melder fejl på CO² censor, ringer til VVS selskab som giver beskeden videre til Vaillant. Bliver kort efter kontaktet af Vaillant og de sender en ud til os i løbet af en time. Super fin behandling af Vaillant, både på kontoret og serviceteknikeren som fik skiftet censoren i løbet af ingen til.
Læs mere

Kunde fra Lynge, 09 feb, 2024

Gas montøren vidste hvad han havde med at gøre og var god til at formidle sin viden til os. Fyret var fejl instaleret af en anden leverandør, men fungerer nu perfekt.

Ole Friis, 08 feb, 2024

2 x service besøg af Vaillant. Første besøg ankommer teknikker ca 1,5 time tidligere end aftalt, uden underretning. Jeg kommer hjem i god tid før aftalt tidsrum og venter de 2 timer, før jeg r...
2 x service besøg af Vaillant. Første besøg ankommer teknikker ca 1,5 time tidligere end aftalt, uden underretning. Jeg kommer hjem i god tid før aftalt tidsrum og venter de 2 timer, før jeg ringer og stiller spørgsmål. Teknikkeren kommer så igen sidst på dagen, laver service og konstaterer fejl. Ny tid bookes til udbedring af fejlen. Første ledige tid er ca. 1 md. senere. Samme teknikker ankommer som aftalt til reparation af varmepumpe, men denne gang har han så ikke fået den pågældende reservedel med sig og må afsted igen. Faktura modtages og er 20% højere end oplyste maxpris. Det kan selvfølgelig være momsen men som forbruger forventer jeg at den pris der oplyses er inkl moms eller at man oplyser pris og tilføjer + moms. Ellers udmærket service fra kontoret og teknikkeren flink og rar, men bestemt plads til forbedring.
Læs mere

Rikke E., 06 feb, 2024

Hurtig og kompetent service

Harald Duus, 06 feb, 2024

Ret hurtig og effektiv service

Peter Kjærsgaard, 05 feb, 2024

opmærksom og kompetent tekniker

Jens Seibæk, 05 feb, 2024

At vi nu kan have stabil varme i vores hu

John Franzen, 05 feb, 2024

Rigtigt flink medarbejder. Det er jo ikke hans skyld at fyrets co2 måler går i stykker hvert år og i øvrigt har gjort det lige siden fyret var nyt!

Pernille Stahlhut, 04 feb, 2024

Har haft besøg af Vaillant tekniker i fbm. en følerfejl på ret ny VP. Ud over gennemgang af ledningsføringen til føleren, så var teknikeren meget imødekommende i fht. spørgsmål og gode råd generelt. Alt i alt en virkelig fin oplevelse.

Kaj Kristensen, 04 feb, 2024

For 3. gang i træk (service besøg) og efter 1,5 mdr. virker vores jordvarmeanlæg fra Vaillant stadig ikke!

Mads Okking, 02 feb, 2024

Vaillant møder til aftalt tid. Klar kommunikation i hele forløbet. Overbevisende faglig løsning af mit opståede problem. Fejlsøgning på alle komponenter på imponerende 15 minutter. Mit luft ...
Vaillant møder til aftalt tid. Klar kommunikation i hele forløbet. Overbevisende faglig løsning af mit opståede problem. Fejlsøgning på alle komponenter på imponerende 15 minutter. Mit luft til vand er nu nyserviceret og spinder som en mis. Jeg kan varmt anbefale produktet - og den super hurtige service. Tak til Vaillant og tekniker Dirch.
Læs mere

Søren Dragør, 31 jan, 2024

Er lige flyttet i hus med helt nyt luft - vand anlæg fra Vaillant. Ringede i dag til kundeservice for at hører hvor længe enheden skulle være slukket, når der skal fyldes vand på. Et spørg...
Er lige flyttet i hus med helt nyt luft - vand anlæg fra Vaillant. Ringede i dag til kundeservice for at hører hvor længe enheden skulle være slukket, når der skal fyldes vand på. Et spørgsmål hun kunne havde svare på, på 2 sek. Her møder jeg en dame der ingen interesse har for at hjælpe mig, da jeg ingen serviceaftale har. Hun lød sur fra starten og som om jeg bare var til besvær for at ringe. Hun tilbyder heller ikke at forklare mig hvad en serviceaftale er, og om den kunne være noget for mig. Jeg fik besked på at ringe til en installatør, som kan kontakte dem, også vil de ringe tilbage. Jeg mener bare ikke det er en installatørs problem, da det er en mangel i deres brugervejledning. Meget lidt interesse i at hjælpe nye kunder. Dårlig service.
Læs mere

Melanie Elise Falkbøll, 31 jan, 2024

Problemet blev løst af en venlig servicemedarbejder. Havde nogle spørgsmål som blev besvaret grundigt

Jørn Vissing Christensen, 31 jan, 2024

Sød og venlig teknikker, tog sig tid til at svare på mine spørgsmål

kirsten skov, 30 jan, 2024

Fin service rapport fra Søren og derefter en god telefon service fra ham

Niels K Nielsen, 30 jan, 2024

Nikolaj super gut.

kunde, 30 jan, 2024

Hurtigt udbedring af enhed indenfor garanti.

Carsten Jantzen, 30 jan, 2024

Hos Vaillant har jeg kun mødt flinke og hjælpsomen personer, såvel som på kontor og i marken. (for de teknikere jeg har mødt)

Ole A.A, 28 jan, 2024

Venlig og kvalificeret behandling af mit problem. Alt fungerer som det skal. Arbejdet blev udført hurtigt og effektivt.

Paul-Erik Dyssegaard Styrk, 28 jan, 2024

Anbefales 100%. Super professionel, god kunderservice, vedgår sit ansvar og arbejdet blev udført til ug.

p.e.k.l, 24 jan, 2024

Vi har nu haft ikke Vaillant fyr i cirka 15 år her til jul begyndte de at give os rigtig mange problemer vi har varmt vand til opvarmning af huset og brugsvand on/off i over en måned Når man har...
Vi har nu haft ikke Vaillant fyr i cirka 15 år her til jul begyndte de at give os rigtig mange problemer vi har varmt vand til opvarmning af huset og brugsvand on/off i over en måned Når man har små børn og det er ikke særlig optimalt at man ikke på en måned kan hjælpe os med at få varmt vand i huset
Læs mere

Mads Okking, 23 jan, 2024

Skulle du stå i den uheldige situation at mangle et gasfyr midlertidigt inden fjernevarme, så lad være med at købe et Vaillant fyr! Deres **** CO-sensor går i stykker konstant og koster en for...
Skulle du stå i den uheldige situation at mangle et gasfyr midlertidigt inden fjernevarme, så lad være med at købe et Vaillant fyr! Deres **** CO-sensor går i stykker konstant og koster en formue af skifte! Så de sparede penge på fyr bliver hurtigt ædt op af servicebesøg! Sjovt nok også kun Vaillant som bruger en "CO-sensor" - det er simpelthen bare en pengemaskine!
Læs mere

Thomas, 22 jan, 2024

Hurtig hjælp. Dygtig montør. God telefonassistance. Venlige. Haft luft/vand pumpe i 12 år med abonnement. Yders tilfreds. Samme gode montør hver gang

Ole Nørskov, 22 jan, 2024

Meget hurtig "udrykning", da vi ringede efter service. Problemet løst til vores fulde tilfredshed.

Nancy Fuglsang, 21 jan, 2024

Hurtig og professionelt.

Bent Rasmussen, 18 jan, 2024

Aftale overholdt. Hurtig og kompetent medarbejder, som eksakt vidste hvad der skulle foretages - super effektivt.

Jørgen Thode, 18 jan, 2024

Vaillant har været meget hjælpsom, da mit gasfyr var absolut på tværs på alle tænkelige måder. En yderst kompetent tekniker var forbi for at diagnosticere fejl, samt skifte dele ud. Tak for ...
Vaillant har været meget hjælpsom, da mit gasfyr var absolut på tværs på alle tænkelige måder. En yderst kompetent tekniker var forbi for at diagnosticere fejl, samt skifte dele ud. Tak for fin service. Dertil skal så tilføjes, at alt hvad der kunne gå i stykker gik i stykker på et 7 år gammelt gasfyr.
Læs mere

Katrine K.Ols., 18 jan, 2024

Tak for det årlige besøg af tekniker til tjek af varmepumpe. Den varmepumpe jeg købte i juli 2022 for 150.000 har aldrig fungeret ordentligt! Jeg har ikke kunnet få varme i flere rum og tænkte...
Tak for det årlige besøg af tekniker til tjek af varmepumpe. Den varmepumpe jeg købte i juli 2022 for 150.000 har aldrig fungeret ordentligt! Jeg har ikke kunnet få varme i flere rum og tænkte, at det var på grund af husets størrelse. Ved service, efter at pumpen var stået helt af, og jeg havde 13 grader i huset, fandt teknikeren ud af, at pumpen var defekt og skiftede den. Pludselig er der varme i hele huset. For første gang i 11/2 år. Fantastisk- Teknikerens besøg var guld værd. Nu håber jeg bare, varmepumpen fortsætter med at virke. vh Karen Elise Nabe-Nielsen
Læs mere

Karen Elise Nabe-Nielsen, 18 jan, 2024

Har overtaget et hus med Vaillant varmepumpe… Jeg retter min oprindelig anmeldelse efter at jeg har været kontaktet af Vaillant (Toni og Dirch). Telefonisk kontakt med Toni som sørgede for at ...
Har overtaget et hus med Vaillant varmepumpe… Jeg retter min oprindelig anmeldelse efter at jeg har været kontaktet af Vaillant (Toni og Dirch). Telefonisk kontakt med Toni som sørgede for at hjælpe med udfordringen omkring (om)registrering af varmepumpe fra tidligere ejer samt et besøg af Dirch fra Vaillant som var super dygtig, hjælpsom og forklarende ift varmepumpe og fyr. Så nu fungere det og kører perfekt. God oplevelse at gå på juleferie med :) Glædelig jul og tak for hjælpen.
Læs mere

René Brønd Andersen, 18 jan, 2024

Kom som aftalt fin betjening frisk ung mand som yder en fin service

Annette højbak, 16 jan, 2024

Hurtig og rigtig god service - problem løst indenfor 2 timer en søndag eftermiddag. Er glad for at jeg har serviceaftale. Tak

Thomas, 15 jan, 2024

god og informativ montør (brian)

Søren olesen, 11 jan, 2024

Min opfattelse af den første medarbejder var venlig. Og den næste ved navn Jonas var yderst venlig og forstående. Montøren der ankom var efter min opfattelse: " At dette burde vi selv have fundet ud af, og der var mange kunder der ventede"

Grethe Jensen, 08 jan, 2024

Kom som aftalt til tiden. God til at forklare sammenhænget i opgaven. Gav sig tid til at besvare min spørgsmål. Alt i alt en god oplevelse.

Olfert Richter, 05 jan, 2024

Min luft til vand varmepumpe viser fejl D 23-12 23 Jeg kontakter Vaillant D 27-12 for at få en teknikker ud nødprogrammet giver ikke tilstrækkelig varme Det første der bliver spurgt om er om...
Min luft til vand varmepumpe viser fejl D 23-12 23 Jeg kontakter Vaillant D 27-12 for at få en teknikker ud nødprogrammet giver ikke tilstrækkelig varme Det første der bliver spurgt om er om jeg har en serviceaftale det mente jeg at jeg havde da Vaillant havde serviceret og repareret i de 4-5 år jeg har haft varmepumpen Jeg bliver senere ringet op af Vaillant som siger jeg ikke har nogen aftale ( jeg har aldrig hørt eller fået en sådan tilbudt ) Da jeg ikke havde en serviceaftale tilbød hun at sende en teknikker D 9-1 24 Det var efter 14 dage jul og nytår uden tilstrækkelig varme og varmt vand Jeg blev også belært om at det med serviceaftaler jo stod på deres hjemmeside Jeg kan ikke huske alle de hjemmesider jeg har produkter fra Jeg blev heller ikke henvist til en privat som Vaillant har aftale med da jeg tog imod hendes tilbud D 9-1 24 Jeg har efterfølgende selv fundet et privat firma som kan servicere min varmepumpe aftalen D 9-1 er anuleret JEG HENVENDER MIG ALDRIG TIL VAILLANT IGEN
Læs mere

Lars Alexandersen, 02 jan, 2024

God service Hurtig fremme Dejlig varme

Hanne Andersen, 27 dec, 2023

Super kompetent service medarbejder som var god til at guide og forklare sig.

Peter Aaquist , 19 dec, 2023

Har overtaget et hus med Vaillant varmepumpe… Jeg retter min oprindelig anmeldelse efter at jeg har været kontaktet af Vaillant (Toni og Dirch). Telefonisk kontakt med Toni som sørgede for at ...
Har overtaget et hus med Vaillant varmepumpe… Jeg retter min oprindelig anmeldelse efter at jeg har været kontaktet af Vaillant (Toni og Dirch). Telefonisk kontakt med Toni som sørgede for at hjælpe med udfordringen omkring (om)registrering af varmepumpe fra tidligere ejer samt et besøg (idag d. 18/12) af Dirch fra Vaillant som var super dygtig, hjælpsom og forklarende ift varmepumpe og fyr. Så nu fungere det og kører perfekt. God oplevelse at gå på juleferie med :) Glædelig jul og tak for hjælpen.
Læs mere

René Andersen, 18 dec, 2023

God service! Meget kompetent

Gert Moelgaard, 18 dec, 2023

god betjening og perfekte svar

Per Andreasen, 18 dec, 2023

Alt er OK

Asbjørn Johansen, 18 dec, 2023

God service og utrolig kompetente medarbejder.

Carsten, Birthe Hansen, 18 dec, 2023

Super god service og behagelig montør

René Hartvich, 18 dec, 2023

Super god Service, Martin tog sig god tid til at forklare samtlige spørgsmål jeg havde, og sørge for at tingene fungerer.

Frank severinsen, 18 dec, 2023

Hurtig og effektiv indsats. Varmepumpen i gang efter ca 30 min. Flink og dygtig reparatør.

Ole Ingemann, 18 dec, 2023

God service

Søren Knudsen, 18 dec, 2023

Det er meget betryggende, at Vaillant følger op på henvendelser fra deres kunder og tager hånd om evt. fejl og mangler. Selv om den "fejl", som vi har, måske ikke er helt almindelig og kun fremkommer ca. 1 gang i døgnet, vil man nu undersøge det nærmere. Fint.

Annelise Holm, 15 dec, 2023

Det hele starter med en rar kontakt med kundeservice, problem med varmepumpe, får telefonisk support, og i dag et besøg af rar tekniker. 110 % service.

Thomas, 12 dec, 2023

Har overtaget et hus med Vaillant varme pumpe som er koblet op til wifi. Kontaktede Vaillant for at spørge hvordan man skifter ejer da det er reg på tidligere ejer. Ingen hjælp at hente men kunn...
Har overtaget et hus med Vaillant varme pumpe som er koblet op til wifi. Kontaktede Vaillant for at spørge hvordan man skifter ejer da det er reg på tidligere ejer. Ingen hjælp at hente men kunne blive kontaktet for en pris på en service aftale eller kontakte en lokal vvs'er. Har haft huset i 1 måned så en service aftale kunne da være interessant hvis man følte sig hjulpet og behandlet godt. Bad jo ikke om en mand ud eller anden service, blot hjælp til at vi kan bruge app's til vores varmepumpe (internet modul). Skuffende at et så anerkendt og stort mærke/brand ikke har bedre service. I tillæg kan det siges at jeg skrev også en mail til deres kundeservice for 4 dage siden og har intet hørt den vej. Derfor valgte jeg at ringe i dag men det blev oplevelsen ikke bedre af. Det her er ikke en "bliv væk fra Vaillant" anmeldelse men jeg håber de læser med og vil arbejde hen imod en bedre og mere imødekommende kundeservice. Det er trods alt ikke billige produkter/service de sælger.
Læs mere

René Andersen, 08 dec, 2023

Hvis du går at overvejer at købe et Vaillant luft til vand anlæg, så hold dig langt væk. Har købt 2 anlæg (et til hver bygning). På det først anlæg brød kompressoren sammen efter 2 år o...
Hvis du går at overvejer at købe et Vaillant luft til vand anlæg, så hold dig langt væk. Har købt 2 anlæg (et til hver bygning). På det først anlæg brød kompressoren sammen efter 2 år og på det andet anlæg brød kompressoren sammen efter 4 år. Endvidere er deres service vildt dårlig. Har prøvet at ringe 4 gange for at få oplyst, hvornår de kommer og installerer en ny kompressor. De vender dog aldrig tilbage. Så pt. har vi frost men intet varmeanlæg og aner ikke hvornår der kommer varme på igen.
Læs mere

Patrick Holgersen, 05 dec, 2023

Den sødeste og mest kompetente, effektive, fine service på vores varmepumpe - som vi iøvrigt er MEGET glade for.

Nina, 04 dec, 2023

Kontaktede Valliant en lørdag formiddag, da vores varmepumpe (under et år gammel) meldte kommunikations fejl. De stillede med en mand - kørt fra Fyn til Skive - lige omkring aften. En meget grun...
Kontaktede Valliant en lørdag formiddag, da vores varmepumpe (under et år gammel) meldte kommunikations fejl. De stillede med en mand - kørt fra Fyn til Skive - lige omkring aften. En meget grundig, undersøgende og meget klog mand fandt frem til fejlen, og vores varmepumpe spreder igen varme i vores hjem. Vi er meget taknemmelig og yderst tilfreds. Både for den kundeservice I leverer, en meget kompetent medarbejder. Fremadrettet vil vi kun benytte os af jer og jeres autoriseret service, vejledning og rådgivning. TAK
Læs mere

Nikolaj Christensen, 02 dec, 2023

Vi havde for ½ år siden købt en nyt Vaillant varmepumpe, som vi syntes larmede for meget ind i huset ( man kunne blive vækket om natten, når den gik i gang). Den montør, som Vaillant sendte t...
Vi havde for ½ år siden købt en nyt Vaillant varmepumpe, som vi syntes larmede for meget ind i huset ( man kunne blive vækket om natten, når den gik i gang). Den montør, som Vaillant sendte til os, gennemgik installationen og fandt en del fejl og mangler. Nogle kunne han udbedre og han gav os tips til, hvad vi kunne gøre selv og hvordan pumpen virkede, men det var ikke alt, han kunne ordne. Han ville kontakte installatøren, som havde opsat pumpen, men vi har endnu ikke hørt fra ham.
Læs mere

Annelise Holm, 01 dec, 2023

Kompetent og imødekommende. Såvel køb af serviceform som selve servicen forløb trygt og nemt. Kan varmt anbefales.

Nanna, 29 nov, 2023

Hurtig og præcis service

Thomas Kjær, 28 nov, 2023

Flink og imødekommende tekniker.

Søren, 28 nov, 2023

Vi har problemer med et ældre Vaillant gasfyr som de lokale gas eksperter ikke kan løse. Jeg ringer til Vaillant og stilles videre til support som kan hjælpe med problemet. Den meget arrogante m...
Vi har problemer med et ældre Vaillant gasfyr som de lokale gas eksperter ikke kan løse. Jeg ringer til Vaillant og stilles videre til support som kan hjælpe med problemet. Den meget arrogante medarbejder kan ikke hjælpe og oplyser at jeg skal kontakte deres samarbejdspartnere som er på deres hjemmeside og afbryder samtalen. Problemet er at mange af deres samarbejdspartnere kun montere Vaillant og ikke laver servicearbejde. Vi har en Vaillant luft til vand varmepumpe som også skulle opsætte i vores andre udlejningsejendomme. Vi vælger et andet produkt end Vaillant som også kan hjælpe med andet end montering.
Læs mere

Benny Jensen., 27 nov, 2023

Super flink service- tekniker, der havde tid og ikke mindst tålmodighed til mine spørgsmål.

Filip Pedersen, 23 nov, 2023

Grundig og kompetent service.

Harald Duus, 23 nov, 2023

hurtig og kompetent service

Søren olesen, 20 nov, 2023

Serviceteknikeren kom meget hurtigt, afhjalp og forklarede problemstillingen tilfredsstillende.

Svend Erik Skov, 19 nov, 2023

Hej alle hold jer langt væk fra vaillant, både som installatør og som privat person, de har her de senere år skiftet både ledelse og service personale ud og det er mildt sagt skandale næsten ...
Hej alle hold jer langt væk fra vaillant, både som installatør og som privat person, de har her de senere år skiftet både ledelse og service personale ud og det er mildt sagt skandale næsten hovedløse høns der ikke ved hvad de laver. Kan ikke selv fejlfinde på deres produkter og sender fakturaer selv om de ikke kan afhjælpe problemet på deres produkter. Total inkompertent firma langt fra fordoms styrke og service. har været med i over 25 år. Men helt sikkeret slut nu. Det er i frit fald med kvalitet og kompetencer. venlig hilsen Aut. installatør Men hvis i ikke har fakturaet mig hvem har jeg så betalt til med de over 18000kr som jeg har fået girokort på med vaillant logo? Og hvorfor skulle nogle ændre på instillinger fortaget af en " specialist" hvis det kørte ? Men akk i er bare et inkompetent firma som ikke kan anerkende i har fejlet big time på alt.
Læs mere

Martin Højgaard, 19 nov, 2023

Fin og kompetent service!

Harald Duus, 19 nov, 2023

Super professionel service

kenneth list, 18 nov, 2023

Super servicebesøg med dygtig tekniker

Michael Jakobsen, 18 nov, 2023

Fint og grundigt eftersyn og Faris var lydhør for mine input.

Steen Greve, 18 nov, 2023

Kan kun anbefale service fra Vaillant. Kom til tiden og en flink og venlig mand der havde tid til at forklare hvad han lavede.

Kurt Gaard, 18 nov, 2023

kompetent og grundig gennemgang af varmeanlægget. alle tider blev overholdt.

Klaus Hansen, 18 nov, 2023

Medarbejderen er altid venlig, imødekommende, præcis, hurtig og faglig dygtig

Poul cappelørn, 18 nov, 2023

Super professionelt, godt og hurtigt eftersyn af vores jordvarmeanlæg.

Jens Christian Larsen, 18 nov, 2023

Dygtig og kompetent servicetekniker som optimerer anlægget ud fra nyeste viden/erfaringer. Tilmed rar og venlig.

Gitte Bach, 18 nov, 2023

Super god service og en fantastisk og meget kompetent mand, det lavede det årlige gennemgang af min varmepumpe, han opdaterede anlægget og skiftede et element, rensede et tilstoppet rør, som gj...
Super god service og en fantastisk og meget kompetent mand, det lavede det årlige gennemgang af min varmepumpe, han opdaterede anlægget og skiftede et element, rensede et tilstoppet rør, som gjorde at jeg skulle fylde vand på anlægget med jævne mellemrum og nu kan jeg fortrøstningsfuld se frem til en varmepumpe der bare kører. Jeg er yderst tilfreds.
Læs mere

Inger Susanne Jepsen, 18 nov, 2023

Fik opringning om det problem jeg havde mailet om og fik en tid til servicemand. Han var gundig og tog det seriøst,min varmeveksler kører fint, og forhåbentligt et år til næste service.

Svend-Erik Hjorth, 18 nov, 2023

super service

Anders Andersen, 18 nov, 2023

Hurtig og effektiv. Fixer problemet med det samme

karim salih, 17 nov, 2023

Super dygtig teknikker Dirch. God service.

Roger Franke, 17 nov, 2023

Jeg fik forklaring af fyrets funktion

Tom Joergensen, 17 nov, 2023

Kompetent medarbejder som ved hvad han snakker om.

BM, 15 nov, 2023

Rigtig god service

Jeanette Aagaard olsen, 13 nov, 2023

Hurtigt telefonsvar , hurtig opfølgning og effektiv og venlig medarbejder udførte opgaven fint,

karsten andersen, 13 nov, 2023

Kompetent og god service

Jack Kure Købke, 18 okt, 2023

Super god oplevelse. Bare OK.

Per Dalhoff, 18 okt, 2023

Top service og rådgivning

Jeppe Cortsen, 18 okt, 2023

Go’ service og dygtige fagfolk, der kan deres kram.

Brian Andersen, 18 okt, 2023

god og hurtig hjælp med fyret

Jytte Madsen, 18 okt, 2023

Meget kompetent og hurtig montør!

Anne Hansen, 18 okt, 2023

Fint eftersyn med god forklaringer på, hvad der blev synet. Gode og forståelige forklaringer på de spørgsmål vi havde. En meget behagelig oplevelse.

Jørgen Priess Poulsen, 18 okt, 2023

Jamen altså - kompetence gør en forskel. Meget prof og imødekommende teknikker. Det kan jeg kun varmt anbefale, og så til prisen :-)

Karsten Lund, 18 okt, 2023

Super høfligt og professionel rådgivning i forbindelse med service af vores anlæg. Han fandt en fejl i vores opsætning og hjælp med hvad der skulle til for at løse problemet.

Michael Nielsen, 18 okt, 2023

Jeg føler mig rigtig godt behandlet! Konstaterede en fejl på min varmepumpe lørdag morgen. Fik fat i min serviceaftale, som henviste til Vaillant. Vaillant kontaktede mig mandag morgen, hvor vi ...
Jeg føler mig rigtig godt behandlet! Konstaterede en fejl på min varmepumpe lørdag morgen. Fik fat i min serviceaftale, som henviste til Vaillant. Vaillant kontaktede mig mandag morgen, hvor vi fik en aftale i stand. To dage efter stod teknikeren der som aftalt, undersøgte varmepumpen, fandt fejlen og reparerede pumpen med det samme. Efter et par timer stod jeg tilbage med en fuldt funktionsdygtig varmepumpe - og havde atter varmt vand i hanerne. Jeg er meget tilfreds :-)
Læs mere

Henning Jørgensen, 18 okt, 2023

Fin service

Flemming Christensen, 18 okt, 2023

Altid god service og flinke mennesker Eneste minus er at man skal have det meste til at gå gennem en forhandler, elsker direkte kontakt

Bo Herrmannsen, 18 sep, 2023

Hurtig service Kom samme dag som de blev opmærksom på problemet

Mogens Andersen, 18 sep, 2023

Altid perfekt og en særdeles kompetents medarbejdere der udførte et fremragende arbejde. Mvh. Kjeld Mortensen

Kjeld Mortensen, 18 sep, 2023

Som altid glimrende service fra Vaillant. Tidsbestilling uden problemer og ankomst til tiden..... udført service og tid til at forklare lidt teknik. Ryddeligt, og høflig servicetekniker. tak..

Randi Andersen, 18 sep, 2023

Det var en go oplevelse at have Nicolaj på besøg idag har er god til at oplyse og forklare tingene så ser frem til at møde ham om 1 år Vh Hans Jacob

Hans Jacob Jepsen, 18 sep, 2023

Årligt serviceeftersyn. Ok, men meget bekosteligt.

Arne Jensen, 18 aug, 2023

Hurtig og god service

Dennis Andersen, 18 jun, 2023

Tusind tak for forklaring og tjek af vores luft/vand pumpe. Meget kompetent medarbejder i sendte herud.

Stina Toft, 18 jun, 2023

Jeg har inden for de sidste par uger haft brug for hjælp fra Vaillant Jeg har været yderst tilfreds med servicen der er udført senest ved tekniker Dirch som tog sig den nødvendige tid til at få anlægget til at køre optimalt igen. Det var en rigtig god oplevelse. FEM stjerner herfra.

Peer Fink, 18 mar, 2023

Har et integreret solvarme fyr der stort set aldrig har virket.

Lars Rosenkjaer, 18 feb, 2021

Køb aldrig et Vaillant gasfyr, det bliver hurtigt dyrt i reparationer. Vi har haft vores gasfyr i 5 år og en printplade er allerede gået i stykker til kr. 3.600 (reparatøren sagde det var helt normalt for et Vaillant Gasfyr). Martin

Martin Hansen, 18 feb, 2021

Vaillant ecoTEC gas-kedel 1. HMN meddeler den 4/7, at man ønsker at foretage “Sikkerhedssyn” den 25/7 på mit gasfyr, der i øvrigt har kørt upåklageligt i 11 år! 2. HMN’s tekniker møde...
Vaillant ecoTEC gas-kedel 1. HMN meddeler den 4/7, at man ønsker at foretage “Sikkerhedssyn” den 25/7 på mit gasfyr, der i øvrigt har kørt upåklageligt i 11 år! 2. HMN’s tekniker møder op og starter fyret flere gange i forbindelse med sit syn. Temperatur ude 30 grader. 3. HMN’s tekniker udleverer rapport: ”Intet at bemærke” 4. HMN’s tekniker afleverer tillige et håndskrevet notat. ”Genstart 3-4 gange hvis fyret ikke starter” 5. Fyret starter ikke 6. HMN’s tekniker tilkaldes, og han får tvangs-startet fyret 7. Fyret genstarter ikke, da HMN’s tekniker er gået 8. Lokal VVS’er/Gas-tekniker tilkaldes på HMN’s anbefaling 9. Den elektroniske styring er “stået af” og bliver skiftet 10. HMN nægter at betale for reparationen, kr. 4.141,88 Mig bekendt er det en kendt sag, at elektronikken "dør", når styringen bliver provokeret, og HMN's tekniker provokerede den elektroniske styring, da han tvangs-startede fyret flere gange. Det er selvfølgelig en fejl ved fyret, men hverken Vaillant elle HMN vil tage ansvar!
Læs mere

Vagn G Mehlsen (Vagn), 18 feb, 2020

Køb aldrig Vaillant gasfyr. Så snart fyret bliver 6-8 år gammelt går alt i stykker. Kedel, printkort, sensorer, ja simpelthen alt går i stykker.

Martin Krogh, 18 feb, 2018

Jeg har haft mindre og senere større problemer med mit Vaillant gas fyr, men jeg ved ikke om andre er bedre - har ingen erfaring med andre mærker. Men det jeg dog ved er, at efter jeg sidste år ...
Jeg har haft mindre og senere større problemer med mit Vaillant gas fyr, men jeg ved ikke om andre er bedre - har ingen erfaring med andre mærker. Men det jeg dog ved er, at efter jeg sidste år fik direkte kontakt til Vaillant, og de sendte deres egne folk, har jeg oplevet en meget fin service. Der svares hurtigt på forespørgsler, og de har meget kompetente folk i deres service afdeling. Jeg har senest haft dem ude to gange på samme uge, og de er meget vedholdende med at finde og afhælpe problemerne. Og ja nu ser det ud som om, det hele virker som det skal.
Læs mere

Lisbeth Lund, 18 feb, 2018

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Vaillant A/S

Send en forespørgsel til Vaillant A/S