Få 3 tilbud

Gasfyr – Få 3 uforpligtende tilbud

Spar tid ved at sende din opgave ind til 3byggetilbud – så modtager du tre gratis og helt uforpligtende tilbud på dit projekt fra dygtige autorisede VVS’ere i dit lokalområde.

  • Nemt – Indsend din opgave online
  • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
  • Gratis – 100 % uforpligtende
  • Specialister i hele landet

Se hvor enkelt det er
Gasfyr

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Et gasfyr opvarmer din bolig ved hjælp af naturgas. Naturgassen ledes ind i brænderen på fyret, der så varmer en beholder med vand op. Det opvarmede vand cirkulerer rundt i boligens rum ved hjælp af enten et radiator- eller gulvvarmesystem. Samtidig kan gasfyret også opvarme brugsvandet i boligen, så du får både opvarmning og varmt vand i hanerne ud af naturgassen.

Kan jeg spare på varmeregningen ved at skifte til gasfyr?

Er der naturgas i det område, hvor du bor, kan du spare helt op til 60 % på varmeregningen, ved at skifte fra elvarme til naturgas. Har du et gammelt oliefyr, er besparelsen ved at skifte en smule mindre for din pengepung, men lige så godt for miljøet, som hvis du skifter fra el-varme.

Prisen for gas følger prisudviklingen for olie, men er altid en smule billigere end denne. Sker der voldsomme prisændringer på olien, følger gassen efter – men oftest i et lidt langsommere tempo. Så ved at skifte til naturgas er du altid sikret en lavere varmeregning, uanset hvordan prisudviklingen i markedet er.

Nyt gasfyr med tilskud

Udskifter du en konventionel varmekilde som el eller olie med naturgas, kan du få energitilskud fra dit energiselskab. Tilskuddet gives i forhold til den besparelse målt i kW, som du opnår ved skiftet. Ved gasfyr, er der samtidig nogle ekstra krav, som du skal være opmærksom på.

Således gives der kun tilskud til skift fra et ikke-kondenserende oliefyr og du kan ikke få energitilskud til opsætning af gasfyr i nye boliger. Du kan læse mere om de øvrige regler og hvordan du søger om energitilskud her.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Hvilket gasfyr skal du vælge?

I dag skal gasfyret være af den kondenserende type, for at være lovligt efter bygningsreglementet. Samtidig skal nyttevirkningen ligge på mellem 96 og 104 %, alt efter belastningen af fyret. En nyttevirkning på over 100 % opnås ved at genbruge varmen fra røgen til opvarmningen. Så når du ser efter tilbud på gasfyr, er det disse to ting, du skal holde øje med.

Skal du opnå den største besparelse ved at skifte til gasfyr, skal du samtidig gå efter gasfyr med det bedste energimærke. Gasfyr anvender samme energimærkning som f.eks. hvidevarer og elektronik. Så gå efter gasfyr med energimærke A. De er dog oftest også de dyreste gasfyr. Men merprisen er hurtigt tjent via besparelsen på varmeregningen – og så giver et energiøkonomisk gasfyr dig samtidig mulighed for at få det højest mulige energitilskud til udskiftningen.

Hvad koster et nyt gasfyr?

Prisen på installation af et nyt gasfyr afhænger især af, om der allerede er lagt naturgas ind til din bolig. Er der ikke det, skal det først etableres. Derudover afhænger prisen af, hvilket gasfyr du vælger, samt timeprisen hos den håndværker, der skal installere fyret.

Her skal du have fat i et vvs-firma eller et firma, der har specialiseret sig i gas- og andre varmeløsninger. De findes over hele landet. Men da der er fri prissætning, kan der være store prisforskelle fra firma til firma. Derfor skal du som minimum indhente 3 tilbud på gasfyr fra lige så mange firmaer, for at være sikker på, at få et så korrekt billede af prisniveauet som muligt.

Men mange firmaer har enten specialiseret sig i særlige energiløsninger og installerer måske derfor ikke gasfyr, og andre igen har allerede ordrebogen fuld langt ud i fremtiden. Det betyder, at du tit kommer til at henvende dig forgæves til en masse firmaer, før du finder de tre, du skal bruge tilbud fra.

Samtidig er det svært at vide, hvorvidt de firmaer du har fundet frem til, nu også leverer et ordentligt stykke arbejde. Selvfølgelig kan du bede om nogle referencer fra hvert firma. Men så skal du efterfølgende også bruge tid på at følge op på dem.

Den lette og trygge vej til 3 naturgasfyr-tilbud

I stedet for selv at indhente tilbud på dit nye gasfyr, kan du bruge vores tilbudstjeneste. Det sparer dig både tid og giver dig større tryghed. Vi samarbejder med en fast kreds af vvs-firmaer, som har specialiseret sig i opsætning og servicering af gasfyr. Det er firmaer, vi kender godt.

Når vi beslutter, hvilke firmaer vi henviser til dig for at give dig tilbud på dit nye gasfyr, tager vi højde for:

  • At de bor i nærheden af dig
  • At de har tid til at tage din opgave ind nu
  • At de har fået gode anmeldelser fra andre af vores brugere

Det betyder, at du kun får henvendelser fra firmaer, som vi ved, leverer et godt stykke arbejde og som har tid til at gå i gang med din opgave inden for kort tid.

Så ved at bruge vores tilbudstjeneste sparer du ikke alene tid. Du får også større tryghed omkring opsætningen af dit nye gasfyr.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere