Få 3 tilbud

Elitekåringer 2024

Vi kan nu præsentere 3byggetilbud.dks elitekåringer 2024. I år har vi kåret håndværkere i 15 forskellige fagkategorier. Kåringerne sker på baggrund af den data og feedback, som bygherrerne sender ind. En af de 15 Elite-vindere får desuden den flotte titel som årets Elite-Håndværker 2024. I år består eliten af:

Det er nu tid til at præsentere 3byggetilbud.dks elitekåringer 2024. Igen i år har der været stor konkurrence om titlerne blandt vores dygtige netværk af hele 1.600 håndværkervirksomheder fra hele det danske land. Vores dygtige jury har set nærmere på virksomhedernes svarprocenter, kundetilfredshed, antallet af vundne opgaver og de mange positive anmeldelser, de har modtaget fra bygherrerne, og nu er Elite-vinderne fundet.

Elite-Anlægsgartner hos 3byggetilbud.dk

Hellogarden I/S

Hellogarden I/S er alt andet end et gennemsnitligt anlægsgartnerfirma, for firmaets indehaver, Dirch Svenningsen, er en kunstner med sine grønne fingre, der skaber smukke, harmoniserede totalløsninger i haven. Et hav af flotte haveløsninger sikrer Hellogarden I/S titlen som 3byggetilbud.dks Elite-Anlægsgartner 2024.   

Dirch Svenningsen realiserer grønne havedrømme, små som store, for kunder i hele Storkøbenhavn og omegn. Kvalitet er kernen i Hellogarden I/S’ arbejde, og det betyder, at kun de bedste løsninger er gode nok. Så trænger din have til en grøn, kærlig hånd, kan du helt trygt lade Dirch Svenningsen, der siden barnsben har begået sig i havens grønne omgivelser, varetage havearbejdet. Hos Hellogarden I/S får kunderne en haveløsning, der går op i en højere enhed – Dirch Svenningsen sørger nemlig for, at alle elementer, grønne som grå, harmonerer og skaber de perfekte rammer for dejlige udendørs stunder i haven.

Hos Hellogarden I/S er førsteprioriteten kundens tilfredshed. Derfor er gode råd og vejledning en selvfølge, og det samme er den gode dialog. Allerede fra start af vil du mærke, at du har at gøre med en professionel, der brænder for at begå sig i naturen, for sit fag – samt brænder for at sikre dig den gode anlægsløsning, du drømmer om. Titlen som 3byggetilbud.dks Elite-Anlægsgartner 2024 går fuldt fortjent til Hellogarden I/S, der gang på gang går til arbejdet med en enorm dedikation og passion samt øje for de flotte haveløsninger af høj kvalitet.

Anlægsgartner Svenningsen, Hellogarden I/S, har udført et yders professionelt arbejde. Haven fremtræder som ny med fliser, som passer godt ind i det eksisterende anlæg. Gartnerne, som udførte arbejdet, var professionelle og meget disciplinerede.

Jeg giver gerne min anbefalinger til firmaet til venner og bekendte.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-VVS’er hos 3byggetilbud.dk

MK VVS & Teknik ApS

Er du på udkig efter en VVS’er, som har helt styr på sit fag, og som leverer løsninger af høj kvalitet? Så er vores Elite-VVS’er 2024 et oplagt bud: MK VVS & Teknik ApS. Det er ikke første gang, at MK VVS & Teknik ApS får titlen, for også i 2022 og 2023 kunne det kyndige team bag kalde sig 3byggetilbud.dks Elite-VVS’er. Og det er hammerfortjent.

Hos MK VVS & Teknik ApS er VVS-løsninger af høj kvalitet en del af DNA’en. Faglig dygtighed og faglig stolthed er kerneværdier, som de kompetente ansatte aldrig går på kompromis med. Og det ses i den flotte feedback, MK VVS & Teknik ApS får. Autorisationen er i hus, og det samme er et hav af glade kunder. Om du har brug for hjælp til lægning af gulvvarme, udskiftning af radiatorer, renovering af det gamle badeværelse eller andet VVS-arbejde, er MK VVS & Teknik ApS på pletten til at sikre dig en fagligt korrekt løsning, der imødekommer dine ønsker og behov. MK VVS & Teknik ApS tager professionel hånd om dit VVS-arbejde og sikre dig en kvalitetsrig VVS-løsning uden lige. Der er derfor grunden til at MK VVS & Teknik ApS igen, igen får titlen som 3byggetilbud.dks Elite-VVS’er, for når de dygtige VVS’ere går til værks, gør de deres arbejde til perfektion.

Virkelig godt arbejde, trådte til med kort varsel.

Vi kunne ikke være mere tilfredse.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Energispecialist hos 3byggetilbud.dk

Gørding Ventilationsmontage ApS

Titlen som 3byggetilbud.dks Elite-Energispecialist 2024 går velfortjent til Gørding Ventilationsmontage ApS, der sikrer danske boligejere frisk, god luft og en billigere varmeregning via energirigtige løsninger indenfor ventilation.

Gennem mere end 20 år har Gørding Ventilationsmontage ApS installeret energirigtige ventilationsløsninger hos et hav af kunder – og kigger man på feedbacken, vi får ind – til stor tilfredshed. I 2022 og 2023 kunne Gørding Ventilationsmontage ApS kalde sig for Den Grønne Eliteprofil hos 3byggetilbud.dk for sit sublime arbejde og sine energirigtige løsninger. Vi har i år valgt at kåre Gørding Ventilationsmontage ApS som 3byggetilbud.dks Elite-Energispecialist 2024, men det ændrer ikke på det faktum, at det er tredje gang, at Gørdings Ventilationsmontage ApS kan kalde sig vinder af en af vores flotte Elite-titler. Og det er der flere grunde til.

Gørding Ventilationsmontage ApS leverer gang på gang løsninger af høj, høj kvalitet, prioriterer god kommunikation og sørger for, at alle kunder får kyndig vejledning helt fra start af. Skal man opsummere Gørding Ventilationsmontage ApS i ét enkelt ord, så er det dygtighed – for det besidder firmaets fagfolk i høj grad. Læg hertil en professionel tilgang, der sikrer alle kunder den bedst mulige løsning, tilpasset den enkeltes behov og bolig.

Fantastisk service.

Var meget tålmodig med at forklare mulighederne og vejlede om korrekt løsning, og vi er meget meget glade for slutresultatet. Kan kun få vores højeste anbefaling.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Brolægger hos 3byggetilbud.dk

Bruuns Entreprenørservice

Titlen som 3byggetilbud.dks Elite-Brolægger 2024 går til Bruuns Entreprenørservice, et entreprenørfirma med speciale i brolægning. Her er tale om et yderst erfarent team, der forstår sig på at levere fagligt, flotte brolægningsløsninger og god kundeservice.

Det er en kunst at lægge brosten og fliser korrekt, så de ligger smukt i mange år frem, men den kunst mestrer Bruuns Entreprenørservice. Så drømmer du om en flot, nylagt belægning i carporten eller en lækker terrasse i fliser, er det oplagt at lade specialisterne i brolægning, Bruuns Entreprenørservice, hjælpe.

Den faglige kasket kommer på, når Bruuns Entreprenørservices dygtige fagfolk går til værks, og foruden god, solid vejledning ift. materialer og mulige løsninger får kunden en løsning i tip top kvalitet, tilpasset lige efter ønsker og behov. Læg hertil Bruuns Entreprenørservices store fokus på god kundekontakt og -service, og du får opskriften på succes. Kunden er i fokus, altid, og det ses i den feedback, vi modtager. Bruuns Entreprenørservice har nemlig adskillige flotte anmeldelser, som de kan være utrolig stolte af. Det samme kan de af titlen, som 3byggetilbud.dks Elite-Brolægger 2024, for titlen får man kun, når man kan sit kram.

Fantastisk service, rigtig godt arbejde!

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Glarmester hos 3byggetilbud.dk

DK Glas og Montage ApS

3byggetilbud.dks Elite-Glarmester 2024 er en gammel kending, der år efter år brillerer til sit arbejde: DK Glas og Montage ApS. Det er nu femte gang, at DK Glas og Montage ApS får 3byggetilbud.dks Elite-Glarmester-titel, og det er der en helt simpel årsag til: Firmaets ansatte er unægteligt dygtige til deres arbejde og forstår sig på både løsninger og service.

DK Glas og Montage ApS løfter alle former for glarmesterarbejde og gør arbejdet til UG. 25 års erfaring sikrer kunderne en glasløsning, der bunder i enorm faglig ekspertise. Det gode håndværk er i fokus, kvalitet er en selvfølge og kundeservicen er i top. Alt i alt har DK Glas og Montage ApS helt styr på at sikre kundens tilfredshed. Så drømmer du om et mesterværk af en glasløsning, kan du trygt lade DK Glas og Montage ApS hjælpe.

Hos DK Glas og Montage ApS er den gode dialog i fokus, for hos vores Elite-Glarmester 2024 er holdningen, at det er gennem dialog, at man sammen finder den helt gode løsning. Generelt er kommunikationen i top – og det samme er kvaliteten af alle løsninger, DK Glas og Montage ApS leverer, naturligvis.

Det er ikke for sjov, at DK Glas og Montage ApS for nu femte gang kan kalde sig for 3byggetilbud.dks Elite-Glarmester. Vanvittigt flotte løsninger i høj kvalitet og god, ordentlig kundeservice sikrer DK Glas og Montage ApS et utal af flotte anmeldelser og den flotte titel.

De har fået 5 stjerner af mig for en flink og rar medarbejder og et veludført arbejde

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Gulvfirma hos 3byggetilbud.dk

Grønnings Gulvservice

Det er en kunst at kunne få et gammelt, træt trægulv til at stråle og stå knivskarpt. Denne kunst er i sandhed noget som Grønnings Gulvservice gang på gang evner at mestre – og derfor er det også mere end velfortjent, at netop denne virksomhed tildeles titlen som Elite-Gulvfirma 2024.

Fra sit hovedsæde i Ølstykke kører indehaver af Grønnings Gulvservice, Martin Dal Grønning, ud til sjællandske boligejere, og får deres gulvønsker til at få i opfyldelse. Martin mestrer sit fag med stor excellence, og han emmer af ærekærhed for det gode håndværk, når han udfører gulvopgaver. Når Grønnings Gulvservice er samarbejdspartner på et projekt, vil man fra start til slut føle sig mødt af en fagmand, som tager hånd om sine kunder, lytter til deres ønsker, ser deres behov og skræddersyer den perfekte løsning. Derfor er positive anmeldelser og tilfredse kunder også en fast del af Grønnings Gulvservices hverdag – og det kan man godt forstå. Martin Grønning garanterer nemlig grundighed, god service og ikke mindst et absolut gedigent stykke håndværk.

Det er altså meget fortjent, at det er netop Grønnings Gulvservice som får titlen som Elite-Gulvfirma 2024.

Martin udrettede et mirakel på gulvene i min nye lejlighed. De var så smadret, og jeg troede ikke de kunne blive pæne, men WOW de er blevet virkelig pæne! Virkelig.
Derudover er Martin super rar og overholder aftaler.
Varmeste anbefalinger herfra.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Isolatør hos 3byggetilbud.dk

Vestegnens Isolering

Vinderen af titlen som 3byggetilbud.dks Elite-Isolatør 2024 er en genganger, for igen i år vinder Vestegnens Isolering den flotte titel. Ejeren bag, Alex Hellmann Rich, har fortsat tårnhøje ambitioner: Han vil være landets dygtigste isolatør. Og dygtig, dét er han – og det er også derfor, at det er yderst fortjent, at han endnu engang får titlen som 3byggetilbud.dks Elite-Isolatør 2024.

Om du har brug for hjælp til isolering af loftet, væggene, hulmuren, efterisolering eller isolering af andre dele af hjemmet, kan Alex Hellmann Rich hjælpe. Han har hele 15 års erfaring indenfor branchen og er derfor en rigtig ekspert på sit fag. Isolatørens enorme viden og passion for ordentlig isolering sikrer alle kunder skræddersyede løsninger, tilpasset det enkelte hjem. Gode råd og vejledning er en naturlig del af pakken, og det samme er god kundeservice. Alx Hellmann Rich kommer til tiden og holder sine aftaler – naturligvis.

Her er tale om en yderst dygtig isolatør, der sikrer den enkelte kunde en så optimal løsning som mulig. Og kigger man på den feedback, vi får ind, står det helt klart: Der er ingen slinger i valsen, når Alex Hellmann Rich isolerer. Han boltrer sig nemlig i et hav af flotte anmeldelser, der alle afspejler, at manden her har helt styr på sit fag og på at gøre kunderne glade. Hans dedikerede og professionelle tilgang sikrer ham titlen som 3byggetilbud.dks Elite-Isolatør 2024.

Super god kommunikation. Alex og hans medarbejder er venlige og punktlige og alt gik glat. Vi fik det bedste og billigste tilbud og er meget tilfredse.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Maler hos 3byggetilbud.dk

Malerfirma R. Henriksen

Flotte penselstrøg, øje for detaljerne og fokus på den flotte finish – ja, arbejdet går op i en højere enhed, når Malerfirma R. Henriksen tager penslen i hånden. Og det sikrer firmaet titlen som 3byggetilbud.dks Elite-Maler 2024.

Malerfirma R. Henriksen er en malervirksomhed med stort M. Enorm viden, mange års erfaring, rygsækken fuld af kompetencer og faglig dygtighed sikrer dig et smukt resultat. Dette uagtet om du har brug for hjælp til spartling, udendørs malerarbejde, indendørs malerarbejde, kalkmaling m.m., for Malerfirma R. Henriksen er ekspert indenfor hele malerbranchen. Og det ses, når de dygtige ansatte stryger spartlen og penslen. Sjusk er ikke en del af Malerfirma R. Henriksens ordforråd, men det er kvalitet til gengæld. Det afspejler sig soleklart i arbejdet og resultaterne, malerne leverer.

Foruden at gå højt op i at kreere flotte resultater, der emmer af faglig ekspertise, prioriterer malerne højt at råde og vejlede kunden inden opstart af arbejdet. Det gælder både ift. valg af maling, nuancer, glans m.m., for det er nemlig vigtigt at vælge en ordentlig maling, der holder i mange år frem og matcher rummet og boligen.

Hos Malerfirma R. Henriksen får du hele malerpakken: Gode råd og vejledning, et resultat af høj kvalitet og god kundeservice. Der er ingen pletter på gulvtæppet og ikke en finger at sætte på slutresultatet, når først malerne hos Malerfirma R. Henriksen har færdiggjort et arbejde. Resultaterne er lige så flotte, som deres utallige femstjernede anmeldelser. Og det sikrer dem den flotte titel som 3byggetilbud.dks Elite-Maler 2024.

Rasmus Henriksen har udført et fagligt godt arbejde ved malingen af vores nyrenoverede lejlighed.  Rasmus er behagelig og har været meget fleksibel ift., hvornår arbejdet skulle udføres ift de øvrige håndværkere. Han har overholdt alle aftaler.

Vi kan kun anbefale Malerfirma R. Henriksen til andre. I vil ikke fortryde.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Energikonsulent hos 3byggetilbud.dk

Boligstand ApS

Ikke kun ét, to, men hele tre år i træk er Boligstand ApS, meget fortjent kåret med en elitetitel hos 3byggetilbud.dk – i år med titlen som Elite-Energikonsulent 2024. Det er ganske vist, at Boligstand ApS gang på gang sikrer positive anmeldelser og ovenud tilfredse kunder, når de udfører energimærkninger for enhver type af boliger og ejendomme. Boligstand ApS garanterer altid grundig gennemgang og en sympatisk kundeservice.

Det er en absolut erfaren fagmand, man har med at gøre, når man vælger Boligstand ApS som sin samarbejdspartner. Foruden 30 år i byggebranchen, kan indehaver Jacob Hansen bryste sig med titler som tømrer, bygningskonstruktør, beskikket byggesagkyndig og energikonsulent. Man kan altså helt uden at tøve sige, at Jacob begær sig med en helt særlig viden, som gør ham til en særdeles alsidig, kompetent og meget dygtig fagmand.

Boligstand ApS holder til i Horsens og kører herfra til hele den sydlige del af Jylland. Når de jyske bolig- eller virksomhedsejere kontakter Boligstand ApS, kan de bide sig sikre på at blive mødt af en behagelig og pålidelig fagmand. Derudover roser kunderne især Boligstand ApS for hurtig responstid, fleksibilitet og effektiv eksekvering. Med årets Elite-Energikonsulent 2024 er man sikret energirådgivning og energimærkning, som er foretaget efter professionelle standarder af øverste skuffer, samtidig med at man får en sympatisk kundeservice i øjenhøjde.

Fantastisk hjælp

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Murer hos 3byggetilbud.dk

Murerfirmaet MI ApS

30 års erfaring og en stor passion for det gode murerværk, sikrer Murerfirmaet MI ApS titlen som 3byggetilbud.dks Elite-Murer 2024 – og dig en murerløsning i høj kvalitet. Murerfirmaet MI ApS er din garanti for et murerværk i særklasse, for alle løsninger, firmaets dygtige murere kreerer, udspringer af deres enorme faglige viden om murerfaget.

De dygtige murer hos Murerfirmaet MI ApS har stor erfaring og værner om deres arbejde – og har derfor helt styr på alle metoder, teknikker og tendenser indenfor murerfaget – samt mere til. For Murerfirmaet MI ApS mestrer nemlig også god kundeservice og alt, der hører hertil. Det er nemlig utrolig vigtigt for firmaets ansatte, at du føler sig set og hørt, samt får en løsning, der matcher lige præcis dine ønsker og behov. Forvent derfor, at du mødes af rare fagfolk, der lytter til dig, vejleder dig og holder den gode dialog fra start til slut. Og så kommer firmaets ansatte naturligvis til tiden og holder sig indenfor aftalte tidsramme.

Ja, Murerfirmaet MI ApS skinner igennem på både kvalitetsmurerløsninger og sublim kundeservice. Dette ses i den enormt flotte feedback, vi får ind, der består af en stjerneregn af femstjernede anmeldelser. Og derfor er det fuld fortjent, at Murerfirmaet MI ApS er vores Elite-Murer 2024.

Min varmeste anbefalinger. Lige fra kommunikation før, under og efter arbejdet til kvaliteten og tidsfristen – alt var 100% i orden. Vi fik hele vejen igennem en venlig, professionel og personlig behandling. Flot stykke arbejde. Tak:)

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Tømrer hos 3byggetilbud.dk

Bingers Byggeservice

Tømrerløsninger i så høj en kvalitet, at vi er oppe at ramme toppen af kvalitetsskalaen, gør Bingers Byggeservice Elite-Tømrer 2024 hos 3byggetilbud.dk. Faglig dygtighed og faglig stolthed baner vejen frem for Bingers Byggeservice, der leverer et solidt, ordentligt håndværk til alle kunder – og det resulterer naturligvis i stor tilfredshed blandt dem.

Bingers Byggeservice har mange års erfaring indenfor tømrerbranchen og mestrer alle grene indenfor faget. Det betyder, at uagtet om du har brug for hjælp til vinduesprojektet eller til at få lagt din nye træterrasse, får du et håndværk af særklasse hos Bingers Byggeservice. Alle løsninger emmer af høj kvalitet, for kvalitet er en kerneværdi, der danner grundlag for alt arbejde, de dygtige ansatte hos Bingers Byggeservice udfører.

Vejen til den gode løsning er en fælles rejse, for vejledning, sparring og en god dialog sikrer dig den tømrerløsning, du drømmer om. Forvent derfor, at kommunikationen er tiptop – ligesom resultaterne er det.

Kigger man på den feedback, vi modtager, står det soleklart, at Bingers Byggeservice er eminente til sit arbejde. Feedbacken består nemlig primært af femstjernede anmeldelser til 3byggetilbud.dks Elite-Tømrer 2024.

Fint arbejde, ordentlig, præcis og ordholdende

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Byggesagkyndig hos 3byggetilbud.dk

MP Byggesagkyndig ApS

Titlen som 3byggetilbud.dks Elite-Byggesagkyndig 2024 går fuld fortjent til MP Byggesagkyndig ApS, der excellerer indenfor sit felt. MP Byggesagkyndig ApS vælter sig i flot feedback, der vidner om den enorme værdi firmaets dygtige bygningskonstruktører og uddannede fageksperter skaber for kunder på hele Sjælland.

MP Byggesagkyndig ApS er specialister i byggetilsyn ved nybyggeri, byggeteknisk gennemgang ved køb af hus samt specialister i at få bugt med fugt og skimmel. Firmaet tager professionel hånd om dig og din bolig og sikrer dig solid, ordentlig hjælp uagtet om der er tale om et boligtjek, byggetilsyn eller vejledning ifm. fugt og skimmel i boligen. For firmaets ansatte er førsteprioritet at skabe værdi for kunderne gennem løsninger udført til punkt og prikke. Du er i trygge, professionelle hænder hos MP Byggesagkyndig ApS, hvis ansattes ekspertise sparer dig for bekymringer, fejl og mangler.

Du får i MP Byggesagkyndig ApS en pålidelig og professionel samarbejdspartner, der yder yderst kompetent ekspertisehjælp ved renoveringer og ombygninger, gennemgang af din bolig, skøn og syn samt tilbyder grundige byggetilsyn og køberrådgivning. Et hav af kunder har allerede haft stor nytte af MP Byggesagkyndig ApS – det ses i den flotte feedback, vi modtager på firmaet – og derfor er det yderst fortjent, at netop MP Byggesagkyndig ApS løber med titlen som 3byggetilbud.dks Elite-Byggesagkyndig 2024.

Grundigt udført arbejde. En statusrapport med alle de nødvendige detaljer og en behagelig oplevelse hvor de forklarede tingene grundigt og forståeligt. Tak!

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Kloakmester hos 3byggetilbud.dk

M. S. ANLÆGS- OG ENTREPRENØRSERVICE ApS

3byggetilbud.dks Elite-Kloakmester 2024 er M. S. ANLÆGS- OG ENTREPRENØRSERVICE ApS, der er ekspert i kloakarbejde. Det er anden gang, at M. S. ANLÆGS- OG ENTREPRENØRSERVICE ApS får den flotte titel, og igen i år er det hammerfortjent, at det lige præcis er M. S. ANLÆGS- OG ENTREPRENØRSERVICE ApS, der får titlen.

M. S. ANLÆGS- OG ENTREPRENØRSERVICE ApS leverer nemlig kloakløsninger af tårnhøj kvalitet – til kundernes store tilfredshed. Firmaets autoriserede kloakmestre løfter alle former for kloakarbejde, herunder kloakreparationer, højtryksrensning, TV-inspektion m.m. og uagtet arbejdets karakter, leverer de en løsning, der emmer af faglig ekspertise. For med mere end 30 års erfaring og mere end 12.000 kloakreparationer på CV’et er M. S. ANLÆGS- OG ENTREPRENØRSERVICE ApS i sandhed eksperter i kloakarbejde.

Men det stopper ikke her, for foruden forrygende kloakløsninger leverer M. S. ANLÆGS- OG ENTREPRENØRSERVICE ApS god, ordentlig kundeservice. En aftale er en aftale, og fordi kloakproblemer typisk kræver hurtig udrykning, går der sjældent mere end 24 timer, før M. S. ANLÆGS- OG ENTREPRENØRSERVICE ApS har besigtiget opgaven. Og mens arbejdet står på, holder M. S. ANLÆGS- OG ENTREPRENØRSERVICE ApS den gode dialog, så du er opdateret og føler dig tryg undervejs.

Med solide, kvalitetsrige kloakløsninger og et stort fokus på god kundeservice, skovler M. S. ANLÆGS- OG ENTREPRENØRSERVICE ApS flotte femstjernede anmeldelser ind, og den enormt flotte feedback, vi ser, sikrer firmaet titlen som 3byggetilbud.dks Elite-Kloakmester 2024.

Vi er meget glade for det kloakarbejde, som M.S. Anlægs- og Entreprenørservice har udført for os. Alt blev udført efter planen og til aftalte tidspunkt. Kommunikationen var god, og de var altid til at få fat på. Derudover anbefalede de nogle dygtige VVS’er, som de samarbejder med, der kunne hjælpe os med næste del af projektet i vores kælder.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Elektriker hos 3byggetilbud.dk

Andersen El & Energi

Sæt din lid til Andersen El & Energi og få sat ordentligt strøm til dine el-drømme. Vores Elite-Elektriker 2024, Andersen El & Energi, står klar til at sikre dig en sikker el-løsning, der bunder i faglig dygtighed. Og faglig dygtighed besidder Martin Sand, indehaver af Andersen El & Energi, i den grad. Om du har brug for hjælp til mindre eller større el-projekter, er Martin Sand på pletten, klar til at realisere dine el-drømme. Kvaliteten af arbejdet er altid i top – det sørger den dygtige elinstallatør nemlig for.

Martin Sand gør sig umage for, at alle kunder får en løsning af høj kvalitet – og mærker det personlige touch, som el-installatøren prioriterer. Kunden er nemlig altid i fokus hos Andersen El & Energi. Har du brug for hjælp til el-arbejdet er det Martin, du får i telefonen, og Martin, der dukker personligt op og klarer arbejdet til UG. Og har du brug for at få fat i ham om aftenen, er han blot en SMS væk.

Martin Sand har stor erfaring indenfor el-branchen og med sin autorisation i den ene hånd og sin bidetang i den anden, er elinstallatøren klar til at sikre dig en sublim el-løsning, der naturligvis imødekommer alle krav ift. sikkerhed, samt dine ønsker og behov. Et hav af femstjernede anmeldelser taler for sig selv – 3byggetilbud.dks Elite-Elektriker 2024 forstår sig virkelig på sit fag og på at sikre kunder de gode el-løsninger.

Yderst dygtige og behagelige elektrikere, som udførte deres opgave helt som aftalt. En varm anbefaling herfra!

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Håndværker & Elite-Specialist hos 3byggetilbud.dk

NORHS BYG ApS

Titlen som 3byggetilbud.dks Elite-Specialist 2024 går til NORHS BYG ApS, der er eksperter i totalrenoveringer af badeværelser. NORHS BYG ApS brillerer indenfor sit felt, og leverer løsninger i særklasse til kunder på hele Sjælland. Alle løsninger emmer af høj kvalitet, og det sikrer NORHS BYG ApS glade kunder på stribe – og den velfortjente titel som 3byggetilbud.dks Elite-Specialist 2024. Ydermere sikrer firmaets exceptionelt flotte løsninger NORHS BYG ApS den prestigefyldte titel som 3byggetilbud.dks Elite-Håndværker 2024.

Trænger dit gamle badeværelse til en kærlig hånd, kan du trygt lægge projektet i hænderne på NORHS BYG ApS, der er specialister i totalrenoveringer af badeværelser. NORHS BYG ApS vandt i 2023 titlen som 3byggetilbud.dks Elite-Murer for sit eminente murerarbejde, herunder særligt for deres arbejde på badeværelser. I år har vi derfor valgt at kåre de kyndige murere hos NORHS BYG ApS til titlen som 3byggetilbud.dks Elite-Specialister 2024, samt som 3byggetilbud.dks Elite-Håndværker 2024.

For NORHS BYG ApS leverer ikke kun specialist-løsninger af tårnhøj kvalitet, men tager utrolig godt hånd om kunden fra start til slut. Murerne har en professionel og seriøs tilgang til arbejdet og sørger for, at du er med på råds under byggeriet samt sørger for, at du føler dig set, hørt og tryg i processen. Alt i alt er NORHS BYG ApS alt dét, du drømmer om i en håndværker.

Ja, NORHS BYG ApS har stort fokus på kvalitet, kæler for den flotte finish, og har hele tiden øje for dine ønsker – og det gør en verden til forskel for det endelige resultat. Firmaets feedback afslører, at de erfarne murere hos NORHS BYG ApS mestrer deres håndværk, for der er femstjernede anmeldelser så langt øjet rækker. Det er derfor yderst velfortjent, at NORHS BYG ApS får titlen som 3byggetilbud.dks Elite-Specialist 2024 samt titlen som Elite-Håndværker 2024.

Rigtig god opstartsdialog med entreprenørerne.
God skriftlig aftale om hvad der var med og ikke med.
Hurtig og meget effektiv opstart med hurtig fremdrift med lange arbejdsdage.
Løbende klar kommunikation og adviseringer om kommende arbejdsdage.
Flot resultat, som forventet.

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk