Hellogarden I/S

Velkommen til Hellogarden I/S – din foretrukne partner indenfor anlægsbranchen og 3byggetilbud.dks Elite-Anlægsgartner 2024. Vi er eksperter i at skabe skønne grønne områder, så trænger din jord til en kærlighed, kan du trygt ringe til os. Vi står nemlig klar til at gøre din vision til virkelighed. Vi gør os i både grå og grønne belægninger, så uagtet om du har brug for en ny fliseterrasse eller en ny græsplæne, leverer vi et resultat i særklasse. Vi er dedikerede til at sikre dig lige den løsning, du går og drømmer om. Vi har kompetencerne til at varetage alle former for anlægsarbejde, både grå og grønne projekter, men vi brænder især for at anlægge helhedsløsninger. 

Vi tilbyder kvalitetsløsninger til privatkunder i Storkøbenhavn og omegn. 

Hellogarden I/S tilbyder:

 • Flisebelægning
 • Etablering af støttemure
 • Anlæg af græsplæner 
 • Helhedsløsninger indenfor etablering af udemiljøer
 • Etablering af regnbed
 • Faskiner
 • Opsætning af hegn 
 • Byg af skure, carporte og garager 
 • Træbeskæring og hækkeklipning
 • Etablering af flise- og træterrasser
 • Stålkanter (aka cortenstål) 

Du kan få en forsmag på vores arbejde i gallerierne nederst på siden. 

Kvalitet er kernen af vores arbejde 

Kvalitet er kernen af vores arbejde. Vi stræber altid efter at skabe løsninger af særklasse samt løsninger, der matcher dine drømme og behov. Vi er eksperter i især helhedsløsninger og gør brug af vores brede kompetencer indenfor grå og grøn belægning for at skabe de smukke, harmoniske havemiljøer, som du drømmer om. Men uagtet om det er hele løsningen eller et projekt i en mindre skala, du har brug for hjælp til, har Hellogarden I/S kompetencerne til at varetage arbejdet. Vi tilgår både gråt og grønt belægningsarbejde med samme store dedikation og professionelle faglighed.

Din tilfredshed er vores førsteprioritet 

Vores førsteprioritet er vores kunders tilfredshed. Vi vægter derfor højt, at der er en god dialog dig og os imellem, at lytte og vejlede dig, samt holde dig opdateret gennem hele processen, så du føler dig tryg og velinformereret. Vi garanterer altid, at vores projekter lever op til vores høje standarder og skaber glæde hos vores kunder.

Lad Hellogarden I/S realisere dine havedrømme! 

Hos Hellogarden I/S stræber vi altid efter at levere en løsning i særklasse, der matcher dine behov, så du kan nyde dit udeareal fuldt ud. Du kan kontakte os på 71 90 96 01 eller ved brug af kontaktknapperne her på siden.

Læs mere

Kontakt os her

Dirch Svenningsen
Dirch Svenningsen Indehaver
71 90 ** ** Vis nummer
71 90 96 01

Hellogarden I/S

Køgevej 91, Vallø

4600 Køge

CVR: 37418889

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Hellogarden I/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Opsætning af komposithegn 4600 Køge
1 uge siden
Lægning af sten og opsæt af havelåge 2670 Greve
1 uge siden
Anlæggelse af fliseterrasse 4100 Ringsted
1 uge siden
Lægning af fliser 4682 Tureby
1 uge siden
Renovering af have 2690 Karlslunde
2 uger siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
43 anmeldelser
google.com 4 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 28 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 11 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Det har fra start til slut været en god oplevelse. Og vi er Meget tilfredse med resultatet. Dirch er iøvrigt en meget venlig og behagelig person, så vi kan kun anbefale Hello Garden

Jens Johan Frandsen, 04 maj 2024

Nej jeg vil ikke

Pia Andersen, 02 maj 2024

.nej det vil jeg ikke. Det er 4 gange jeg skal anmelde det samme firma og det er meget unødvendigt

Pia Andersen, 02 maj 2024

Vi havde allerede anvendt Dirch og hans team til anlæggelse af baghaven til stor tilfredsstillelse, så valget på Hellogarden til af anlægge forhaven var naturligt.
Og vi blev ikke skuffet, arbe...

Vi havde allerede anvendt Dirch og hans team til anlæggelse af baghaven til stor tilfredsstillelse, så valget på Hellogarden til af anlægge forhaven var naturligt.
Og vi blev ikke skuffet, arbejdet blev udført som aftalt, til aftalt tid og pris, med stor kvalitet i alle aspekter fra chaussesten, fliser og rullegræs. Der var god kommunikation omkring datoer og leverancer, som blev overholdt til prikke - whats not to like!

Læs mere

Bo Holtemann, 26 apr. 2024

Lavede alt som aftalt

Lars Jensen, 21 mar. 2024

Fremragende arbejde udført af troværdig håndværker, der holdt alle aftaler og prisen. Hvis jeg skal have lavet noget igen, bliver det af ham.

Jørgen Breddam, 18 mar. 2024

Samarbejdsvilling imødekommende og tillidsfuld.

Pia Andersen, 15 mar. 2024

Virkelig sød og rar håndværker, som har været god til at komme med ideer og løsningsforslag, og samtidig lyttet til vores behov. Kommunikationen har været tip top og har været let at få fat på.
Arbejdet er udført rigtig pænt og hele processen er forløbet hurtigt.

Freja Alkalai Jensen, 15 mar. 2024

Alle aftaler blev holdt og arbejdet blev udført som vi ønskede det.
Hellogarden udviste stor fleksibilitet og var generelt behagelige og professionelle.

Jan Vetterstein, 15 mar. 2024

HelloGarden har hjulpet os med at lægge rullegræs og fliser diverse haveopgaver. Dirch er nem og rar at kommunikere med og der falder gerne gode råd af til haveholdningen - hvilket vi har sat me...

HelloGarden har hjulpet os med at lægge rullegræs og fliser diverse haveopgaver. Dirch er nem og rar at kommunikere med og der falder gerne gode råd af til haveholdningen - hvilket vi har sat meget pris på. Vi har kun oplevet Dirch som ærlig omkring tid og pris, og vi vil ikke tøve med at bede at bede Dirch om hjælp en anden gang.

Læs mere

Marie Thaysen, 14 mar. 2024

Our old fence was brought down in a storm. Hello Garden were quick to respond, give us a quote and fix the fence as agreed. The owner is a very pleasant person to interact with. And the workmanship has been fantastic! Highly recommend them.

Reuben Geoffrey Dayal, 14 mar. 2024

Jeg har fået efterisoleret mine skunke på 1 sal og er ganske godt tilfreds med resultatet.

Bjørn Henriksen Hartz, 02 feb. 2024

Dirch er en super behagelig håndværker der er mødestabil og bedst af det hele, skriver eller ringer hvis tingene ikke går som planlagt, hvilket jo kan ske. Tingene blev lavet vi er super tilfredse. Hans nummer er gemt til fremtidige håndværksopgaver som jeg ikke lige selv føler jeg kan lave.

Mathias Rosenaa, 10 jan. 2024

Anlægsgartner Svenningsen, Hellogarden I/S, har udført et yders professionelt arbejde. Haven fremtræder som ny med fliser, som passer godt ind i det eksisterende anlæg. Gartnerne, som udførte ...
Anlægsgartner Svenningsen, Hellogarden I/S, har udført et yders professionelt arbejde. Haven fremtræder som ny med fliser, som passer godt ind i det eksisterende anlæg. Gartnerne, som udførte arbejdet, var professionelle og meget disciplinerede. Jeg giver gerne min anbefalinger til firmaet til venner og bekendte.
Læs mere

Kristian L., 24 nov. 2023

Arbejdet er udført som aftalt, og vi oplever håndværker/virksomhed som både kompetent, troværdig og pligtopfyldende. Vi har været meget tilfredse med det udførte arbejde

Erik Callesen, 20 nov. 2023

Der er tale om mænd, som kan deres kram, og er venlige og smilende.
De har udført opgaven ganske som JEG ønsker det, - d.v.s. med de små finurligheder, som jeg gerne ville have lavet samtidig -...

Der er tale om mænd, som kan deres kram, og er venlige og smilende.
De har udført opgaven ganske som JEG ønsker det, - d.v.s. med de små finurligheder, som jeg gerne ville have lavet samtidig - så det var ikke bare en opgave med at grave ud og lægge fliser.
Jeg vil fortsætte med at bruge Jer, hvis der opstår flere projekter, og jeg har anbefalet Jer til venner og familie.
Tusind tak for en dejlig ny have, som jeg nu kan overskue at holde.

Læs mere

Ulla Mielby, 16 nov. 2023

Alt var bare i orden, fleksibel og god service

Carsten Gleerup, 14 nov. 2023

Kan klart anbefale Dirch/Hellogarden. Vurderede opgaven ved selvsyn, så der ikke var tvivl om opgavens omfang. Klar kommunikation omkring opgave, tidsplan og pris. Kommunikerede skriftligt vedrørende start tidspunkter og andet løbende. Opgaven udført som aftalt.

Bo Holtemann, 22 okt. 2023

God oplevelse af kompetent håndværker

Lone Frisk, 12 okt. 2023

God kommunikation
Opgaven løst efter aftale

Tim Moltzen, 09 okt. 2023

Vi har været rigtig glade for at have brugt HelloGarden til udførsel af vores haveprojekt. De har givet ærlig og professionel rådgivning hele vejen igennem, kommunikationen har været god, afta...

Vi har været rigtig glade for at have brugt HelloGarden til udførsel af vores haveprojekt. De har givet ærlig og professionel rådgivning hele vejen igennem, kommunikationen har været god, aftalerne er blevet overholdt og det udførte arbejde har været flot. Vi ved godt, hvor vi ringer hen, næste gang vi skal have lavet en anlægsopgave i eller omkring vores have.

Læs mere

Lisa Rønne, 08 okt. 2023

Effektivt og flot arbejde, altid udført til den aftalte pris og til top kvalitet. Stor anbefaling herfra.

Jesper Jøns Rømer, 16 maj 2023

Jeg kan varmt anbefale HelloGarden og Dirch! Arbejdet med lægning af rullegræs blev udført yderst professionelt og tilfredsstillende. Efterfølgende havde jeg nogle opfølgende spørgsmål, som ...
Jeg kan varmt anbefale HelloGarden og Dirch! Arbejdet med lægning af rullegræs blev udført yderst professionelt og tilfredsstillende. Efterfølgende havde jeg nogle opfølgende spørgsmål, som Dirch undersøgte for mig og derefter vendte retur på - det viser et højt serviceniveau og engagement overfor kunden.
Læs mere

Morten Olesen, 16 maj 2023

Fantastisk og hurtig service/udførelse Søde og friske medarbejdere

Michael S., 12 maj 2023

Jeg kan varmt anbefale Vallø. Dirch er proaktiv og kom endda forbi på besøg for at besigtige opgaven - selv om det ikke var en stor opgave.

Morten O., 21 apr. 2022

Et virkelig godt firma, de kom som aftalt. Fik oven i aftalen om klipning af mit fyrretræ, et tilbud om at rense mine havefliser. så nu er haven flot her til sommer. Kan stærkt anbefales.

Hanne O., 14 mar. 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Hellogarden I/S

Send en forespørgsel til Hellogarden I/S