MP Byggesagkyndig ApS

Søger du et dygtigt firma til at føre tilsyn med jeres nybyggeri, byggeteknisk gennemgang ved køb af nyt hus, eller undersøgelse af tag og facader samt skimmelsvamp i jeres bolig? Så skal du have fat i MP Byggesagkyndig ApS, som kan hjælpe dig til nogle af Danmarks skarpeste priser.

Hos MP Byggesagkyndig ApS har vi bygningskonstruktører og uddannede fageksperter med mange års erfaring, og vi hjælper mange nye kommende boligejere – med at sikre deres drømmehjem. Vi er flere ansatte i firmaet, som alle har erfaring og kompetencer fra byggebranchen. Fra vores base i Glostrup kan vi hjælpe dig på hele Sjælland – og også Øerne efter særlig aftale. 

Vi er specialister i: 

  • At få bugt med fugt og skimmelsvamp
  • Byggetilsyn ved nybyggeri 
  • Rådgivning ved køb af ejendom

Altid 100 procent tilfredse kunder

Hos MP Byggesagkyndig ApS lægger vi en stor ære i vores arbejde, og det afspejler sig også i vores flotte anmeldelser – det er nemlig utrolig vigtigt for os, at vores kunder altid er fuldt ud tilfredse gennem hele processen.

Allerede fra vi taler sammen første gang, vil du blive mødt af et meget venligt personale. Når vi er ude på opgaven, gør vi en dyd ud af at få besvaret alle dine spørgsmål og eventuelle bekymringer – det er nemlig vigtigt, at du er tryg, uanset om du er i gang med nybyggeri, har købt nyt hus, eller allerede er husejer. Du kan altid få fat på os, hvis du har opfølgende spørgsmål.

Kritisk for detaljen

Vi er utrolig omhyggelige og grundige, når vi fører tilsyn med byggeri eller gennemgår din bolig. Vi går op i enhver detalje og stiller os meget kritiske over for det byggetekniske – vi skal nemlig være sikre på, at din bolig er helt i orden.

Alle hos MP Byggesagkyndig ApS har selv bygget rigtig mange huse – og indehaveren af MP Byggesagkyndig ApS gør det stadig i andet firma – og ved, hvordan det skal gøres. Derfor er vi ekstra grundige, fordi vi ikke kun gennemgår boligen med øjne som byggesagkyndig, men også som fagtekniske eksperter. Der ses derfor ikke gennem fingrene med tingene, hvis de ikke er i orden.

Lad os tage en uforpligtende snak

Hvis vi lyder som det rette firma til netop din opgave, skal du ikke tøve med at kontakte os for en gratis og uforpligtende snak. Du er meget velkommen til at stille spørgsmål på forhånd, så du føler dig tryg ved at benytte os til din opgave. Hvis du ønsker det, lover vi et godt tilbud på din opgave. 

Vi glæder os til samarbejdet.

Læs mere

Kontakt os her

MP Byggesagkyndig Indehaver
48 80 ** ** Vis nummer
48 80 78 88

MP Byggesagkyndig ApS

Hindegade 6

1303 København

CVR: 42488062

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MP Byggesagkyndig ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Sagkyndig ifm. overtagelse og 1 års gennemgang 2670 Greve
1 uge siden
Besigtigelse af gavl 4450 Jyderup
1 uge siden
Byggesagkyndig til gennemgang af tag 4534 Hørve
2 uger siden
Bygningssagkyndig til gennemgang ifm. køb 4281 Gørlev
2 uger siden
Byggesagkyndig til gennemgang af tag 2980 Kokkedal
3 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
14 anmeldelser
google.com 1 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 13 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Grundigt udført arbejde. En statusrapport med alle de nødvendige detaljer og en behagelig oplevelse hvor de forklarede tingene grundigt og forståeligt. Tak!

Noah H., 04 sep. 2023

Fint firma med mine varmeste anbefalinger.

Anders S., 13 jun. 2023

Rimelig pris og meget kompetent byggesagkyndig.

Lise H., 23 jan. 2023

Dygtig og grundig byggesagkyndig! Vi har brugt Yunus fra MP Byggesagkyndig til gennemgang af vores rækkehus! Yunus var under gennemgang af boligen yderst grundig i sit arbejde. MP Byggesagkyndig kan varmt anbefales.

Emre Kandemir, 26 apr. 2022

Rigtig god gennemgang af vores nye hus og en meget fin rapport efterfølgende.

Mogens J., 11 nov. 2021

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du MP Byggesagkyndig ApS

Send en forespørgsel til MP Byggesagkyndig ApS