Få 3 tilbud

Senior Fullstack’er: Er du det næste medlem af vores A-team?

Deadline for ansøgning d. 15.07.2022

Stilling: Senior Fullstack’er

Type: Fuldtid

Lokation: København


Hey, håber du har en vidunderlig dag 👋🏻

Et par vigtige ting først: Ja, vi har fantastisk frokost, sundhedsordning, fredagsbar, løn, osv.

Hvem er du?

Du drives af din nysgerrighed og synes, at det er motiverende at få lov til at være med til at ændre status quo for en hel branche. Du er “hacker-typen”, der bliver ved indtil problemet er løst og du er en maskine, når du får lov til at holde 100% fokus. Samtidigt er du en teamplayer, der synes, at det er fedt at 2+2 kan give 5. Til sidst, så nyder du at sparre om en spritny teknologi henover en fredags-øl – og måske sammenstrikker du endda en hurtig prototype, bare fordi du ikke kan lade vær.

Dine skills

Du har 3+ års erfaring med udvikling af robuste systemer baseret på arkitektur der skalerer. Din faglige stolthed ses i strukturen på din kode og selvom du er “lidt nørdet”, så kan du stadig kommunikere omkring dit fag til folk som tror Java er en kaffebar. Du har 100% styr på object-oriented programming og måske har du endda erfaring med Java, men generelt er du ikke så “sprog-fikseret”. Du elsker backend, men forstår dig på frontend.

Dit næste job

Du kommer til at arbejde i “The Lab” hos Danmarks største formidler af byggeopgaver på et af Københavns fedeste kontorer lige ved Kgs. Nytorv. Du vil beskæftige dig med mange forskellige opgaver, systemer og teknologier, som du i øvrigt selv i høj grad vil have indflydelse på. Du bliver en nøgleperson i et lille voksende team af A-players (5 personer med dig), hvor faglig stolthed, nysgerrighed og balance er nogle af værdierne. Din arbejdsdag bliver meget fleksibel og der vil være team-rejser til eksempelvis Seattle, Aarhus og Norge, da vi både har strategiske partnere og kollegaer dér.

3bygge-hvad-for-noget?

Fokus, sammenhold og en ordentlig omgang flid har udmøntet sig i, at vi har skabt den største formidlingsplatform for byggeopgaver i Danmark. Vores mål er at digitalisere byggebranchen og gøre det lettere at få tilbud fra seriøse og dygtige håndværkere. Vi hjælper årligt mere end 70.000 danske boligejere med at finde den helt rigtige håndværker til netop deres projekt. Vi driver derudover også portalerne Energihjem.dk og Andelsportal.dk, og så blev vi fornyligt en del af Skandinaviens største medieaktør Schibsted, der blandt andre også ejer DBA.dk, Bilbasen og Mybanker.

Din timing er perfekt!

  • 3byggetilbud.dk er netop blevet opkøbt af Schibsted, som er den største medieaktør i Skandinavien. Det betyder, at vi er i vokseværk med særlig fokus på vores udviklingsafdeling.
  • Byggebranchen boomer! Vi oplever fortsat en historisk stor interesse i vores produkter fra både boligejere og håndværkere.
  • Vi har ambitiøse planer om at lancere nye innovative og super spændende produkter i 2022 og 2023 — and beyond 🚀
  • Vi er stadig et lille udviklingsteam på kun 4 personer. Hop med her på rumskibet imens vi letter!

Vores stack

Backend:

Java / Spring Framework

Python / FastAPI

Go / Gin

Data storage:

MySQL

Elastic

Redis

Infrastructure:

Google Cloud

Docker / Kubernetes

Frontend:

JavaScript, HTML, CSS

Vue.js / Nuxt.js

Opstart?

Vi er fleksible i forhold til hvornår du kan starte hos os, men vi håber, at du har mulighed for at begynde i august eller september. Jeg lover til gengæld, at vi er hurtige og agile i ansættelsesprocessen – så skyd os en mail med lidt info om dig, så samler jeg hurtigt op herfra.

💡 P.S. Jeg er nysgerrig om hvilke sites/blogs/youtube/personer som du følger og bliver klogere af?

Sådan søger du stillingen hos os

Send en ansøgning til jk@3byggetilbud.dk med en kort beskrivelse af dig selv og et par argumenter for, hvorfor du er den rette til jobbet.

Kontakt endelig CTO Johnny Krogsgaard på
tlf.: 2715 1775, hvis du har spørgsmål til oplæringen og hverdagen hos 3byggetilbud.dk.

placeholder

Mød dine kommende kollegaer i The LAB:

Potræt af Johnny Krogsgaard

CTO

Johnny Krogsgaard

jk@3byggetilbud.dk
Potræt af Malte Jespersen

Lead Developer

Malte Jespersen

malte@3byggetilbud.dk
Potræt af Anders Dahlenborg Nielsen

Digital Udvikler

Anders Dahlenborg Nielsen

an@3byggetilbud.dk
Potræt af Dan Bjævertoft

Design Director

Dan Bjævertoft

db@3byggetilbud.dk