Få 3 tilbud

Kommunikatør: Kan du male med ord, snedkerere en god tekst – og bruge din kommunikationsværktøjskasse som projektleder?

Deadline for ansøgning d. 01.10.2022

Stilling: Kommunikatør

Type: Fuldtid

Lokation: København


3byggetilbud.dk står over for nye, spændende opgaver, og derfor søger vi en kommunikatør. Din kerneopgave består i at producere tekster for vores samarbejdspartnere og artikler til vores magasiner, nyhedsbreve og tre hjemmesider: 3byggetilbud.dk, Energihjem.dk og Andelsportal.dk.

Samtidig kommer du til at indgå i en kommunikationsenhed, hvor du bliver tovholder på egne projekter, skal tænke strategisk kreativt og kan udtænke løsninger til os og vores samarbejdspartnere.

Hvem er du?

Du er ambitiøs. Du vil være den bedste til det, du gør. Det vil vi nemlig.

Du skriver godt. Dine evner ved et tastatur vil dagligt blive sat på prøve. Du kommer til at skrive både profiltekster til vores kunder, nyheder til vores hjemmesider, SoMe-post og pressemeddelelser i samarbejde med vores samarbejdspartnere.

Du værner om relationer. Det er helt essentielt, at du er god til at skabe relationer på kryds og tværs i organisationen, koncernen og hos vores mange samarbejdspartnere. Du kommer nemlig til at blive projektlederen, der får folk med på ideer og forslag, samtidig med at du sørger for, at samarbejdet er givende og motiverende for alle involverede.

Du har en uddannelse indenfor kommunikation. Du behøver ikke at have flere års erfaring på dit CV – måske er du endda nyuddannet? Men du har en relevant uddannelse indenfor kommunikation og medier, så du er i stand til at agere skribent på flere platforme.

Du projektleder med overblik og overskud. Du har styr på din kommunikationsværktøjskasse og bruger den, når der skal udvikles kreative løsninger for vores samarbejdspartnere. Samtidig tænker du holistisk og er ikke bange for at inddrage kollegaer og andre enheder, når vi skal i mål med nye projekter.

Du er rap i replikken. Du kommer til at arbejde tæt sammen med forskellige afdelinger i 3byggetilbud.dk og med vores håndværkere og samarbejdspartnere. Derfor forventer vi, at du er lyttende og opsøgende, når det kommer til at tale med folk i og uden for huset, og samtidig er klar til at formidle komplekst stof, så det er til at forstå.

Du samarbejder. Du kan godt lide at indgå i teams, der arbejder på tværs, og du begår dig godt i forskellige sammenhænge med mange forskellige samarbejdspartnere. Især kommer du til at indgå i tæt samarbejde med resten af kommunikationsenheden om produktion, research, design og deadlines.

Hvem er vi?

Hos 3byggetilbud.dk A/S sidder vi i dag mere end 60 medarbejdere på vores kontor i København K og har også en afdeling i Aarhus. Vi er en del af den nordiske virksomhed Schibsted, som i Danmark også står bag DBABilbasen, Mybanker og Lendo.

Hos 3byggetilbud.dk A/S er vi en virksomhed med fokus på personlig udvikling og fælles målsætninger, og så er vi rigtig gode til at holde sociale arrangementer.

Boldspil, der kan spilles på et kontor, elsker vi lige så højt, som vi elsker fredagsplaylister, fyraftensøl og kage.

Din arbejdsdag i kommunikationsafdelingen

Hos 3byggetilbud.dk lever vi af at formidle byggeopgaver til håndværkere i hele landet. Det gør vi via vores hjemmesider 3byggetilbud.dk, Andelsportal.dk og Energihjem.dk samt vores magasin AndelsboligNyt. Du bliver en del af kommunikationsafdelingen, hvor vi sidder 5-6 medarbejdere og arbejder tæt sammen om både tekstproduktion, sociale medier, hjemmesider til vores samarbejdspartnere, research, nyhedsbreve, pressemeddelelser, film, annoncer og idéudvikling.

De praktiske detaljer

Da der er tale om en fuldtidsstilling, som vi håber du kan påbegynde i løbet af oktober 2022. Du får fast plads i udviklings- og kommunikationsafdelingen på vores hovedkontor på Antonigade i København. Vil du have pladsen, skal du sende en jobansøgning til hr@3byggetilbud.dk mærket “Kommunikatør” så snart som muligt og senest 1.10.2022.

Hvis du er nysgerrig, kan du ringe til kommunikationschef Maria Carlsen på 2674 0636 og få mere at vide om jobbet og hverdagen hos 3byggetilbud.dk.

Persondatapolitik

placeholder

Er du nysgerrig på vores arbejdskultur, og hvad det reelt vil sige at arbejde hos 3byggetilbud.dk?


Mød nogle af dine kommende kollegaer:

Kommunikation og udvikling

Potræt af Anders Dahlenborg Nielsen

Digital Developer

Anders Dahlenborg Nielsen

an@3byggetilbud.dk
Potræt af Dan Bjævertoft

Design Director

Dan Bjævertoft

db@3byggetilbud.dk
Potræt af Nicole Mikkelsen

Kommunikation

Nicole Mikkelsen

nvm@3byggetilbud.dk
Potræt af Eik Franksdottir Mikkelsen

Digital Designer

Eik Franksdottir Mikkelsen

eik@3byggetilbud.dk
Potræt af Malte Jespersen

Lead Developer

Malte Jespersen

malte@3byggetilbud.dk
Potræt af Nynne Groth Hallander

Projektleder i kommunikation

Nynne Groth Hallander

npg@3byggetilbud.dk
Potræt af Pernille Svalebæk

Lead Graphic Designer

Pernille Svalebæk

ps@3byggetilbud.dk
Potræt af Jacob Vedersø

Senior Software Developer

Jacob Vedersø

jvs@3byggetilbud.dk
Potræt af Maria Carlsen

Kommunikatonschef

Maria Carlsen

mac@3byggetilbud.dk
Potræt af Anton Egholm

Kommunikation

Anton Egholm

ant@3byggetilbud.dk
Potræt af Johnny Krogsgaard

CTO

Johnny Krogsgaard

jk@3byggetilbud.dk

Hverdagen i tal hos 3byggetilbud.dk

Antal medarbejdere
Mænd og kvinder og alder
Lokation og anciennitet
Gennemsnitsuge
Vi drikker
Gennemsnitsuge: musik og bold
1 årlig firmatur

Se flere ledige stillinger

Vi har også andre åbne stillinger hos 3byggetilbud.dk, som du måske også er interesseret i?