Hvordan gør jeg krav på entreprisegaranti?

Hvordan gør jeg krav på entreprisegaranti?

Er der mod forventning gået noget galt på en opgave, så kan du gøre krav på entreprisegaranti. Vi har lavet en guide til, hvordan du skal gribe en klagesag med entreprisegaranti an. Her finder du gode råd og vejledning til din klagesag, hvis der skulle være fejl og mangler på arbejdet, eller hvis firmaet er gået konkurs.

Sådan reklamerer du
Er der fejl eller mangler på det udførte arbejde anbefaler vi, at du først tager kontakt til den pågældende håndværker for at se om I kan lave en aftale om, at håndværkeren en sidste gang skal besigtige de fejl og mangler, der er ved arbejdet. Kan I ikke finde en løsning, så skal du reklamere skriftligt til håndværkeren via en mail eller et anbefalet brev. Du skal ligeledes sende en kopi af reklamationen til 3byggetilbud.dk på mail: garanti@3byggetilbud.dk og oplyse dit garantinummer.

Du kan kontakte klagenævnet, hvis du og håndværkeren ikke kan løse problemstillingen selv. Klager du som privat person skal du indgive din klage til Byggeriets Ankenævn eller Håndværkets Ankenævn. Det gør du via et klageskema på deres hjemmeside. Efterlever håndværkeren ikke dommen, så skal du sende dommen til 3byggetilbud.dk, der med entreprisegaranti enten udbetaler kompensationen eller betaler for, at en anden håndværker udbedrer sagen.

 

Entreprisegaranti

Du kan læse meget mere om entreprisegaranti fra 3byggetilbud.dk her.

Sidst opdateret: 04/06-2018 - 08:07

Tilbage til oversigten

Var svaret hjælpsomt?

Ja Nej

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan finde oplysningerne til højre i denne boks. Vi ser frem til at hjælpe dig.