WEIBEL INSTALLATION A/S

4.5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

WEIBEL INSTALLATION A/S

Weibel Installation A/S

Weibel Installation udfører alle former for opgaver inden for elektriske løsninger til både private og erhverv. Det kan både være større opgaver i boligselskaber eller virksomheder til mindre opgaver i den enkelte bolig, og alt lige fra reparation og etablering af diverse elinstallationer til tele- og datainstallationer. Vi er beliggende i Søborg og servicerer Københavnsområdet og resten af Sjælland. 

Lige siden vores begyndelse i 1998 har vi haft fokus på optimal kundepleje og udførelse af et el-arbejde af højeste håndværksmæssige kvalitet. Vi arbejder ud fra vores kerneværdier, som i sidste ende skal give dig den bedste løsning. Alle i virksomheden afspejler vores værdigrundlag og visioner, så du får et resultat efter netop dine ønsker og behov.  

Kunden er i fokus

Ved at imødekomme kundens behov og skabe en åben dialog omkring det, skabes  de bedste rammer for et godt resultat. Vi guider dig igennem hele processen og sætter en ære i at levere høj kvalitet inden for den aftalte konkurrencedygtige pris og tidsperiode.

Alle projekter og opgaver bliver personlige for os, fordi vi elsker, hvad vi laver. Vi giver dig en oplevelse, en optimal løsning for alle parter samt muligheden for en lysere løsning. 

Du kan altid kontakte os på 28193947 eller på kl@weibel-inst.dk, hvor vi vil give gode råd eller et uforpligtende tilbud til din kommende elektriske løsning. 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Dørtelefonanlæg
Videoovervågning
Elarbejde
Varmepumper (luft-vand)
Låsesmede
Varmepumper (luft-luft)
El-installatører, Aut.
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2018
Ambassadør 2019
Ambassadør 2017
Kontakt os her
Kim Søgaard Lassen Partner
28 19 ** **
kl@***.dk
WEIBEL INSTALLATION A/S Transformervej 29 2860 Søborg
CVR: 21409006
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver WEIBEL INSTALLATION A/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du WEIBEL INSTALLATION A/S
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu