Alfredsen ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Alfredsen ApS

Alfredsen ApS

Siden 2015 har Alfredsen ApS serviceret store dele af Jylland med ventilations- og varmeanlæg. Ingen opgave er for lille til for os. Vi tager os af alle dine ventilationsopgaver og kører gerne de ekstra kilometer, så du får løst din byggeopgave. 

Flere fagmænd med 25 års erfaring

Firmaet består af forskellige fagmænd fra murere, til tømrere og mekanikere. Vi har samlet det bedste fra de fleste faggrupper, hvilket giver os et bredt spektrum af kompetencer. De faggrupper, som ikke er en del af Alfredsen ApS, har vi som faste samarbejdspartnere. Vores medarbejdere har over 25 års erfaring med ventilations- og varmepumpeopgaver.  

Punktlighed – du kan regne med Alfredsen ApS

Vi sætter en ære i at overholde vores aftaler. Vi kommer altid til tiden og er punktlige, både i forhold til mødetid, arbejdsproces og deadlines. Som kunde, kan du stole på, at en aftale er en aftale. Det gælder også i forhold til prisen. Den fastsætter vi inden arbejdet udføres og sender også altid et skema ud til kunden, så du kan følge nøjagtigt med i arbejdsprocessen og få et godt overblik.

Vi guider dig til de rigtige løsninger

Hos Alfredsen ApS forhandler vi flere ventilationsløsninger til boligen, kontoret eller institutionen. Vores personale står altid klar til at guide og vejlede dig. Med mange års erfaring fra ventilationsbranchen kan vi hjælpe dig med både ventilationsanlæg og ventilationsmontage. Vi forhandler også varmepumper, friskluft-armaturer og varmevekslere. På vores hjemmeside kan du se nogle af de produkter vi forhandler, og du kan finde datablade og mere info om de forskellige komponenter.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for et godt råd eller et uforpligtende tilbud. Fang os på enten tlf: 60 77 22 01 eller benyt kontakt-knapperne her på siden.  

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Zibi Powonzka
Zibi Powonzka Indehaver
60 77 ** **
[email protected]***.nu
Alfredsen ApS Stentoften 24 7100 Vejle
CVR: 40538011
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Alfredsen ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Alfredsen ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu