Tues Totalbyg ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Tues Totalbyg ApS

Tues Totalbyg

Hos Tues Totalbyg er vi især specialister i tagudskiftninger og isolering, men løser alle former for tømreropgaver, store som små. Hvad enten det drejer sig om en ny skillevæg eller en hulmursisolering, så står vi klar til at hjælpe. Vi er beliggende i Bramming, men udfører opgaver i hele det gamle Ribe Amt for både private, erhverv og boligforeninger.

Disse opgavetyper er vi behjælpelige med:
  • Loft- og hulmursisolering
  • Tagudskiftninger
  • Nybyg
  • Lofter og skillevægge
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • termografering
  • Diverse tømreropgaver

Opgaven skal udføres, som var det i vores eget hjem

Vi er et ansvarsbevidst byggefirma, der varetager enhver opgave, som skulle den laves i vores eget hjem. Det betyder også, at vi altid sørger for, der er pænt og nydeligt, når vi forlader en byggeopgave. Det er ganske enkelt god skik at rydde op efter sig selv. Hos Tues Totalbyg arbejder vi også med en stor grundighed og omhu. Derfor er en byggeopgave først færdig, når både vi og bygherre er tilfredse med det endelige resultat.

Ærlighed danner grobund for det bedste samarbejde

Troværdighed er en stor del af vores identitet i Tues Totalbyg og for os er troværdighed lig med ærlighed. Derfor kan I altid forvente en ærlig holdning til, hvordan opgaven skal løses. Vores 18 års erfaring har lært os, at ærlighed danner grobund for det bedste samarbejde, da retningslinjerne for byggeopgaven er forventningsafstemt, allerede inden processen går i gang. På den måde har alle parter et godt overblik over forløbet. Det tror vi på giver de bedste resultater, som betaler sig på den lange bane. Vi underminerer nemlig ikke vigtigheden ved mund-til-mund markedsføringen og tilfredse kunder.

Hvis I har brug for en dygtig og ærlig tømrersvend, der er specialist i tagudskiftninger og isolering, så klik på kontakt-knappen øverst. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og et godt råd med på vejen.
Kontakt os her
Morten Tue Nielsen Indehaver
71 90 ** **
[email protected]***.dk
Tues Totalbyg ApS Stejlgårdsparken 152 6740 Bramming
CVR: 39443554
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Tues Totalbyg ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu