Total Skimmelrens

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Total Skimmelrens

Total Skimmelrens

Du får en meget ren og lugtfri bolig når du vælger Total Skimmelrens. Vi har nemlig over 20 års erfaring med at udbrede fugt, råd og skimmelsvamp i boligen. 

Lugtsanering eller fjernelse af skimmelsvamp

Der kan være mange grunde til, at din bolig pludselig begynder at lugte af gammel kælder. Men med os på opgaven er du ikke langt fra at få lugten udryddet. Vi tager ud og besigtiger din bolig og finder årsagen til lugten.

Du kan også være i den situation, at du har købt en bolig fra en tidligere ryger. Her har vi en ganske effektiv ozonbehandling, som med garanti vil udrydde alt røglugt i lejligheden. Maskinerne som vi bruger til at fjerne lugten i din lejlighed, kan du også leje af os. Du kan også kontakte os, hvis du ønsker en komplet afvaskning af din bolig med lugtnedbrydende kemikalier.

Vi har døgnvagt og weekendbemanding på hele Sjælland, og vi kører ud til:

  • Fjernelse af skimmelsvamp og væggelus
  • Måling af fugt
  • Prøvetagning for skimmel
  • Social rengøring (hjælp til udsatte borgere)
  • Vandskader og affugtning
  • Sod og brandskader

Vandskader og affugtning klarer vi også

Er skaden sket, skal du ikke fortvivle. Vi har et helt arsenal af affugtere, som vi er klar til at køre i stilling. Det kan være, at boligforeningens kælder er ramt af tung regn, og det hele sejler eller der er sket fugtskade i lejligheden grundet et sprængt vandrør hos overboen. Her er vi de rigtige fagmænd til opgaven. Vi tager en fornuftig dialog og rykker gerne ud døgnet rundt samt i weekenderne.

Vi har flere gange hjulpet boligforeninger, og er gode til at tage dialogen med foreningen, så alle bliver hørt og forskellige ønsker imødekommes.

Med os er du sikker på at være i trygge hænder. Vores motto er, at vi rykker hurtigt ud til en fair pris, så hvad end din opgave eller lille eller stor, kan du regne med professionelle løsninger, der er til at betale.

Kontakt os i dag på tlf.: 70129090 eller brug kontakt knapperne.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Total Skimmelrens
70 12 ** **
[email protected]***.dk
Total Skimmelrens Skolegade 12 4100 Ringsted
CVR: 25054032
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Total Skimmelrens senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Total Skimmelrens
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu