Tonning Service

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Tonning Service

Tonning Service

- Kvalitet og service samlet ét sted

Hos Tonning Service har vi mange års erfaring med at skabe sunde og holdbare indeklimaer i både private hjem, erhvervsejendomme og boligforeninger. Vi varetager nemlig alt fra skimmelskader til fremtidig forebyggelse og renovering. Vores medarbejdere hos Tonning Service udfører opgaver på hele Sjælland og får bugt med fugten, uanset omfanget af skaden.


Hos Tonning Service tilbyder vi:
  • Bekæmpelse af fugtskader
  • Forbedring af indeklima
  • Renovering og forebyggelse af fugtskader
  • Nedrivning
  • Reetablering af ejendomme

Sublim service er en selvfølge – og så koster det ikke ekstra

Hos Tonning Service har vores medarbejdere altid service-hatten på. Det er nemlig alfa og omega for os, at vores kunder kan få svar på deres spørgsmål, så vi sammen har det fornødne overblik. Derfor er vi altid informative og vejledende, når vi besigtiger en opgave, uanset om den er stor eller lille. I bund og grund handler det om, at I skal stole på, at vi hos Tonning Service leverer langtidsholdbare løsninger, så I får et optimalt indeklima i jeres ejendom. Derfor kan I altid forvente, at vi møder til tiden og er færdige til tiden. En aftale er nemlig en aftale, og dem sørger vi at overholde.

Tårnhøj kvalitet gennem hele processen

Vi er ikke blege for at tage ekspertrollen på os. Derfor tager vi jer også glædeligt i hånden gennem hele processen, hvis det ønskes. Vores faste samarbejdspartnere gennem mange år giver os muligheden for at løfte store entrepriser for især boligforeninger, som vi har god erfaring med. Fælles for alle opgaver er, at kvaliteten altid er i top. Vores faglige stolthed tillader simpelthen ikke halve løsninger. På den baggrund er vi blandt andet også, som de eneste i Danmark, særligt certificerede i indeksering og tilbyder derfor 25 års garanti på vores indekseringsydelser. Det tror vi på, skaber grobund for en fornuftig gensidig tillid mellem os som leverandører og jer som kunder.

Hvis I har brug for en ansvarsbevidst og mødestabil fugtspecialist, så klik på kontakt-knappen her på siden. Vi giver altid gerne et godt råd og et uforpligtende tilbud med på vejen.
Vi udfører opgaver i brancherne:
Totalentrepriser
Fugtskader
Skimmelsvamp
Kontakt os her
Emil Tonning Indehaver
53 54 ** **
emil@***.dk
Tonning Service Lokesvej 3 4300 Holbæk
CVR: 38649566
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Tonning Service senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Tonning Service
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

Tonning Service har blandt andet udført opgaver for

Boligforening - Skimmelsvamp København N
Boligforening - Vandskade København