Tømrerfirmaet Schæffer V/Kasper Schæffer Hvid

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Tømrerfirmaet Schæffer V/Kasper Schæffer Hvid

Tømrerfirmaet Schæffer V/ Kasper Schæffer Hvid

– Din professionelle tømrer i Nordsjælland

I Tømrerfirmaet Schæffer udfører jeg, Kasper Schæffer Hvid, alle slags tømrerløsningerne til boligen. Med kunden i centrum kører jeg ud til tømrerprojekter i hele Nordsjælland - og jeg er også klar til at hjælpe dig med:

  • Indendørs renoveringsprojekter
  • Træterrasser
  • Tilbygninger
  • Reparationsopgaver

Jeg er selvfølgelig også klar med en masse gode råd og vejledning, hvis du er i startsfasen og ønsker faglig rådgivning til dine bygge- eller renoveringsdrømme.

God service er en selvfølge

Er Tømrerfirmaet Schæffer på opgaven er du garanteret en god og personlig dialog fra start til slut. Jeg værner nemlig om den gode kundeservice, og derfor afslutter jeg også først en opgave, når du er fuldt ud tilfreds med arbejdet. Jeg kommer selvfølgelig også til den aftalte tid og rydder op, når projektet er afsluttet.

Den bedste kvalitet - hver gang!

Som tømrermester er hænderne naturligvis skruet ordentligt på. Faktisk så godt, at jeg kun efterlader resultater af den bedste kvalitet, som både du og jeg stolt kan vise frem. Skal jeg også svinge værktøjskassen forbi dig til en uforpligtende snak om dit næste tømrerprojekt? Så tryk på kontakt-knapperne her på siden. Er du mere til telefoniskkontakt, så tøv ikke med at ringe til mig på tlf.: 2984 8181. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Kasper Schæffer Hvid Direktør og tømrermester
29 84 ** **
[email protected]***.com
Tømrerfirmaet Schæffer V/Kasper Schæffer Hvid Dannevang 174A 3480 Fredensborg
CVR: 39485095
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Tømrerfirmaet Schæffer V/Kasper Schæffer Hvid senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Tømrerfirmaet Schæffer V/Kasper Schæffer Hvid
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu