Strandgaard Tømrerfirma ApS

Strandgaard Tømrerfirma ApS er din troværdige tømrer i Nordsjælland og Københavnsområdet. Jeg udfører alt inden for tømrerfaget og klarer også totalentrepriser. Ring eller skriv for et godt tilbud.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Strandgaard Tømrerfirma ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Strandgaard Tømrerfirma ApS

Med fokus på godt håndværk og en god kundedialog startede jeg mit tømrerfirma tilbage i 2018. Her hjælper jeg både private boligejere og erhverv godt i mål med tømreropgaver, store som små. Mit navn er Stephan Strandgaard og jeg er en uddannet tømrer med hænderne skruet ordentligt på. Du er derfor garanteret professionelle løsninger med en flot finish, når Strandgaard Tømrerfirma ApS er på sagen.

Dækker hele Nordsjælland og København

Et tømrerprojekt starter altid med en god kundedialog. Her finder vi frem til den løsning, der passer til din bolig og dit behov. For mig er det nemlig vigtigt, at kunden inddrages i processen, så resultatet bliver præcist som ønsket. Jeg kører ud på opgaver i hele Nordsjælland samt i København - og jeg er også klar til at hjælpe dig!

Hos Strandgaard Tømrerfirma ApS får du:

  • Professionelt tømrerarbejde
  • Tagentrepriser af højeste kvalitet 
  • Faglig rådgivning
  • Service med et smil
  • Punktlighed og faste aftaler
  • Konkurrencedygtige priser

Skal jeg også hjælpe dig? Kontakt mig i dag, så vender jeg hurtigt retur med et uforpligtende tilbud på din næste tømreropgave. Du kan trykke på 'kontakt-knapperne' her på siden eller ringe direkte til mig på tlf.: 4231 2454.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Strandgaard Tømrerfirma ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Strandgaard Tømrerfirma ApS

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne Strandgaard Tømrerfirma ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?