Stråtækker V/Jacob Enemark

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Stråtækker V/Jacob Enemark

Stråtækker V / Jacob Enemark

- Stråtækker med respekt for dansk håndværk og kvalitet

Jeg startede firmaet Stråtækker V / Jacob Enemark med et ønske om altid at levere stråtage og tækkerarbejde med afsæt i dansk håndværk af den højeste kvalitet. Jeg har også specialiseret mig i brandsikring, så jeg kan levere en samlet løsning til dig og dit tag, hvad end det er på en hovedbygning, tilbygning eller i forbindelse med nybyg.

Stråtækker V / Jacob Enemark tilbyder blandt andet:

  • Nyt stråtag
  • Brandsikring
  • Mosfjerning
  • Rygninger
  • Reparationer
  • Professionel rådgivning med afsæt i dine ønsker og behov

Jeg startede mit firma i Sønderjylland, men dækker i dag hele Trekantsområdet, hvor jeg hjælper både private boligejere, landbrug og erhversdrivende trygt i mål med deres tagdrømme.

Investering i et stråtag betaler sig

Selvom de fleste forbinder stråtage med boligerne fra gamle, klassiske film, så er stråtage langt fra gået af mode. Stråtage er nemlig en solid tagkonstruktion, som både bidrager til et sundt indeklima og et æstetisk ydre. Det gode indeklima fremgår også af varmeforbruget, da det medfører gode besparelser på varmeregningen.

Stråtage er ikke kun den solide løsning for dig og din bolig. Den er også miljøvenlig og energirigtig. Hos Stråtækker V / Jacob Enemark bruger vi nemlig organisk materiale af den højeste kvalitet, som holder mange år ud i fremtiden.

Tilfredse kunder er det vigtigste

Stråtækker V / Jacob Enemark møder altid kunden med respekt. Det er dit hjem, jeg arbejder i og derfor gør jeg en dyd ud af en fleksibel service, som passer til din hverdag. Ligeledes tager jeg altid afsæt i dine ønsker og behov, så vi i fællesskab kan få sat rammerne for dit projekt. Da stråtaget kan formgives på mange måder, kan vi nemlig finde den løsning, som passer dig og dit hjem bedst.

Ønsker du at vide mere om fordelene ved et stråtag, eller søger du et uforpligtende tilbud på en tækkeropgave, lille som stor, så kontakt mig i dag. Tryk på kontakt-knappen her på siden eller ring til os direkte på tlf.: 308 26470, så vender jeg hurtigt retur.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Jacob Enemark
Jacob Enemark Indehaver
30 82 ** **
straataekkerenemark@***.com
Stråtækker V/Jacob Enemark Ørvigvej 96, 6040 Egtved
CVR: 35938370
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Stråtækker V/Jacob Enemark senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du Stråtækker V/Jacob Enemark
Klar til at fortælle os mere om din opgave, og få et uforpligtende tilbud på?
Referencer

Stråtækker V/Jacob Enemark har blandt andet udført opgaver for

Sneum kirke Sneum