Stråtækker V/Jacob Enemark

Jeg har startet mit virke som tækkemand op i Sønderjylland, men dækker glædeligt hele Trekantsområdet. Jeg påtager mig enhver opgave på taget, så som reparationer, kviste, rygninger og fjernelse af mos. Du får kvalitet og god kundeservice, når jeg er på sagen. Ring for et godt tilbud.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Stråtækker V/Jacob Enemark

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Stråtækker V / Jacob Enemark

- Stråtækker med respekt for dansk håndværk og kvalitet

Jeg startede firmaet Stråtækker V / Jacob Enemark med et ønske om altid at levere stråtage og tækkerarbejde med afsæt i dansk håndværk af den højeste kvalitet. Jeg har også specialiseret mig i brandsikring, så jeg kan levere en samlet løsning til dig og dit tag, hvad end det er på en hovedbygning, tilbygning eller i forbindelse med nybyg.

Stråtækker V / Jacob Enemark tilbyder blandt andet:

  • Nyt stråtag
  • Brandsikring
  • Mosfjerning
  • Rygninger
  • Reparationer
  • Professionel rådgivning med afsæt i dine ønsker og behov

Jeg startede mit firma i Sønderjylland, men dækker i dag hele Trekantsområdet, hvor jeg hjælper både private boligejere, landbrug og erhversdrivende trygt i mål med deres tagdrømme.

Investering i et stråtag betaler sig

Selvom de fleste forbinder stråtage med boligerne fra gamle, klassiske film, så er stråtage langt fra gået af mode. Stråtage er nemlig en solid tagkonstruktion, som både bidrager til et sundt indeklima og et æstetisk ydre. Det gode indeklima fremgår også af varmeforbruget, da det medfører gode besparelser på varmeregningen.

Stråtage er ikke kun den solide løsning for dig og din bolig. Den er også miljøvenlig og energirigtig. Hos Stråtækker V / Jacob Enemark bruger vi nemlig organisk materiale af den højeste kvalitet, som holder mange år ud i fremtiden.

Tilfredse kunder er det vigtigste

Stråtækker V / Jacob Enemark møder altid kunden med respekt. Det er dit hjem, jeg arbejder i og derfor gør jeg en dyd ud af en fleksibel service, som passer til din hverdag. Ligeledes tager jeg altid afsæt i dine ønsker og behov, så vi i fællesskab kan få sat rammerne for dit projekt. Da stråtaget kan formgives på mange måder, kan vi nemlig finde den løsning, som passer dig og dit hjem bedst.

Ønsker du at vide mere om fordelene ved et stråtag, eller søger du et uforpligtende tilbud på en tækkeropgave, lille som stor, så kontakt mig i dag. Tryk på kontakt-knappen her på siden eller ring til os direkte på tlf.: 308 26470, så vender jeg hurtigt retur.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

GarantiGaranti

Referencer

Stråtækker V/Jacob Enemark har blandt andet udført opgaver for:

  • Sneum kirke
    Sneum
Kontakt Stråtækker V/Jacob Enemark for et uforpligtende tilbud

Her finder du Stråtækker V/Jacob Enemark

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Stråtækker V/Jacob Enemark

Jeg har startet mit virke som tækkemand op i Sønderjylland, men dækker glædeligt hele Trekantsområdet. Jeg påtager mig enhver opgave på taget, så som reparationer, kviste, rygninger og fjernelse af mos. Du får kvalitet og god kundeservice, når jeg er på sagen. Ring for et godt tilbud.

Hovedkontor

Ørvigvej 96,
6040 Egtved

CVR: 35938370

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen