SKL Bolig ApS

4.9 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

SKL Bolig ApS

SKL Bolig

Hos SKL Bolig udføres både kloakarbejde, jord- og belægningsarbejde og betonarbejde. Firmaet er ejet og drevet af Stig Kanstrup Larsen, som er uddannet bygningsstruktør og kloakmester med 12 års erhvervserfaring i bagagen. SKL Bolig har adresse i Vodskov og Stig servicerer både private, erhverv og boligforeninger i Nordjylland.

Kompetencerne spænder bredt

Hos SKL Bolig kan Stig Kanstrup Larsen løfte mange af de opgaver, du har behov for hjælp til. Som autoriseret kloakmester vil Stig Kanstrup Larsen først og fremmest kunne håndtere enhver form for kloakarbejde. Stig er ydermere certificeret rottespærremontør og kan derfor effektivt hjælpe dig af med de ubudne gæster. Som en del af Byggeriets Kvalitetskontrol, er SKL Bolig også certificeret som kontrolinstans for kloak. Udover kloakarbejdet udfører SKL Bolig også entreprenørarbejde. Hvad end du måtte have behov for hjælp til støbning af et fundament eller etablering af en trappe, kan SKL Bolig følge dig til dørs. Firmaet samarbejder også med både murere og VVS’ere, så der er således rigelig mulighed for at få hjælp til den opgave.

SKL Bolig holder altid aftalen

Det første skridt på vejen mod tilfredse kunder er ved altid at overholde aftalen, der indgås med kunden. SKL Bolig ser det som en forpligtelse både at overholde tid og pris. Den bedste måde at sikre sig, at det sker efter hensigten er, ifølge Stig Kanstrup Larsen, gennem dialog med kunden. SKL Bolig giver sig altid tid til at snakke med kunden. Her får kunden mulighed for at lufte sine bekymringer, udfordringer og opgavens omfang. Selve byggeprocessen påbegyndes nemlig først, når SKL Bolig er kommet ordentligt gennem kundens behov og forventninger.

Står du derfor foran et byggeprojekt, så klik på kontakt-knappen for at få en indledende samtale med SKL Bolig om, hvordan netop din opgave kan håndteres.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2018
Kontakt os her
Stig Kanstrup Larsen
Stig Kanstrup Larsen indehaver
40 41 ** **
[email protected]***.com
SKL Bolig ApS Plovhusene 7 D 9310 Vodskov
CVR: 34484872
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver SKL Bolig ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du SKL Bolig ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu