Roesgaard Byg

Roesgaard Byg udfører alt inden for tømrerbranchen med faglærte danske medarbejdere. Vi er specialister inden for totalentrepriser, renovering, tagentrepriser og førende inden for stålhaller. Nøgleordene er kvalitet til konkurrencedygtige priser og tryghed.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Roesgaard Byg

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Roesgaard Byg

Hos Roesgaard Byg udfører vi alt indenfor byggeri, lige fra opførsel af haller til tagrenovering og traditionelle tømreropgaver. Med mange års erfaring i bagagen og kvalitet i højsædet – kan du regne med os, og vores løsninger! Vi er specialister i stålarbejde samt halbyggerier i alle former og størrelser. Derudover har vi tømrerfærdigheder på topniveau, og kan derfor hjælpe med alle slags tømreropgaver - store som små. Hos Roesgaard Byg er vi blandt andet eksperter i:

 • Halbyggerier
 • Stålløsninger
 • Nyt tag og tagrenoveringer
 • Nybyg og tilbygninger
 • Renovering af køkkener, gulve, karnapper og kviste
 • Porte
 • Isoleringsarbejde
 • Nye vinduer og døre
 • Gode råd og kompetent vejledning
 • Vi opfører haller og laver stålarbejde i hele landet. Mange erhvervsdrivende benytter vores kompetencer indenfor halbyggeri med stor tilfredshed. Vi har derfor en stor kundeportefølje, og opfører alt fra minkfarme og rideskoler til landbrugs- og industrihaller. Vi bygger haller med stålbuer, som sikrer et bedre indeklima, mindre støv og et bedre arbejdsmiljø. Alle faktorer, som er vigtige i opførslen af en hal. Hos Roesgaard Byg tager vi også gerne hånd om tømreropgaver hos privatkunder. Tømrerarbejde udfører vi i hele Midtjylland – så ring endelig, hvis vi kan hjælpe dig godt videre.

  Ansvarsbevidste medarbejdere

  Hos Roesgaard Byg påtager vi os gerne opgaven som hovedentreprenør, når en kunde ønsker at bygge nyt eller renovere. Med et team på 20 dygtige fagmænd, kan vi tage hånd om projektet fra start til slut. Vi kan hjælpe med alt fra planlægning og projektering til myndighedsbehandling og byggeri.

  Vores medarbejdere er vores ambassadører – og alle som én, er både kvalitets- og ansvarsbevidste i alt det arbejde, som de udfører. I kraft af vores mange år i branchen, har vi oparbejdet et solidt netværk af leverandører, så vi kan stille med det bedste hold. For hos Roesgaard Byg går vi aldrig på kompromis med kvalitetsløsninger.

  Fokus på glade og tilfredse kunder

  Kvalitet og kundetilfredshed er de to fokusområder, som vi arbejder efter hver dag. For hos os er glade kunder alfa og omega! Vi prioriterer altid en åben dialog med vores kunder, hvor vi lytter til deres ønsker og behov. Her giver vi også gerne gode råd og vejledning. Med høj faglighed og mange års erfaring i branchen er vi det rette firma til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt. Ring for en god dialog eller et uforpligtende tilbud på tlf.: 21610941 eller skriv til os på: Roesgaard.gudum@mail.dk.

  Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

  Referencer

  Roesgaard Byg har blandt andet udført opgaver for:

  • Opførsel af minkhaller
   Hele Danmark
  • Minkhaller
   Sverige
  Kontakt Roesgaard Byg for et uforpligtende tilbud

  Her finder du Roesgaard Byg

  Hovedkontor

  Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

  Roesgaard Byg

  Roesgaard Byg udfører alt inden for tømrerbranchen med faglærte danske medarbejdere. Vi er specialister inden for totalentrepriser, renovering, tagentrepriser og førende inden for stålhaller. Nøgleordene er kvalitet til konkurrencedygtige priser og tryghed.

  Hovedkontor

  Trabjerggårdvej 20
  7620 Lemvig

  CVR: 27246214

  Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen