Randers Byg Og Montage ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Randers Byg Og Montage ApS

Randers Byg Og Montage ApS

- Kvalitet, tillid og troværdighed 

COVID-19 i Danmark
Vi kan stadig udføre arbejde og tager opgaver ind. Alle myndighedernes retningslinjer følges og hver enkelt opgave koordineres med den enkelte kunde, så den kan håndteres med stor omtanke og vi sammen kan passe på hinanden. Vil du vide mere om de retningslinjer vi følger, er du meget velkommen til at kontakte os.

Står du overfor et større eller mindre bygge- eller renoveringsprojekt i Jylland, så er vi det rette firma til opgaven! Hos Randers Byg Og Montage ApS rummer vi nemlig en bred vifte af faglige kompetencer lige fra tømrerfaget til microcement. Vi værner om det solide håndværk og går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller kundeservice. Randers Byg Og Montage ApS udfører arbejde for både private boligejere, erhverv og boligforeninger og vi kører i det meste af Jylland.

Faglighed og finesse er vores speciale

Hos Randers Byg Og Montage ApS vægter vi faglighed højt. Vi er uddannet til at levere profesionelle løsninger og har blandt andet taget certificering i radonsikring, så vi kan udføre arbejdet til punkt og prikke. Hånd i hånd med faglighed går vores sans for detaljen og en flot finish. Vi har nemlig blik for, hvad der er stilfuldt og fungerer i den enkelte bolig. Vi tilbyder:

  • Murer-, maler- og tømrerarbejde
  • Totalrenoveringer og badeværelser
  • Termografi
  • Radonsikring
  • Microcement
  • Dronefotografering

Din bygge- eller renoveringsopgave er i trygge hænder hos Randers Byg Og Montage ApS. Ring i dag for et uforpligtende tilbud eller rådgivning. Du kan trykke på 'kontakt-knapperne' her på siden eller ringe direkte til os på tlf.: 6062 1721, så hjælper vi dig godt videre.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Malerfirmaer
Murerfirmaer
Kontakt os her
Christian Ditlev
Christian Ditlev Indehaver
60 62 ** **
[email protected]***.dk
Randers Byg Og Montage ApS Toften 13 8960 Randers SØ
CVR: 38240307
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Randers Byg Og Montage ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Randers Byg Og Montage ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu