Power Fuel

Smart. Hurtig. Fleksibel.

Power Fuel er en dansk og landsdækkende udbyder af ladestandere til private, boligforeninger, erhvervsdrivende og det offentlige.

Vi har gjort det til vores mål at sikre maksimal frihed for alle elbilsejere. Det betyder, at du får lynhurtig opladning, ladepunkter på tværs af Danmark og Europa samt intelligent opladning med vores app, når du vælger en ladeløsning fra Power Fuel.

Power Fuel tilbyder:

  • Ladeløsninger til private, erhverv og boligforeninger
  • Adgang til Power Fuel appen, hvor du kan administrere din opladning fra din smartphone
  • Ladepunkter i hele Danmark
  • Mere end 2.000 ladepunkter på tværs af Europa
  • Serviceaftale

Ét kontaktpunkt fra start til slut

Det er altid Power Fuels ekspert og dygtige konsulent Daniel Presutti, som du har dialog med fra projektets indledende faser til det afsluttes. Når du kontakter Power Fuel foretager vi en screening af området, hvor ladestanderen skal etableres. Det betyder vi er fuldt forberedte, når vi efterfølgende besigtiger opgaven.

Efter projektet er udført af vores dygtige installatører, fortager vi et overdragelsesmøde, så vi er sikre på, at du er tilfreds og har fået besvaret alle tænkelige spørgsmål – og hvis der skulle opstå uvished efter projektet er endt, er vi stadig altid klar til at rådgive dig. Med andre ord sikrer Power Fuel tryghed igennem hele dit projekt.

Skræddersyede løsninger

Hos Power Fuel imødekommer vi vores kunder med installationer og løsninger, der passer præcist til dem og deres behov. Du vil aldrig føle, at den grønne løsning, er mangelfuld, eller at du går på kompromis med din frihed – tvært imod. Har du brug for altid at have os ved hånden, har vi også vores fordelagtige serviceprogram, hvor vi står for vedligeholdelse, softwareopdateringer og drift. Har du behov for service, sidder vi også klar på telefonen hver dag, parate til at hjælpe dig.

Intelligent opladning

Med en ladeløsning og en serviceaftale fra Power Fuel får du fuld adgang i vores app, som tilbyder intelligent opladning. Intelligent opladning betyder at du kan tidsbestemme opladningen igennem appen. Du kan se hvornår strømpriserne er billigst og sætte start- og sluttidspunktet, til præcist det interval og klokkeslæt du ønsker – og så kan du også gentage tidsintervallerne, hvis du altid vil have din bil opladt på samme tid, og sikre at du kommer ud til en 100 procent køreklar bil.

Få tilbud på din fremtidige ladeløsning nu!

Kontakt Power Fuel for en uforpligtende samtale og hør om mulighederne for en ladeløsning, som opfylder alle dine krav. Vi sidder klar på telefon 5370 4030 eller når du bruger kontaktknapperne her på siden. Vi ser frem til at gøre din hverdag grønnere på en enkel måde.

Læs mere

Kontakt os her

Daniel Presutti
Daniel Presutti Account Manager
53 70 ** ** Vis nummer
53 70 40 30

Power Fuel A/S

Jernholmen 6

2650 Hvidovre

CVR: 41077719

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Power Fuel A/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Etablering af solceller på tag 3600 Frederikssund
2 uger siden
Boligforening - Etablering af ladestander 9000 Aalborg
4 uger siden
Opsætning af ladeboks 4300 Holbæk
1 måned siden
Solcelleanlæg montering på jorden 7442 Engesvang
1 måned siden
Etablering af solceller 4500 Nykøbing Sj
1 måned siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Power Fuel A/S

Send en forespørgsel til Power Fuel A/S