Plusmaleren

Hos Plusmaleren udfører vi alle vores opgaver med stor professionalisme og faglighed. Vi kan løfte en bred vifte af maleropgaver og har altid kvalitet i højsædet. Både små og store opgaver behandler vi med stor seriøsitet og vi kører i hele Midtjylland. Og du er i trygge hænder hos Plusmaleren – vi er nemlig kåret til Årets Maler hos Anmeld Håndværker i både 2020 og 2021. Plusmaleren kan blandt andet hjælpe:

  • Indvendigt malerarbejde
  • Udvendig malerarbejde
  • Facademaling
  • Maling af trapper
  • Flyttelejligheder
  • Maling af alle former for lofter, vægge, træværk og gulve
  • Vi imødekommer også ønsker om svanemærket- og miljøvenlig maling

Årets Maler hos Anmeld håndværker

Hos Plusmaleren er vi stolte af, at vi i 2020 vandt titlen som Årets Maler hos Anmeld Håndværker. Titlen har vi vundet på baggrund af de mange positive tilbagemeldinger, vi har fået fra vores kunder. De sætter stor pris på, at vi er et firma, der går op i at overholde alle aftaler, altid har gode priser, leverer kvalitet og høj service.

Arbejdsforhold er i højsædet

Vi er hos Plusmaleren af den overbevisning, at glade medarbejdere med gode arbejdsforhold er kilden til en god forretning. Derfor går vi op i, at arbejdsforhold er i orden i vores firma. Eksempelvis har vi det rette værktøj, så vores ansatte ikke slider sig selv unødvendigt, og af samme årsag har vi været nomineret til bedste arbejdsmiljø.

Vi glæder os til at høre fra dig

Søger du et dygtigt malerfirma til din næste maleropgave – er Plusmaleren det rette malerfirma til opgaven. Klik på ’kontakt-knapperne’ her på siden og udfyld formularen, så er vi klar til at hjælpe dig videre med dit malerprojekt.  

Læs mere

Kontakt os her

Ahmad Mansour
Ahmad Mansour Indehaver
42 46 ** ** Vis nummer
42 46 65 00

Plusmaleren ApS

Emiliedalsvej 9

8270 Højbjerg

CVR: 42982652

Læs vores seneste anmeldelser

0
157 anmeldelser
google.com 7 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 149 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 1 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Flink ung mand

Brian frederiksen , 13 nov, 2022

Ung flink mand

Brian frederiksen , 11 nov, 2022

Hurtig og godt arbejde

Sofus, 06 nov, 2022

Rigtig fint resultat og godt og nemt samarbejde

Anne Åbom, 06 nov, 2022

Troværdig

Vivian, 06 nov, 2022

De leverer et fantastisk stykke arbejde, de er effektive, tilpasser sig kundens ønsker, og er der det mindste man ikke er tilfreds med så fikser de der… virkelig venligt personale og vil altid give dem vores varmeste anbefalinger

Michelle Kuhl-Nielsen, 30 okt, 2022

Fik anbefalet plusmaleren af en kunde. Er yderst tilfreds med resultatet.

Åbyhøj Bilsyn ApS, 25 okt, 2022

Venligt og omhyggeligt mandskab

Jørgen Hulgaard, 10 okt, 2022

Mit lejlighed trangt til en om gang kærlighed. Tog kontakten til plus maleren for høre om de kunne ordne opgaven. Hvilken de godt kunne. Hvilken er fedt. Så var lofterne åbenbart limfarve. Så ...

Mit lejlighed trangt til en om gang kærlighed. Tog kontakten til plus maleren for høre om de kunne ordne opgaven. Hvilken de godt kunne. Hvilken er fedt. Så var lofterne åbenbart limfarve. Så det skulle fjernes, og lave nye lofter. Alt ser så godt ud og er meget tilfreds for resultatet 1000 tak for super flot arbejde

Læs mere

Collins Woode Mensah, 28 sep, 2022

Plusmaleren har malet min lejlighed meget flot resultat de er søde og sjove. Byens bedste maler

Haddy sillah hall , 23 sep, 2022

Plusmaleren havde en super overskuelig hjemmeside, og de var hurtige til at tage kontakt til mig og lave et tilbud på maling af hele huset indvendigt. De tilbød langt den skarpeste pris, og de va...

Plusmaleren havde en super overskuelig hjemmeside, og de var hurtige til at tage kontakt til mig og lave et tilbud på maling af hele huset indvendigt. De tilbød langt den skarpeste pris, og de var meget behagelige og professionelle i både den verbale og skriftlige kommunikation. De kom med nogle gode ideer, der passede perfekt til huset og kunne udføre arbejdet nærmest med det samme, hvilket var fantastisk, når man står med et hus, man gerne hurtigt vil kunne flytte ind i. De dækkede flot af, lavede et flot stykke arbejde og ryddede pænt op efter sig. Da de var færdige og vi fandt et par enkelte mangler, var det ikke noget problem at få dem ud igen og rette disse hurtigt. Under hele arbejdet og efterfølgende var de nemme at komme i kontakt med.
Tak for et godt stykke arbejde! Vi vil helt sikkert anbefale jer til alle, vi kender og også selv ringe igen, hvis vi skal prøve nogle nye farver af i huset.

Læs mere

Lise Gammelgaard, 06 sep, 2022

Plusmaleren var både præcis, dygtig og billig i aftaler og udførelse. Og dertil var de venlige og lydhøre. Jeg kan klart anbefale dem.

Heidi Bilenberg , 20 aug, 2022

Jeg tog kontakt til plusmaleren. De svarede hurtigt tilbage. De var hurtigt klar på at fuldføre opgaven og den blev fuldført uden anmærkninger. Godt arbejde.

Bassam El Chafei, 19 aug, 2022

100% flot arbejde forstår hurtigt opgaven så der ikke kommer minimal tvivl om hvad der skal laves. Priserne er oven i købet meget fornuftige. Oprydning og rengøring efter arbejde er i top klasse og rent.
Kan varmt anbefales.

Ali salem, 19 aug, 2022

Godt og veludført arbejde som har overholdt aftaler osv. Vil klart anbefale dem videre til andre :-)

Mai Buus, 19 aug, 2022

Kort og godt flot arbejde

Vivian Veng, 04 aug, 2022

Virkelig tilfreds. Kommunikation super fin. Alle aftaler overalt og virkelig flot arbejde.

Jane Kingsley, 15 jul, 2022

De var imødekommende og forstående af hvad man ville lave der imod kommer de med gode råd og rigtig flot arbejde

Jasmin , 30 jun, 2022

Vi havde en rigtig god oplevelse med Plusmaleren. Dygtige folk som kom ud, og vi fik malet huset (indvendigt) ligesom vi ønskede inkl. forskellige farver på væggene. Kommunikationen var i top og alle aftaler blev overholdt. Vi er meget tilfredse, og vil bestemt anbefale dem

Anne , 29 jun, 2022

Tak for en god oplevelse til Plusmaleren og Ahmad.
Aftalerne blev overholdt - rykkede hurtigt ud - arbejdet er pænt - vi forhandlede lidt om prisen og landede på en god pris - oprydning var pæn ...

Tak for en god oplevelse til Plusmaleren og Ahmad.
Aftalerne blev overholdt - rykkede hurtigt ud - arbejdet er pænt - vi forhandlede lidt om prisen og landede på en god pris - oprydning var pæn efter arbejdet var færdigt - dog noget beskidt og mærker på trappen efter dag 1, men det kunne let renses af.
Vi kan godt anbefale Ahmad og co. til andre :)

Læs mere

Mads Kryger Frandsen, 29 jun, 2022

Ingen respect for færdselsloven. Køre over for rødt lys

nick kevin, 17 jun, 2022

Vi har kontaktet dem 2 gange. Første gang havde de forvekslet os med nogle af vores naboer og kom aldrig. Denne gang har de ikke vendt tilbage med et tilbud selvom vi har kontaktet dem flere gange og sendt billeder.

Line Larsen, 23 maj, 2022

Plusmalerens team har malet indendørs (væg, loft, radiatorer og døre) og udendørs. De er hurtige og meget professionelle. Kan varmt anbefales.

EJ VP, 19 jun, 2020

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Plusmaleren ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

4 dage siden
Maling af lejlighed ifm. fraflytning 8240 Risskov
1 uge siden
Maling af værelse 8000 Aarhus C
1 måned siden
Maling af lejlighed 8000 Aarhus C
1 måned siden
Maling af hus 8260 Viby J
1 måned siden
Spartling og maling af hus 8680 Ry
Vi udfører opgaver i brancherne:

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du Plusmaleren ApS