Opus Bonum IVS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Opus Bonum IVS

Opus Bonum Electric

- El-løsninger af højeste kvalitet 

Opus Bonum betyder godt arbejde på latin. Og netop godt og veludført arbejde er indbegrebet af Opus Bonum Electric. Mit navn er Dannie og jeg udfører autoriseret el-arbejde og sætter en ære i, at håndværket altid er udført efter højeste standard. Med base i Sejling i Silkeborg udfører jeg autoriseret el-arbejde i hele Midtjylland. Opus Bonum Electric kan hjælpe med:

  • Alle former for el-opgaver i privatboligen
  • Installationer i boligforeningen
  • Adgangskontrol og dørtelefoni
  • Erhvervsinstallationer

Og alt sammen til en fast pris!

Ærekær omkring håndværket

Med Opus Bonum Electric på opgaven er du garanteret en installatør, som har styr på håndværket. Jeg har mange års erfaring med el-arbejde og har udført en bred vifte af opgaver for både industri, erhverv og i de private hjem. Desuden er jeg udlært ved en gammel håndværksmester, som gik op i at det håndværksmæssige skal udføres korrekt. Det har resulteret i en gedigen, gammeldags, håndværksmæssig opdragelse, som afspejler sig i alt det arbejde, jeg udfører. Jeg er nemlig mere ærekær end de fleste og går op i, at det arbejde jeg udfører altid ser ordentlig ud - og passer på milimeteren.

En aftale er en aftale

Når det kommer til aftaler, så er jeg principfast: En aftale er en aftale. Beder du Opus Bonum Electric om at udføre et stykke arbejde, så sørger jeg for, at du kan føle dig tryg ved, at jeg ringer på døren på det aftalte tidspunkt. Og det vi har aftalt på skrift er også det resultat du får. Jeg går nemlig op i at holde det jeg lover – og bliver gerne lidt ekstra for, at du som kunde er tilfreds med resultatet. 

Faste priser

Hos Opus Bonum Electric går jeg op i, at du som bygherre får en fast pris, når jeg giver tilbud på en opgave. Det giver ro i maven og glade kunder. Så skal du ikke bekymre dig om timeantallet på en faktura, hvis jeg vælger at bruge en halv time ekstra på den sidste finish.

Kontakt Opus Bonum Electric

Vil du også gerne have kontakt til en kvalificeret el-installatør? Så kontakt mig allerede i dag på telefon 28126661 eller brug kontakt-knapperne her på siden. Jeg ser frem til at høre, hvad jeg kan hjælpe dig med! 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Dannie Lykke Pedersen Indehaver
28 12 ** **
[email protected]***.com
Opus Bonum IVS Ørevadbrovej 14 8600 Silkeborg
CVR: 40204385
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Opus Bonum IVS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Opus Bonum IVS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

Opus Bonum IVS har blandt andet udført opgaver for

Adgangskontrol Boligforening Rudolph Wulffs Gade i Aarhus
El-arbejder Netcaféen Reload i Viborg