Øllegaard Kloak Service

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Øllegaard Kloak Service

Øllegaard Kloak Service

Øllegaard Kloak Service er et erfarent og autoriseret kloakmesterfirma, der samtidig kan udføre mange forskellige typer opgaver for både private og erhverv. Opgaverne kan være alt lige fra installering af jordvarme eller opbygning af et fundament til renoveringer af kloakker eller gravearbejde. Vi servicerer hele hovedstadsområdet med kontor beliggende i København NV. 

Vi lægger stor vægt på at opfylde bygherres ønsker med et kvalitetsresultat, at overholde aftaler og give et konkurrencedygtigt tilbud på alle opgaver store som små.

Skabe mest mulig værdi

Vi vil gerne skabe mest mulig værdi for bygherre i forbindelse med deres byggeprojekter. Med over 15 års erfaring kender vi til vigtigheden af dialog og tillid. En åben dialog både før, under og efter projektet er essentiel for os, så bygherre hele tiden er informeret og føler sig tryg omkring sin renovering. Dette skaber også det mest optimale resultat, da løsningen bliver som ønsket.

Vi samarbejder også med murere, tømrere og arkitekter, så du er i sikre hænder, hvis et større projekt skal udføres.  

Du er mere end velkommen til at kontakte indehaver Kean på 40607989 eller [email protected], hvor han gerne vil hjælpe med spørgsmål, information eller hvis du efterspørger et uforpligtende tilbud på et kommende byggeprojekt. 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Kean Øllegaard Christensen Indehaver
40 60 ** **
[email protected]***.com
Øllegaard Kloak Service Rentemestervej 34, 1. th. 2400 KøbenhavnNV
CVR: 33876726
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Øllegaard Kloak Service senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Øllegaard Kloak Service
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu