Nordvestjysk Elservice ApS

4.6 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Nordvestjysk Elservice ApS

Nordvestjysk Elservice ApS - ærlighed og kvalitet

Ærlighed og ærbødighed for sit fag – det er to grundstenene, som el-installatør og indehaver af Nordvestjysk Elservice ApS, Søren Olsen, baserer sit firma på. 

For kunden betyder det, at en aftale altid er en aftale, og at pålidelighed er en selvfølge, når et håndværk skal udføres. En regning bliver således ikke større end aftalt, og alle kan forvente at få samme høje service – stor som lille, privat som erhvervskunde. 

Kvalitet og grundighed går hånd i hånd, og som enkeltmandsfirma tilbyder han stor fleksibilitet og ”hurtig udrykning” til netop din opgave.

Og hyrer du Nordvestjysk Elservice ApS, kan du få hjælp til alt fra el-eftersyn og el- installationer til markise-opsætning, tjek af netværk og rådgivning og installation af intelligente el-løsninger, solcelleanlæg, antenneanlæg. Endvidere hjælper Søren Olsen gerne med EDB og telefonanlæg, udskiftning af dørtelefoner og ejendomsservice. 

Som led i sin forretning tilbyder han tilmed også salg af el-artikler, så du kan få service hele vejen rundt fra én og samme leverandør.

Mere end 15 år i branchen

Søren Olsen har 15 års erfaring på bagen og er uddannet faglært elektriker med en  overbygning som autoriseret el-installatør. Han er desuden medlem af garantiordningen for installatører, TEKNIQ, som sikrer dig som kunde bedst muligt. 

Er du overbevist? Kontakt gerne Søren Olsen for en snak om dit projekt, et godt råd eller et uforpligtende tilbud – han kører personligt ud til en stor del af Nordjylland fra Aalborg til Thy og ned til Mors og Skive-egnen. 

 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Elarbejde
El-installatører, Aut.
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2017
Kontakt os her
Søren Olsen
Søren Olsen Indehaver
28 57 ** **
s.olsen@***.dk
Nordvestjysk Elservice ApS Kummerowsvej 5 9400 Nørresundby
CVR: 35205381
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Nordvestjysk Elservice ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du Nordvestjysk Elservice ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

Nordvestjysk Elservice ApS har blandt andet udført opgaver for

Verdo Entreprise
Aalborg Universitetshospital Aalborg
Alux Silkeborg