Nissen Byg

4.9 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Nissen Byg

Nissen Byg

- Når kvalitet og service er en selvfølge

Skal du have bygget en træterrasse i haven, så du kan nyde solens stråler?

Trænger boligen til nye vinduer eller søger du en dygtig snedker, der kan specialbygge et skab til de skrå vægge? Så er Nissen Byg det helt rette firma til opgaven!

Jeg startede firmaet tilbage i 2014 med et ønske om at levere kvalitetshåndværk - hver gang. Og det har jeg gjort siden. Jeg dækker hele Nordsjælland, hvor jeg udfører arbejde for både erhverv og private boligejere, så tøv ikke med at kontakte mig, hvis bygge- eller renoveringsdrømmene skal blive til virkelighed. 

Et firma, som kunderne anbefaler

Hos Nissen Byg er den gode kundeoplevelse altid i fokus. Jeg værner om den gode kundedialog og afslutter først en sag, når kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet. Glade kunder kommer igen, og det kan mærkes. Jeg er nemlig meget stolt af, at mine kunder vender retur med andre projekter og samtidig anbefaler mig til andre. Alt sammen fordi, de er tilfredse med mit håndværk og min service. Jeg tilbyder:

  • Træterrasser
  • Specialbyggede skabe
  • Alle former for tømreropgaver
  • Professionel rådgivning
  • Service med fokus på dine ønsker

Med min baggrund som bygningskonstruktør kan jeg tage hånd om opgaven fra start til slut, da jeg gerne hjælper med 3D-illustrationer, planer og simple tegninger, der giver en bedre indsigt og forståelse for projektet. Det vigtigste er nemlig, at du føler dig oplyst og inddraget i processen.

Skal jeg også hjælpe dig? Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring direkte til Nissen Byg på tlf.: 2682 7276, så vender jeg hurtig retur til en uforpligtende snak om tømreropgaven. 

Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2019
Ambassadør 2020
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Nissen Byg senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Anders Peter Nissen Indehaver
26 82 ** **
[email protected]***.com
Nissen Byg Søbredden 53 2820 Gentofte
CVR: 36173017
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Nissen Byg
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu