ND TOTALBYG ApS

ND TOTALBYG ApS laver alt tømrer-, murer- og malerarbejde. Lige fra store renoveringsprojekter og badeværelsesentrepriser til mindre udskift og reparationer. Du er altid sikret professionelle løsninger og en sublim service hos os. Ring for et godt tilbud.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til ND TOTALBYG ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

ND TOTALBYG ApS

- Vi ser ikke problemer, kun løsninger

Hos ND TOTALBYG ApS er vi specialister i totalløsninger. Vi løfter murer-, tømrer- og maleropgaver, store som små, for både private, erhverv og boligforeninger. Vi er et team af professionelle og pålidelige håndværkere, som alle brænder for vores fag. Vi mener, at ekspertise forpligter, og derfor er du sikret kvalitet, professionalisme og faglighed, når ND TOTALBYG ApS er på sagen.

ND TOTALBYG ApS er blandt andet specialister i:

 • Badeværelses- og køkkenrenoveringer
 • Totalrenoveringer
 • Tilbygninger og udestuer
 • Terrasser
 • Døre og vinduer
 • Facader og fugning
 • Maling - udendørs og indendørs
 • Professionel rådgivning
 • Hvad end vi løfter en totalentreprise for en større virksomhed, eller skal udskifte et mindre vindue i et kolonihavehus, så får du altid et resultat i topkvalitet. Vi dækker Sjælland og øerne, og er altid klar med et godt tilbud på din bygge- eller renoveringsopgave.

  Altid solidt håndværk til tiden

  Vores vigtigste mål er, at vores kunder er glade for det arbejde vi leverer. Vi vægter derfor en god kundekontakt og punktlighed højt. Vi møder vores kunder med smil og overskud, og afslutter først opgaven, når du er fuldt ud tilfreds med resultatet. Du er derfor i trygge hænder hos os.

  Hos ND TOTALBYG ApS har vi mange års erfaring i branchen, og vi deler gerne ud af vores viden. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du søger faglig sparring, gode råd eller et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. Tryk på kontakt-knappen her på siden eller ring til os på tlf.: 88534000, så hjælper vi dig godt i mål med dine byggedrømme!

  Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

  GarantiGaranti

  Referencer

  ND TOTALBYG ApS har blandt andet udført opgaver for:

  • Københavns lufthavn
   København
  • Lidl
   Næstved
  • IDEmøbler
   Helsingør
  • Den nye metro-ring
   København
  Kontakt ND TOTALBYG ApS for et uforpligtende tilbud

  Her finder du ND TOTALBYG ApS

  Hovedkontor

  Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

  Sådan anmelder kunderne ND TOTALBYG ApS

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

  ND TOTALBYG ApS

  ND TOTALBYG ApS laver alt tømrer-, murer- og malerarbejde. Lige fra store renoveringsprojekter og badeværelsesentrepriser til mindre udskift og reparationer. Du er altid sikret professionelle løsninger og en sublim service hos os. Ring for et godt tilbud.

  Hovedkontor

  Industriparken 4
  2750 Ballerup

  CVR: 38422936

  Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen