Murermester M.B.N ApS

Murermester M.B.N ApS er en enkeltmandsvirksomhed med mig, Mikkel Baktrup Nielsen, som indehaver. Jeg leverer alverdens løsninger til mureropgaver, og med stor erfaring i faget kan du være sikker på, at det er med stor kvalitet. Jeg holder til på Amager, men kører ud til projekter i hele Storkøbehavn, og gerne endnu længere for den helt rigtige opgave – både for private, erhverv og boligforeninger.

Stort fokus på en kvalitetsrig løsning

Når jeg rykker ud til en opgave, har jeg altid en kvalitetsrig løsning i kikkerten, der ikke går på kompromis med det æstetiske udtryk. Med mere end 10-års erfaring i murerfaget har jeg opbygget en stor fagkærlighed, og forlader derfor ikke matriklen før det færdige projekt er et jeg kan stå 100 procent på mål for.

En god kundeoplevelse er alfa og omega

Når du får Murermester M.B.N ApS på besøg, bliver din oplevelse gennem processen prioriteret allerhøjest. Allerede fra starten af projektet søger jeg for at tage kunden i hånden og holde en løbende, informerende og sparringsfuld dialog. Udover dialogen er det altid et fokus for mig at holde ordentlighed omkring projektet, så der bliver dækket godt af, og at det ikke roder. Til sidst kan du regne med, at løsningen bliver leveret til aftalt tid og til aftalt pris, så der ikke kommer nogle uventede regninger eller overraskelser.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Står du og mangler en murer til dit næste byggeprojekt? Og er du interesseret i et samarbejde der bygger på høj kvalitet, erfaring og god dialog? Så skal du ikke tøve med at kontakte Murermester M.B.N ApS. Jeg kan fanges på kontaktknapperne her på siden, eller på telefonen 2942 3336 og jeg glæder mig meget til at høre, hvordan jeg kan hjælpe dig med dit projekt.

Læs mere

Kontakt os her

Mikkel Baktrup Nielsen mikkelnielse@gmail.com
29 42 ** ** Vis nummer
29 42 33 36

Murermester M.B.N ApS

Dalføret 10, 1 tv

2300 København S

CVR: 41748788

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Murermester M.B.N ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

3 dage siden
Boligforening - Udbedring af murværk 2200 København N
3 dage siden
Renovering af badeværelse 2200 København N
4 dage siden
Opsætning af vægklinker i køkken 2000 Frederiksberg
1 uge siden
Oppudsning af vægge 2650 Hvidovre
1 uge siden
Erhverv- Udbedring af trappe og væg 1456 København K

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Murermester M.B.N ApS