MAN-Byg DK ApS

4.5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

MAN-Byg DK ApS

MAN Byg DK 

- Kvalitet til tiden

COVID-19 i Danmark
Vi kan stadig udføre arbejde og tager opgaver ind. Alle myndighedernes retningslinjer følges og hver enkelt opgave koordineres med den enkelte kunde, så den kan håndteres med stor omtanke og vi sammen kan passe på hinanden. Vil du vide mere om de retningslinjer vi følger, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hos MAN Byg DK har vi både erfaringen og færdighederne til at løfte en bred vifte af byggeopgaver. Vi er specialister i totalrenoveringer, hvor vi kan løfte renoveringen fra start til slut. Vi har ansatte, som er uddannet indenfor maling, tømrer og murer, og dertil har vi har et netværk af dygtige samarbejdspartnere, der laver el og vvs. Hos MAN Byg DK er vi også specialister i facaderenovering samt alle former for isolering. 

Vi har hovedsæde i Glostrup, men kører på hele Sjælland. Så hvis du ønsker et seriøst entreprisefirma, der leverer kvalitetsløsninger og kundeservice på topniveau, så er MAN Byg DK det rette firma til opgaven.

Punktlighed og professionalisme

Hos MAN Byg DK udfører vi et professionelt stykke arbejde til den aftalte tid. Vi arbejder efter vores nøgleord punktlighed og professionalisme, som altid afspejles i det arbejde vi udfører. For os er det vigtigt, at kunderne føler sig trygge gennem hele processen. Vi gør derfor en dyd ud af at afstemme forløbet og have en god kundekontakt.

Du kan regne med os, hvilket betyder at vi kommer til den aftalte tid og leverer kvalitetsresultater. Hos MAN Byg DK er en opgave først færdig, når kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet.

Vi indfrier dine byggedrømme

Hos MAN Byg DK deler vi gerne ud af vores faglige viden og kompetencer. Derfor giver vi gerne råd og vejledning til dit næste byggeprojekt. Vi er blandt andet specialister i:

 

  • Totalrenovering og totalentrepriser
  • Tømrer-, maler- og mureropgaver store som små
  • Isolering af etageadskillelse, krybekælder, loft, gulv og hulmur
  • Sandblæsning af facaden
  • Facaderenovering (puds og maling)
  • Facadeisolering
  • Isætning af vinduer

 

Vi samarbejder med flere store vinduesleverandører som eksempelvis Velfac. Kontakt os for en god snak eller et uforpligtende tilbud på din næste opgave. Klik på kontakt-knappen øverst eller ring til os på tlf.: 30304841.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Isolering
Facaderenovering
Murerfirmaer
Tømrerfirmaer
Blikkenslagere
Taglejligheder/tagterrasser
Sandblæsning
Totalentrepriser
Badeværelser
Facadeisolering
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2018
Ambassadør 2019
Kontakt os her
Martin Harritz Indehaver
30 30 ** **
[email protected]***.dk
MAN-Byg DK ApS Fabriksparken 3 2600 Glostrup
CVR: 38345931
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MAN-Byg DK ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du MAN-Byg DK ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu