M. Sørensen ApS

4.7 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

M. Sørensen ApS

M. Sørensen ApS

Vælger du M. Sørensen ApS til din næste opgave kan du være sikker på, at du har fundet en professionel tømrer, der vægter glade kunder højt.

Firmaet har eget værksted i Fredensborg, men udfører arbejde i både Københavnsområdet og Nordsjælland. M. Sørensen ApS udfører arbejde for både private bygherrer, boligforeninger og virksomheder som eksempelvis:

  • Totalrenoveringer
  • Gipslofter og skillevægge
  • Terrasser
  • Nye gulve
  • Montagearbejde, som opsætning af køkkener
  • Vinduer og døre
  • Specialopgaver
  • Alle former for tømrerarbejde

Alsidigt tømrerfirma med seriøse samarbejdspartnere

Du går med andre ord ikke galt i byen, hvis du vælger M. Sørensen ApS til din næste tømreropgave. Indehaver Michael Sørensen hjælper med alt fra de mindre tømreropgaver til den helt store totalentreprise. Med et fast netværk af samarbejdspartnere inden for både, maler-, elektriker-, murer- og VVS-faget kan du sagtens sætte firmaet til at stå for din næste totalentreprise. Firmaet har tilmeld eget værksted i Fredensborg, hvor plader, lister og andet kan forberedes og tilpasses til netop din opgave.

Kvalitet til tiden

Hos M. Sørensen ApS er du også garanteret, at du har et firma på opgaven, som går langt for, at du som kunde er glad og tilfreds med resultatet. Michael Sørensen går ikke på kompromis med kvaliteten, da du som kunde også vægter kvalitet højt. Samtidig sørger firmaet for, at aflevere din opgave til tiden.

Kontakt os allerede i dag

Vil du vide mere om, hvordan M. Sørensen ApS kan hjælpe med dit næste projekt? Så tøv ikke med at ringe på 31222227 eller brug kontaktknapperne her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi udfører opgaver i brancherne:
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver M. Sørensen ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Michael Sørensen
Michael Sørensen Indehaver
31 22 ** **
[email protected]***.com
M. Sørensen ApS Davidsvænge 7 3480 Fredensborg
CVR: 40303286
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du M. Sørensen ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu