Kristiansen & Søn ApS

Hos Kristiansen & Søn ApS er vi garant for høj kvalitet og god kundeservice. Med individuelle erfaringer i virksomheden og op til 20 år i branchen, kan du være sikker på en stor faglig stolthed, og at det udførte arbejde altid sidder lige i skabet. Vores arbejde dækker over en lang række af forskellige opgaver – specielt har vi dog vores spidskompetencer i:

  • Maling
  • Flise- og facaderens
  • Sandblæsning
  • Algebehandling
  • Tagmaling

Vi har base i Taastrup og rykker ud med vores løsninger over hele Sjælland og længere efter aftale. Dertil arbejder vi med både boligforeninger, erhverv og private boligejere. I forbindelse med større projekter har vi en række skarpe samarbejdspartnere, som rykker ud med.

Kvalitet til tiden

Hos Kristiansen & Søn ApS får vi ofte stor ros for professionalismen og kvaliteten i vores arbejde. Derudover er vi en pålidelig kontakt der holder vores aftaler. Du kan altså med andre ord, være sikker på at du får kvalitet til tiden, når vi kommer og banker på døren. Udover kvalitetsrigt arbejde går vi meget op i at arbejde med kvalitetsrige produkter. Vi evaluerer løbende vores produkter, og sørger for at det er de bedste produkter, der lever op til alle statslige krav, som vi arbejder med på netop dit projekt.

En særlig dialog

Vi går meget op i den dialog vi har med vores kunder. Vi søger altid at give helt konkrete og 100 % ærlige råd i forbindelse med projektet, og tager i den forbindelse også vores kunder i hånden fra start til slut. Dette har givet os et godt forhold til vores kunder, og gjort at vi har mange gengangere i vores kundekatalog. 

Vi glæder os til at høre fra dig

Så hvis du er interesseret i en pålidelig malervirksomhed, der altid udfører kvalitetsrigt arbejde til aftalt tid, og tilmed er nem at være i dialog med gennem processen, så skal du kontakte os hos Kristiansen & Søn ApS. Du kan fange os på kontaktknapperne her på siden, eller på telefon 4081 6020 og vi glæder os til at høre fra dig. 

Læs mere

Kontakt os her

Lasse Kenn Kristiansen Indehaver
40 81 ** ** Vis nummer
40 81 60 20

Kristiansen & Søn ApS

Dyringparken 260

2660 Brøndby Strand

CVR: 42540714

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Kristiansen & Søn ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

3 dage siden
Udskiftning af trægulv 2800 Kongens Lyngby
6 dage siden
Spartling og opsætning af filt 4600 Køge
6 dage siden
Maling af sternbrædder og vindskeder 3400 Hillerød
6 dage siden
Maling af træbeklædning 4600 Køge
6 dage siden
Udendørs malerarbejde 4593 Eskebjerg

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Kristiansen & Søn ApS