Levicon ApS

Levicon ApS er en kvalitetsbevidst virksomhed med fordelagtige priser og løsninger. Intet er for stort eller småt indenfor totalentrepriser, samt fagentrepriser. Ring for mere info, og få et gratis og uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt!

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Levicon ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Levicon ApS

Hos Levicon leverer vi kvalitetsarbejde til en fordelagtig pris. Vi er en totalentreprisefirma med østeuropæiske rødder, som kan hjælpe dig med alt fra renovering af badeværelser til nybyg. Firmaet har base i Hørsholm, og vi servicerer Nordsjælland og Storkøbenhavn for både erhverv og private. Har du brug for hjælp til en større opgave, kører vi også gerne lidt længere.


Vores kernekompentencer er:
  • Totalentrepriser
  • Badeværelse, både nyanlæg og renovering
  • Træterrasser
Men med en bred vifte af erfarne håndværkere, modtager vi alle opgaver med åbne arme.

Eksperter indenfor flere fag

Det er vigtigt for os, at vi kan imødekomme dine behov uanset hvilken type opgave, du har brug for hjælp til. Derfor råder vi både over snedkere, murere, malere og samarbejder med elektrikere og VVS’ere. Vi har grundet vores brede faglighed stor erfaring som både hoved- og underentreprenør på flere store opgaver. Kort sagt er der ingen udfordring, vi ikke kan klare. Vores håndværkere har alle 20 års erfaring i deres respektive fag og har derfor altid gode råd ved hånden, når dit byggeprojekt sættes i gang.


Kundekontakt og en fordelagtig pris

Et skridt på vejen mod tilfredse kunder er god kommunikation igennem hele processen. Vi er til rådighed i det omfang, du ønsker det. Vi kender til ansvaret ved renoveringer i kunders hjem og derfor skaber vi i fællesskab trygge rammer for dig og din familie. Vi ved, at prisen også er en faktor, når du som kunde vælger et tilbud. Vælger du Levicon, vælger du derfor også fordelagtige priser.


Vi er altid til at snakke med, så giv os et kald på 2293 9714 eller klik på kontakt-knappen for en uforpligtende samtale eller et tilbud på din byggeopgave.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Levicon ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Levicon ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Levicon ApS

Levicon ApS er en kvalitetsbevidst virksomhed med fordelagtige priser og løsninger. Intet er for stort eller småt indenfor totalentrepriser, samt fagentrepriser. Ring for mere info, og få et gratis og uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt!

Hovedkontor

Tuborg Boulevard 12. 3 sal
2900 Hellerup

CVR: 38060872

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen