Larsens Byg & Have

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Larsens Byg & Have

Larsens Byg & Have

Jeg, Daniel Larsen, startede oprindeligt med at gøre mig i tømrerarbejde, men fandt hurtigt ud af at hænderne kunne mere end at arbejde med træ. Belægning og anlægsarbejde interesserede mig i høj grad og jeg begyndte derfor at gøre mig mere i denne branche. Dette er nu kulmineret i over 10 års erfaring inden for netop belægnings- og anlægsarbejde.

Jeg løser opgaver, store som små, for både private bygherre, såvel som virksomheder og boligforeninger og kan varetage stort set alle projekter i både hus og have. Jeg gør mig bl.a. i, men er ikke begrænset til:

  • Terrasser
  • Indkørsler
  • Gangstier
  • Skure og carporte
  • Hegn
  • Træfældning
  • Topkapning
  • Træterrasser

Kvalitetshåndværk

Med mine 10 år i branchen har jeg mødt langt de fleste udfordringer, og der er derfor ikke længere noget jeg ikke har en løsning på. Som person er jeg meget detaljeorienteret, hvilket jeg tager med på arbejde hver eneste dag. Du vil altså aldrig finde såkaldte "helligdage" i belægningen eller en stor afstand mellem nedløbsrøret og terrassen – tværtimod leverer jeg et skarp finish hver gang!

Den gode oplevelse

Den gode oplevelse for dig som kunde er i højsædet når du har mig på opgaven. Jeg sørger for professionel sparring til dine drømmeprojekter og generelt sørger jeg for at opretholde en god kundedialog. Den gode oplevelse indbefatter naturligvis ligeledes, at jeg er yderst punktlig og altid overholder aftalerne. Hos mig er en aftale en aftale – foruden sådan en tilgang, hvordan skal man så lave forretning?

Står du med en drøm i enten hus eller haven?

Så tag fat på mig på 28 90 95 29 eller brug kontaktknapperne her på siden for en uforpligtende snak om, hvordan vi kommer i mål med dine drømme!

Kontakt os her
Daniel Nicolai Larsen
Daniel Nicolai Larsen Indehaver
28 90 ** **
daniel-larsen17@***.dk
Larsens Byg & Have Eskilstrupvej 21 4560 Vig
CVR: 40019626
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Larsens Byg & Have senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Larsens Byg & Have
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu