L. V. Olsen

Søger du en dygtig el-installatør, der kan stå for udførslen af dit el-arbejde? Så er L.V. Olsen klar til at hjælpe. Visionen er her, at alle kunder skal gå herfra som tilfredse kunder – vi har derfor stort fokus på, at kunden føler, at han eller hun får en helt igennem ordentlig behandling. Og selvfølgelig også en el-løsning, der ikke er en finger at sætte på. Vi varetager hos L. V. Olsen alt inden for elinstallationer, småt som stort, så uanset om du har brug for hjælp til installation af lamper eller montering og installering af solceller, kan du få hjælp her.

L. V. Olsen kan hjælpe dig bl.a. med: 

  • Indendørs og udendørs belysning 
  • Renovering
  • Ladestander   
  • Flytning af stikkontakter  
  • Badeværelsesrenovering

En el-løsning lige efter dit behov 

Hos L. V. Olsen gør vi vores arbejde ordentligt – altid. Så har du os som samarbejdspartner, kan du være sikker på at få en løsning lige efter dit behov. Vi er da også behjælpelige, når der er akutte problemer en sen aften. Jeg, Loke Viddiekær Olsen, ejer af L. V. Olsen varetager ikke alt el-arbejde, men hertil har jeg selvfølgelig også har den rette viden, når det kommer til lovkrav og sikre løsninger. Du kan derfor stole trygt på, at du får ordentlige løsninger. Du kan selvfølgelig også få hjælp til dit solcelleprojekt hos os. Så skal der solceller på tagsiderne, så kontakt bare L. V. Olsen.  

En vision, et kundefokus

Som sagt er visionen hos L. V. Olsen, at alle kunder skal gå herfra som tilfredse kunder. Ambitionen er derfor også, at alle kunder skal føle, at de har lyst til at ringe til os en anden gang, der er brug for hjælp til elinstallationerne. Derfor kan du også se frem til en god pris og gode råd, hurtige tilbagemeldinger på telefonen og en el-installatør, der holder sine aftaler.

Kontakt L. V. Olsen

Vil du være sikker på, at dine elinstallationer er ordentlige og sikre? Så kontakt L. V. Olsen. Du kan trykke på kontaktknapperne her på siden eller ringe til os på 22 73 51 45. Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere

Kontakt os her

Loke Viddiekær Olsen Indehaver
22 73 ** ** Vis nummer
22 73 51 45

L. V. Olsen

Billesgade 17C

5000 Odense

CVR: 42952346

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver L. V. Olsen senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Etablering af stikkontakter 5000 Odense
3 dage siden
Ophængning af ph kogle 5220 Odense SØ
5 dage siden
Opsætning af ladestander 5500 Middelfart
6 dage siden
Installation af ladestander 5462 Morud
1 uge siden
Afmontering af lamper samt. montering 5230 Odense M
2 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
37 anmeldelser
trustpilot.dk 28 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 9 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Havde en mindre haste opgave, hvor Loke hurtig tog fat i mig for at høre mere om opgave og tog endda tid til at arbejde en ekstra opgave ind, som ikke var en del af planen originalt. Selv arbejdet blev udført hurtig og smerte fri :D Top karakter her fra :)

Carsten Mortensen, 07 maj 2024

Rigtig god elarbejde, og meget tilfreds. Var heller ikke voldsomt dyrt. Gik i gang med det samme og fik det ordnet på kort tid.

Lars Schultz, 01 maj 2024

Virkelig imødekommen og grundig i hans arbejde. Fandt en hurtig dato og var positiv til er par ekstra ting jeg havde på min to do liste. Kan anbefale ham til enhver der skal have lavet noget el.

Lasse kjær, 22 apr. 2024

Loke helped us with some irregular outlets. He was very professional and friendly, explained everything in English. We are pleased with his good job.

Carolina Catta Preta, 05 mar. 2024

Loke var hurtig til at rykke ud, og fik installeret min ladeboks til bilen i et snuptag. Meget informativ og punktlig.

Klaus Kaack Peulicke, 05 mar. 2024

Loke fixede vores EL i køkkenet. Yderst professionelt og tålmodigt - han gjorde det over flere måneder da vi ikke var klar til alle tingene på en gang - dette var intet problem for ham og det e...
Loke fixede vores EL i køkkenet. Yderst professionelt og tålmodigt - han gjorde det over flere måneder da vi ikke var klar til alle tingene på en gang - dette var intet problem for ham og det er vi meget glade for. Dette inkluderede strøm til opvaskemaskine, kogeplade, ovn, mikrobølgeovn, køleskab og yderligere stik til almen brug. Altid hyggelig og rar - tager tingene som de kommer og klager sig aldrig. Kan anbefales til alle som vil have noget godt stykke el arbejde udført på en behagelig måde.
Læs mere

TardMarkTV, 27 jan. 2024

Ordholdende og dygtig. Han har lavet et rigtigt fint stykke arbejde hos mig. Kan varmt anbefales

Jesper H., 03 okt. 2023

Jeg har benyttet L. V. Olsen nogle gange efterhånden og oplever hver gang en positiv og kompetent tilgang til arbejdet samt god kommunikation.

Jacob, 24 aug. 2023

Loke er venlig og fleksibel. Havde en god kommunikation før og under processen

Morten Lorentzen, 03 aug. 2023

Loke er en sand fornøjelse! Punktlig og professionel til fingerspidserne. Varmeste anbefalinger herfra

Alexander Verheij, 16 jun. 2023

Loke var den eneste af håndværkerne, der gerne ville se vores entre, hvor vi ville have sat spots i loftet, for at kunne rådgive os om det korrekte antal spots. Allerede samme aften modtog vi et...
Loke var den eneste af håndværkerne, der gerne ville se vores entre, hvor vi ville have sat spots i loftet, for at kunne rådgive os om det korrekte antal spots. Allerede samme aften modtog vi et tilbud - som var fair - på arbejdet. Arbejdet blev udført hurtigt og som aftalt og til vores tilfredshed. Han ryddede også pænt op efter sig. Vi kan varmt anbefale Loke.
Læs mere

Lars, 16 jun. 2023

Godt arbejde og stabilt håndværk.

Mogens Roger Jensen, 15 jun. 2023

Super hurtig og hjælpsom. Opgaven var fixet 3 timer efter jeg kontaktede firmaet og prisen var ca. 700 kr. mindre end tilbud fra andet firma.

Stine, 24 maj 2023

En dygtig elektriker, der går lang for at gøre kunden glad. Samtidig med at han er fleksibel og kommer med kort varsel. Klar anbefaling herfra!

Mathias, 24 maj 2023

Super rar, arbejder efter kundens ønsker, giver besked i god tid, før de ankommer. God fair priser.

Lene Bidstrup, 15 maj 2023

Ligesom min nabo der anbefalede Loke, har jeg været meget tilfreds med hans arbejde, holder en orienteret igennem forløbet og holder hvad han lover også har han et godt humør, så en varm anbefaling herfra

jan, 20 apr. 2023

Meget hurtig respons tid og super pænt arbejde - Loke får vores varmeste anbefaling.

Lisa Schwarz, 11 apr. 2023

Loke er meget venlig og tålmodig - også når kunden ændrer mening et par gange undervejs. Han lavede et fint stykke arbejde, og hvis vi en anden gang får brug for en elektriker, tager vi fat i ham igen

Karen, 14 feb. 2023

Fik at sat 3 lamper op uden problemer. Nem at komme i kontakt med, fandt gode løsninger, bliver her jeg ringer til igen hvis der er andet der skal laves 👍

FREDDY R, 10 feb. 2023

Loke kom, så og løste. Perfekt service, god pris og super oplevelse. Klar anbefaling her fra

Ulrik Ærenlund, 13 jan. 2023

God og hurtig service.

Casper, 13 jan. 2023

L.V. Olsen var hurtige til at kontakte mig. Vi havde en god snak og han var hurtig til at komme ud. Jeg fik rigtig god vejledning og sparring til det projekt jeg var i gang med. Opgaven blev hurtig...
L.V. Olsen var hurtige til at kontakte mig. Vi havde en god snak og han var hurtig til at komme ud. Jeg fik rigtig god vejledning og sparring til det projekt jeg var i gang med. Opgaven blev hurtigt løst og prisen var helt som aftalt. Jeg vil klart anbefale alle der ikke selv er eksperter i elektrikeropgaver, at tage fat i L.V. Olsen, her får man en service fra en fagmand, som jeg tit har savnet ved professionelle håndværker; han tager sig tid til at forklare og var meget imødekommende, selv mine dumme spørgsmål fik jeg besvaret.
Læs mere

Martin N., 06 dec. 2022

Sendte en ca.pris på opgaven ,og kom efter aftale dagen efter,hvor han så på opgaven,hvorefter han gav en pris.Hurtig reparation og tilfredsstillende arbejde .Ikke sidste gang jeg benytter ham.

Poul A., 01 nov. 2022

God service

Janne R., 05 sep. 2022

Hurtig udførelse til en fair pris.

Jonas P., 05 sep. 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du L. V. Olsen

Send en forespørgsel til L. V. Olsen