3K-Byg ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

3K-Byg ApS

3K-Byg ApS

Vi har eksisteret siden 2010, hvor vi har serviceret hele Middelfart og omegn med alt fra renoveringer, diamantboringer og totalentrepriser. Uanset om opgaven er lille eller stor, så leverer vi kvalitet, som perler på en snor. Vi varetager opgaver for både private, boligforeninger og erhverv.

3K-Byg ApS er lig med kvalitet til tiden

Hos 3K-Byg ApS er vores vision klar. Vi skal levere tårnhøj kvalitet, hver gang. Den vision ligger dybt i hele vores dygtige og hårdtarbejdende team. Vores faglige stolthed er drivkraften i hverdagen og det afspejler sig i alle de slutprodukter, vi leverer. Hos 3K-Byg ApS lægger vi også stor vægt på punktlighed. Det er vigtigt for os, at I kan regne med os - både i forhold til aftaler, tilbud og levering til tiden.

Vi tager dig i hånden gennem hele forløbet

Dialogen er vigtig for os. Det er os, der er eksperterne, derfor er rådgivning en naturlig del af enhver opgave. Dialogen og rådgivningen begynder allerede ved første møde, hvor vi, i samspil med jer som bygherrer, får forventningsafstemt hele byggeprocessen. På den måde kan vi i fællesskab beslutte, hvordan opgaven skal gribes for at levere det mest tilfredsstillende resultat. Vi lever af langvarige kunderelationer, derfor er I altid i højsædet med forhåbningen om, at I vender tilfredse tilbage næste gang I skal have ordnet en byggeopgave.

Fleksibilitet og planlægning

Vi ved, at det kan være forstyrrende at have håndværkere rendende. Derfor planlægger vi altid gerne efter, hvordan det passer jer, således at vi generer jer mindst muligt i hverdagen. Med os som jeres håndværker, kan I være sikre på, der altid er pænt og rydeligt, når vi forlader byggeopgaven.

Husk - det koster aldrig noget at spørge
Hvis I har brug for nogle engagerede håndværkere, et godt råd eller et uforpligtende tilbud, så kontakt os på tlf: 23809566 eller på mail: [email protected]
Vi udfører opgaver i brancherne:
Kloakmestre, Aut.
Kloakarbejde
Tømrerfirmaer
Kontakt os her
Kent Ottosen Indehaver
23 80 ** **
[email protected]***.dk
3K-Byg ApS Nygade 5, st. th. 5500 Middelfart
CVR: 39704412
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver 3K-Byg ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu