Sjællands Vinduesmontage

Sjællands Vinduesmontage løser tømreropgaver indendørs og udendørs for både private og erhverv. Vores arbejdsopgaver spænder vidt fra opsætning af lofter til isætning af vinduer. Vi kører på det meste af Sjælland.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Sjællands Vinduesmontage

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Sjællands Vinduesmontage

Med høj faglighed udfører vi kvalitets tømrerarbejde for både private, erhverv og foreninger. Vi er et alsidigt tømrerfirma, der kan løfte alle slags tømrer- og snedkeropgaver, store som små, og altid uden at gå på kompromis med den kvalitet vi leverer. For hos Sjællands Vinduesmontage har vi sans for kvalitetsløsninger med et flot finish. Vi udfører blandt andet:

 • Vindue- og dørudskift
 • Træterrasser
 • Gulvbelægning
 • Renovering af lofter og vægge
 • Skure og carporte
 • Opsætning af hegn
 • Tagdækning
 • Snedkeropgaver
 • Ligegyldig opgavens størrelse handler det for os om at levere et godt og solidt stykke håndværk, som kunden er fuldt ud tilfreds med. Du er derfor garanteret holdbare løsninger i topkvalitet, når du bruger Sjællands Vinduesmontage. Vi dækker både Vest- og Midtsjælland og kører også gerne til Storkøbenhavn.

  Specialister i vindue- og dørudskift

  Hos Sjællands Vinduesmontage er vinduer og døre vores spidskompetencer. Vi har specialiseret os i at udskifte vinduer og døre i alle slags boliger og derfor er vi dit sikre valg, hvis boligen trænger til nye kvalitetssikrede modeller. Vi samarbejder med en dygtig producent og kan levere den løsning, der passer til netop dine ønsker og behov.

  Vi har erfaring med store udskift hos foreninger og erhverv, men udskifter også gerne i privatboliger. Bruger du Sjællands Vinduesmontage, er du sikret en professionel håndtering af dit vindue- og dørudskift fra start til slut. Vi er uddannede Velux dagslysrådgivere, og vejleder dig gennem hele processen og præsenterer dig for flere løsninger, så vi finder den rette løsning til dig.

  Kvalitet og kundetilfredshed hånd i hånd

  Hånd i hånd med vores kvalitet går vores kundeservice. For hos Sjællands Vinduesmontage samler vi på glade kunder – og dem har vi mange af. Vi gør nemlig en dyd ud af vores kundedialog og holder kunderne grundigt informeret gennem hele processen. Sjællands Vinduesmontage er et tømrerfirma, der tager sig tid til at gøre det ordentligt og det kan ses i det resultat vi leverer.

  Ønsker du at gøre brug af vores faglige kompetencer eller søger du et uforpligtende tilbud på dit næste tømrerprojekt, er vi klar til at hjælpe. Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen her på siden eller giv os et kald. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre!

  Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

  Referencer

  Sjællands Vinduesmontage har blandt andet udført opgaver for:

  • Afskærmning mod cykeltyve, Ejerforening
   København
  • Kursus i Velux-montering
   Velux
  Kontakt Sjællands Vinduesmontage for et uforpligtende tilbud

  Her finder du Sjællands Vinduesmontage

  Hovedkontor

  Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

  Sådan anmelder kunderne Sjællands Vinduesmontage

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

  Sjællands Vinduesmontage

  Sjællands Vinduesmontage løser tømreropgaver indendørs og udendørs for både private og erhverv. Vores arbejdsopgaver spænder vidt fra opsætning af lofter til isætning af vinduer. Vi kører på det meste af Sjælland.

  Hovedkontor

  Holbækvej 142
  4450 Jyderup

  CVR: 37849197

  Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen