Sjællands Vinduesmontage

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Sjællands Vinduesmontage

Sjællands Vinduesmontage

Med høj faglighed udfører vi kvalitets tømrerarbejde for både private, erhverv og foreninger. Vi er et alsidigt tømrerfirma, der kan løfte alle slags tømrer- og snedkeropgaver, store som små, og altid uden at gå på kompromis med den kvalitet vi leverer. For hos Sjællands Vinduesmontage har vi sans for kvalitetsløsninger med et flot finish. Vi udfører blandt andet:

 • Vindue- og dørudskift
 • Træterrasser
 • Gulvbelægning
 • Renovering af lofter og vægge
 • Skure og carporte
 • Opsætning af hegn
 • Tagdækning
 • Snedkeropgaver
 • Ligegyldig opgavens størrelse handler det for os om at levere et godt og solidt stykke håndværk, som kunden er fuldt ud tilfreds med. Du er derfor garanteret holdbare løsninger i topkvalitet, når du bruger Sjællands Vinduesmontage. Vi dækker både Vest- og Midtsjælland og kører også gerne til Storkøbenhavn.

  Specialister i vindue- og dørudskift

  Hos Sjællands Vinduesmontage er vinduer og døre vores spidskompetencer. Vi har specialiseret os i at udskifte vinduer og døre i alle slags boliger og derfor er vi dit sikre valg, hvis boligen trænger til nye kvalitetssikrede modeller. Vi samarbejder med en dygtig producent og kan levere den løsning, der passer til netop dine ønsker og behov.

  Vi har erfaring med store udskift hos foreninger og erhverv, men udskifter også gerne i privatboliger. Bruger du Sjællands Vinduesmontage, er du sikret en professionel håndtering af dit vindue- og dørudskift fra start til slut. Vi er uddannede Velux dagslysrådgivere, og vejleder dig gennem hele processen og præsenterer dig for flere løsninger, så vi finder den rette løsning til dig.

  Kvalitet og kundetilfredshed hånd i hånd

  Hånd i hånd med vores kvalitet går vores kundeservice. For hos Sjællands Vinduesmontage samler vi på glade kunder – og dem har vi mange af. Vi gør nemlig en dyd ud af vores kundedialog og holder kunderne grundigt informeret gennem hele processen. Sjællands Vinduesmontage er et tømrerfirma, der tager sig tid til at gøre det ordentligt og det kan ses i det resultat vi leverer.

  Ønsker du at gøre brug af vores faglige kompetencer eller søger du et uforpligtende tilbud på dit næste tømrerprojekt, er vi klar til at hjælpe. Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen her på siden eller giv os et kald. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre!

  Vi udfører opgaver i brancherne:
  Tømrerfirmaer
  Vinduer
  Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
  Ambassadør 2018
  Kontakt os her
  Nichlas Randrup Jonassen
  Nichlas Randrup Jonassen Tømrermester
  20 90 ** **
  nichlasj@***.com
  Sjællands Vinduesmontage Holbækvej 142 4450 Jyderup
  CVR: 37849197
  Seneste opgaver

  Her ser du en liste over de opgaver Sjællands Vinduesmontage senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

  Her finder du Sjællands Vinduesmontage
  Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
  Referencer

  Sjællands Vinduesmontage har blandt andet udført opgaver for

  Afskærmning mod cykeltyve, Ejerforening København
  Kursus i Velux-montering Velux